Всички промени, които се случват през този период, не трябва да ви плашат

Меркурий в опозиция с Уран – аспект на неочакваните неща - неочаквани новини, посещения или събития могат да нарушат плановете, да донесат безпокойство, да създадат нервно напрежение. Споразуменията могат да бъдат отложени или да бъдат анулирани.

Луната е в знак Стрелец до  09:45ч на 21 октомври

Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания. Всеки иска да дава съвети и да помага на другите. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Добре  е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна.

Доминиращ 5 лунен ден от 12:05ч на 20 октомври до 13:14ч на 21 октомври

Символ на деня е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Време за проверка на верността към принципите.

На 5-ия лунен ден всеки човек вътрешно усеща промяна. Понякога е страшно. Но помислете, когато какавида в пашкула започне да се превръща в красива пеперуда, тя също смята, че всичко е приключило. И всъщност се ражда същество с необикновена красота. Следователно всички промени, които се случват през този период, не трябва да ви плашат. Това е моментът на преход към съвсем ново ниво: по-високо, по-качествено. Вашето превъплъщение зависи от предишните ви действия. Ако сте се стремили към най-доброто, опитвали сте се да постигнете съвършенство, то това са резултатите, които ще получите на 5-ти лунен ден - времето на трансформацията.

Не е подходящо за сериозни и нови дела, за творческа дейност. За бизнеса също не е добър ден. Започнати дела днес водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятно време.  Един от най-неподходящите дни за смяна на дейността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи.

На този ден не трябва да проявявате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание от съдбата. Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка.

Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Всички мисли, дори мимолетни и незначителни, могат да станат реални през този период. Струва си да контролирате ума си, за да не навредите на себе си или на другите.
Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване.
Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се само лека и прясна храна, млечни и свежи продукти, лесни за храносмилане. Да се избягва месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

4  слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Трябва ли да продължи изкуството по време на COVID-19?

Трябва ли да продължи изкуството по време на COVID-19?

Избрано от Интернет