Щастливи събития за Телците, звезден шанс за Скорпионите

  • 09 ноември 2020 10:10

  • 20864
  • 0
Щастливи събития за Телците, звезден шанс за Скорпионите
© Pixabay

Астро-аспекти

На 9 ноември Венера е в опозиция с Марс

На 10 ноември Слънцето е в тригон с Нептун

Меркурий се завръща в знак Скорпион

На 12 ноември Юпитер в съвпад с Плутон

На 14 ноември Марс излиза от ретроградност

На 14 ноември Слънцето е в секстил с Плутон

На 15 ноември Слънцето е в секстил с Юпитер

На 15 ноември Венера е в квадратура с Плутон

На 15 ноември Новолуние в 23 ° 18 ' Скорпион в 08:08ч

Луната се движи през знаците Лъв, Дева, Везни, Скорпион и Стрелец.

Благоприятни дни за подстригване –  9, 12, 14, 15 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата –9, 11, 12, 15 ноември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

09.11. 13:06 - 09.11. 15:31
11.11. 13:00 - 11.11. 18:11
13.11. 13:34 - 13.11. 18:20
15.11. 13:14 - 15.11. 17:48

Овен – Седмицата е изпълнена с красива звездна енергия, от която можете да се възползвате. Доверете се на потока на живота, оставете се да ви увлече. Преди обаче да действате решително, трябва да помислите добре за всичко, не се поддавайте на първия импулс. Не се притеснявайте, вашата упоритост и внимание към детайлите ще ви помогнат да постигнете това, което искате.  Тази седмица е вашият шанс да създадете солидна основа за по-нататъшни постижения в работата. По пътя към целта трябва да сте абсолютно уверени във вашите способности. В сегашната ситуация, самодисциплината е ключът към успеха. Не позволявайте на емоциите да ви управляват. Трябва вие да ги контролирате.

Благоприятни дни – 9
Бъдете внимателни –12, 13

Телец – Не бързайте да правите твърди планове и стриктно да ги следвате. Седмицата е благоприятна, за да вървите спокойно с течението. Вие самите няма да забележите как постигате желаната цел. Нещата ще вървят добре, което ще ви позволи да направите много. Времето е назряло за решителни действия и важна промяна. Слънцето се среща в хармонични аспекти с Нептун, Плутон и с Юпитер и по този начин може да ви осигури щастливи събития, които понякога могат да ви се сторят като чудеса. Научете се да слушате, чувате и четете между редовете, ще получите информация, която ви позволява да промените много неща.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни –9, 14, 15

Близнаци – Седмицата е благоприятна в много отношения, заветните ви планове и идеи започват да се сбъдват. Късметът е на ваша страна и е вероятно да успеете. Освен това животът ви тече гладко, без особени проблеми. Тази хармония и просперитет ви правят много щастливи. През седмицата обаче някои близки хора може да се опитат да ви навредят или да се възползват от вас. Дръжте очите си отворени и се справете с тях. Трябва да помислите как най-добре да използвате времето си, освобождавайки се от ненужни срещи и контакти. Трябва да помислите как да промените начина, по който се отнасяте към партньора си и да приемете по-мек подход.

Благоприятни дни – 9, 12, 13
Бъдете внимателни –10, 11

Рак – Седмицата е трудна, особено емоционално. Следвайте правилото „доверявайте се, но проверявайте“. Не критикувайте никого и избягвайте да изяснявате отношения. Препоръчително е да преразгледате своите планове и идеи и да ги приведете в съответствие с реалната ситуация.  Опитайте се да не се замесвате в семейни кавги и просто изчакайте: след няколко дни всичко ще се успокои от само себе си. Това е стресиращо време и е по-добре да правите отстъпки, отколкото да изяснявате отношенията си. Тогава всичко ще бъде наред, но засега бъдете търпеливи. Ще почувствате, че наистина сте обичани от някого.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете внимателни –12, 13

Хороскоп за ноември

Лъв – Това може да е вашата седмица! Чувствате се изпълнени с мощ и бихте могли сякаш да изкорените дървета. Това, което ви прави победители сега, е вашата упорита работа, вашата хитрост и вашата радост от това, което планирате в момента. Ще имате повече работа и отговорности. Бъдете рационални, знайте мярката във всичко - това ще даде плодове. Вероятни са промени към по-добро или ще се появят нови възможности. Можете да продължите напред с определена кауза, която е била на сърцето ви от дълго време. Късметът няма да падне в скута ви, но енергията и добрият ви инстинкт ще ви водят.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете внимателни –9, 14, 15

