Отнасяйте се към всичко случващо се с ирония и не губете чувството си за хумор

13.10.20 

Луната е в знак Дева от 07:57ч до 08:55ч на 15 октомври

Когато Луната е в Дева, има предимство конкретният и прагматичен подход. Много повече внимание се обръща на малките неща.

С влизането си Луната в знак Дева разпростира влиянието си върху храносмилането, далака, панкреаса и системата на кръвообръщението.

За подобрение на храносмилането се препоръчва да се приема настойка от корен на глухарче – 2 ч. л.  нарязан корен се залива с чаша студена вода и се оставя за 8 часа. След това се пие по 1/4 чаша 4 пъти преди храна.

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Едни от най-характерните минерали отнасящи се към знак Дева са тигрово око, турмалин и корнерупин. Последният се среща много рядко, но ако го имате, носи се отдясно и тогава изпълва с енергия всеки изтощен орган. Корнерупинът е камък, често използван за медитация, тъй като за него се твърди, че носи емоционална стабилност, прояснява ума и подпомага умствената концентрация, помага на хората в изясняването на същността на проблемите и преодоляването на бариерите в живота. Твърди се още, че е камък на трансформацията на личността и характера и насърчава промените в живота.

Тигровото око придава енергия на хората, страдащи от заболяване на червата. Освен това действа на соматичната част на нервната система. Турмалинът организира човека и повишава тонуса.

Доминиращ 26 лунен ден от 02:58ч на 13 октомври до 04:14ч на 14 октомври

Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор.

За бизнеса е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

Днес, се пригответе за промени в настроението и не се изненадвайте от нищо. В края на краищата, 26-ият лунен ден е време, когато всичко е нестабилно! И дори можете да очаквате всичко от себе си, да не говорим за хората около вас.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Сега лесно се прахосват пари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за  еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

27 слънчев ден – Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да се разхождате, по-малко да стоите в затворени помещения. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Настроихте ли се на есенна вълна?

Настроихте ли се на есенна вълна?

Избрано от Интернет