Енергията на Вселената помага да реализирате своите планове

  • 26 октомври 2020 07:02

  • 2787
  • 0
Енергията на Вселената помага да реализирате своите планове
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 10:46ч на 28 октомври

Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността. През това време хората са склонни да гледат на света през розови очила. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Нараства и излишната чувствителност и сантименталност у хората, следователно и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, коетопреди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция. Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни.

Време на енергиен обрат

Продължава 10 лунен ден до 15:42ч на 26 октомври (от 15:15ч на 25 октомври)

Денят носи положителна, мека енергия, която влияе на човека по най-добрия начин, като носи късмет. Това е прекрасно време. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага.

В 10-ия лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно сега се откриват тайните възможности на човешкото съзнание. Човек може изведнъж да открие в себе си нови способности.

Добро време за решение на всекидневни проблеми

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с първоизточника. Ето защо е добре да обърнете внимание на всичко, което е свързано със семейството и неговите традиции. Навестете родители, роднини, приятели, заемете се любимите си дела. Крайно нежелателно е да изгаряте мостовете след себе си, да рушите отдавна установени връзки. Благоприятно е за почивка и време, прекарано в семейството, укрепване на семейните традиции.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Не се препоръчва уединение. Ако се разстроите от нещо - няма значение. Неприятното усещане скоро ще премине, след известно време напълно ще забравите за случилото се.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Следва 11 лунен ден от 15:42ч на 26 октомври до 16:06ч на 27 октомври

Един от най-силните енергийно дни. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности и съзидание. Не проявявайте лекомислие. Избягвайте да предприемате рисковани дейности. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Втората половина на деня могат да настъпят промени и непредвидени събития

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

10 слънчев ден – Днес човек може да си сътрудничи с Бога. Още като станете сутринта от сън, вкарайте в ума си позитивна мисъл и се настройте положително за новия ден. Хубаво е през

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2787 0

Свързани новини

Водещи новини