Време за контакти с природата, разходки, пътуване

Луната се движи на празен ход от 08:48ч до 18:14ч. В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

Луната е в знак Овен до 18:14ч

Това е време на активност, спонтанност, импулсивност. Увеличава се физическата и умствена активност. Нараства желанието за действие, за себеизразяване и за защита на своите интереси. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Чувства през този период лесно биват наранени. Подсъзнателно човек се опитва да се защити. Не носете много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава се страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Уязвими са е главата, мозъка, очите.

В 18:14ч Луната преминава в земния знак Телец и ритъма започва да се забавя.

Продължава 16 лунен ден до 20:06ч на 3 октомври (от 19:44ч на 2 октомври)

Светъл и чист ден, ден за миротворство, в който се постига  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за стремеж и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, измъчване на съвестта и чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения.

Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако той живее в съответствие с енергията на лунния ден, то ще се радва на живота. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Твърде бързите движения и активност пораждат неприятности в живота. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. 

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно се  нервира и ядосва, страда от болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения, дори за съпрузите. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 20:06ч на 3 октомври до 20:29ч на 4 октомври

17 слънчев ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите и имената в този ден. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Настроихте ли се на есенна вълна?

Настроихте ли се на есенна вълна?

Избрано от Интернет