Гледай на живо

Време е за дерби! ЦСКА - София срещу Левски - на живо с всичко интересно преди двубоя и съставите на двата тима

Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на проблемите

  • 14 октомври 2020 06:16

  • 2375
  • 0
Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на проблемите
©

Слънце в опозиция с Марс  - В дните около тази дата се изисква повече предпазливост, тъй като се увеличават конфликтите, раздразнителността и агресията. Бъдете внимателни, тъй като вероятността от инциденти, хулигански прояви, незаконни действия и пожари се увеличава.

Меркурий преминава в ретроградност до 3 ноември

Меркурий отговаря за комуникацията и мисленето, отговорен е за области като: сделки и договори, ум, реч, ораторски способности, памет, логика, изследвания, литература, чужди езици, логистика, анализи и работа с информация. Пътуването и транспорта също се свързват с Меркурий. Следователно, по време на обратното движение на Меркурий, в почти всички сфери на човешкия живот се появяват неприятни промени. Нараства вероятността от грешки. Може да има задържане или закъснения във всички дейности. Често срещано явление се явява разсеяността. Проблеми с усвояване и запомняне на учебния материал. При хирургичните операции често се появяват усложнения. Ако не е наложително, по-добре да се отложат през този период. Не е добре да се подписват договори, да се купува техника, компютри, смартфони, автомобили. Записвайте си двойно важната информация. Да не се преинсталират сега компютри.

Луната е в знак Дева до 08:55ч на 15 октомври

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на чистота и ред. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.
Развитие на търговията на дребно. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите могат да започнат да се упрекват един друг, да си намират кусури, да се критикуват. Може да стане доста тягостно положението. Добре ще ви се отрази стоенето в различни стаи.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.
За подобрение на храносмилането се препоръчва да се приема настойка от корен на глухарче – 2 ч. л.  нарязан корен се залива с чаша студена вода и се оставя за 8 часа. След това се пие по 1/4 чаша 4 пъти преди храна.

Доминиращ 27 лунен ден от 04:14ч на 14 октомври до 05:31ч на 15 октомври

Доста приятен и тих ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е посветен на духовното развитие. Идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение.

Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на определени задачи.
Днес средствата дадени за благотворителност, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални.

Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, но неговата интензивност трябва да бъде умерена. Добър период за провеждане на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури, да се ограничи използването на синтетични лекарствени средства, ако е възможно, да се заменят с естествени аналози. За лечение е добре да се използват природни и хомеопатични лекарства.
Този лунен ден е подходящ за почивка. Можете да правите това, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга. Подходящо време за различни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Секс - В основата на секса трябва да стои духовната връзка, близостта между двамата, а не обикновената физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление, както и за промяна на имиджа. Ще се засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

28 слънчев ден – Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Усещането за тежест в тялото в този ден е нормално, да не ви плаши. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини.

 

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2375 0

Водещи новини