Добро време за решение на всекидневни проблеми

  • 24 октомври 2020 06:18

  • 1974
  • 0
Добро време за решение на всекидневни проблеми
© Pixabay

Венера в тригон със Сатурн – благоприятно за общуване с по-възрастни, по-висшестоящи.

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 23:19ч на 25 октомври

Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те се стремят към свобода, промяна. Добро време за научна работа, изобретения. Полезно е да се ориентирате към бъдещето, но е необходимо реално да прецените всички шансове и възможности, да не позволявате въображението да вземе връх. Трябва внимателно да помислите преди да кажете  нещо. Душата има нужда от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Собствените действия, поведението на други хора могат да бъдат доста неочаквани и необичайни.
Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте сега да ходите пеша на дълги разстояния.   

Продължава 8 лунен ден до 15:42ч на 24 октомври (от 15:02ч на 23 октомври)

Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни. Важно е бързо да съумеете да разрешавате проблемите, да не им оставяте време за развитие. Избягвайте споровете и злословенето.

Време за обновление, за очистване - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи. Заболявания започнали в този ден болестта може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Може да се проведе гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата.

Не се препоръчва подстригване. След 15:42ч може.

Следва 9 лунен ден от 15:42ч на 24 октомври до 15:15ч на 25 октомври

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.
Всякакви очистителни процедури в този период са полезни. Най-уязвими са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането.
Днес като цяло е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

8  слънчев ден – Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Бъдете готови за неочаквани неща. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат, затова живейте свободно и независимо, а не по разписание.

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1974 0

Водещи новини