Дева – Тази седмица ще бъдете разглезени от звездите. Слънцето се среща с Нептун, Юпитер и Плутон в добротворни аспекти. Вашата управляваща планета Меркурий се връща в Скорпион и новолунието също ви подкрепя. Тази космическа енергия иска да изпълни вашите желания. Важно е да вярвате в себе си и да знаете какво искате. В личния ви живот планетите ще върнат някои недовършени въпроси от миналото. Ако имате връзка, опитайте се да запалите огъня и не позволявайте на никого да разруши това, което вие и вашият партньор сте изградили заедно. Бъдете в добро настроение, срещайте се с хубави хора, смело флиртувайте, радвайте се по-често.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете внимателни –10, 11

Везни – Тази седмица можете да се гордеете със себе си. Можете да решите дори най-трудните задачи, а това също така увеличава и самочувствието ви. Просто трябва да се уверите, че наистина сте обмислили плановете си. Не насилвайте събитията. Решенията ви в началото на седмицата косвено ще повлияят на много събития, които ви се случват. Така че действайте рационално, не под натиска на чувствата. Не говорете много и не се разсейвайте от дреболии и ще постигнете това, което искате. Усмихвайте се по-често, особено след като ще имате причини. Любовта вдъхновява, не бягайте от нея.

Благоприятни дни – 9
Бъдете внимателни –12, 13

Скорпион – Животът ви получава нова скорост. Нещата бяха зациклили известно време в мъртва точка, но сега започва естествен процес на растеж. Един добър момент за действие. Използвайте го конструктивно. Това ще бъде най-добрата ви седмица в годината досега. Слънцето е във вашия знак и се среща с Нептун, Юпитер и Плутон. Освен това Меркурий се връща във вашия знак и новолунието в неделя също се случва там. Светът е буквално в краката ви, вратите и портите са отворени за вас. Възползвайте се от този прекрасен звезден шанс, повярвайте в късмета си!

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни –9, 14, 15

Стрелец – Тази седмица е добра не само да правите планове, но и бавно да започнете да ги изпълнявате. Не променяйте гледната си точка, само за да угодите на някого, тъй като това може да подкопае авторитета ви. Близки до вас хора ще се нуждаят от вашата помощ и подкрепа. Бъдете чувствителни към нуждите на околните. Правете каквото можете, за да бъдете полезни. Дайте всичко от себе си. Бихте могли да станете източник на вдъхновение и сила за тях. Предавайте положително чувство на околните и винаги имайте отворено ухо за тревогите на другите. Но внимавайте да не забравите себе си.

Благоприятни дни – 9, 12, 13
Бъдете внимателни –10, 11

Козирог – Седмицата обещава да бъде изключително активна и позитивна. Ще има много какво да се направи. И ако имате късмет, има шанс дори да постигнете желаната цел. Важно е да се съсредоточите сега. Само присъщата ви логика и здрав разум ще ви спасят от несериозни действия. Тази седмица носи много радост във вашия живот. Слънцето се среща в славни аспекти с Нептун, Плутон и Юпитер. Просто избухвате от енергия и получавате страхотни резултати. Ако преди не сте вярвали в чудеса, сега вероятно ще повярвате, защото много неща ще стават изведнъж като с магия.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15
Бъдете внимателни –12, 13

Водолей – На работа преценете силата си адекватно, не се напрягайте излишно.  Ако имате висящи проблеми, побързайте да ги уредите, точно сега ще мине бързо и безболезнено. Ще можете да се справите с почти всичко, без да влагате твърде много усилия в това. Просто проявете достатъчно търпение и мъдрост. Звездите предупреждават, че ще сте склонни да поемате повишени ангажименти, което е свързано с изтощение, както нервно, така и физическо. В ежедневните дела обърнете повече внимание на детайлите. Тази седмица не бива да се превръщате в отшелници, а да общувате с различни хора, дори да е онлайн.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете внимателни –9, 14, 15

Риби – Тази седмица звездите имат само добри планове за вас. Слънцето влиза в три прекрасни аспекта с Нептун, Плутон и с Юпитер. В работата, в любовта, в ежедневието, а също и във финансовата сфера всичко се развива положително. Всичко е нагоре. Ако това не е причина за празнуване ... Избягвайте да се поддавате на емоциите и не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликтна ситуация. Можете да очаквате приятно и безгрижно време, което ще ви донесе вълшебни часове, особено в любовта. Венера и Марс ще дадат нов тласък на любовния ви живот и необвързаните могат да срещнат мечтания партньор.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете внимателни –10, 11

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
20864 0

Свързани новини

Водещи новини