Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо

  • 10 ноември 2020 06:10

  • 7281
  • 0
Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо
© Pixabay

Слънцето е в тригон с Нептун - най-висшият добротворец в Ангелският свят. Този аспект е проводник на Божествената любов. Над човечеството в този момент се изливат благотворни влияния и благословия. Влиянието ще продължи още 1-2 дена. Засилва се интуицията, въображението, музите спохождат поети, писатели, музиканти и художници.

Луната e в знак Дева до 18:11ч на 11 ноември

Луна в знак Дева, времето когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Хората се превръщат в подобия на Шерлок Холмс, който само по няколко детайли може да възстанови цялата картина. Паралелно с това нараства и чувството за дълг дори при децата. Даже най-големите непослушковци могат да се превърнат в невинни ангелчета. Подходящо и полезно е да се посещават лекарите, да се правят изследвания, тъй като сега няма да има проблеми с диагностицирането. Това не се отнася само за хората, но и за автомобилите, тъй че ако ви се струва, че има нещо нередно или някакъв проблем, смело отивайте в авто-сервиза. Най-доброто време за основно почистване на дома. Освен, че ще ви бъде лесно да го правите, ще ви достави и удоволствие. Уязвима е кожата и храносмилателната система.

Продължава 25 лунен ден от 00:51 на 10 ноември до 02:05ч на 11 ноември
Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо.

Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.
Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.
Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.
В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

25  слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните. Родителите  днес трябва да отделят повече време да бъдат заедно с децата си. Постарайте се да изпълните техните молби и желанията им. Намерете време да общувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7281 0

Водещи новини