Денят има отношение към силата на словото – внимавайте какво казвате!

  • 22 октомври 2020 06:26

  • 2575
  • 2
  Денят има отношение към силата на словото – внимавайте какво казвате!
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 15:18ч на 23 октомври

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност,точност, организация, ред и акуратност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Ученето се удава с труд, материалът се запомня бавно, но надеждно. През това време по-трудно се изпитва съчувствие към другите хора.

Препоръчва се вземане на горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Продължава 6 лунен ден до 14:13ч на 22 октомври (от 13:14ч на 21 октомври)

Един от “благословените дни”, в който към земята се излива мощен енергиен поток. Аурата на деня е хармонична и не трябва да се нарушава от спорове, разправии. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.

Това е период на стабилност. Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции.

Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Също благоприятно въздействие оказват духовните практики.

Към сънищата се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Не ги разказвайте на никого.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Следва 7 лунен ден от 14:13ч на 22 октомври до 15:02ч на 23 октомври

Това време се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Бъдете внимателни не само в действията, но и в думите и в мислите. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Лунният ден има отношение към силата на словото, словесната убедителност, затова внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

6 и 7 лунни дни са подходящи за подстригване на косата.

6  слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете намерите пътя към сърцето на друг човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях, правете им комплименти. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието. Желанието на жените в този слънчев ден е закон и не бива да им се отказва нищо!

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2575 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Mark

2020.10.22 | 08:42

2
Сега Google плаща 11570 до 12500 долара на месец за онлайн работа от вкъщи. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 10588 през първия месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! Вижте какво правя..===>> Smartlife3.com/

2020.10.22 | 07:13

1
Ей краво утрепано знаем за вещиците на Борисов направо леш ще ви направим

Добави коментар

Водещи новини