Хороскоп за октомври

  • 01 октомври 2020 10:12

  • 17692
  • 0
Хороскоп за октомври
© Pixabay

Овен - Скъпи Овни, октомври ще ви донесе много енергия. Думите, които най-добре описват вашето ежедневие, ще бъдат емоции, вълнение и динамика. Месецът не е идеален за нови начинания и за постигане на вашите цели. Ще трябва да съставите план за действие и да се придържате към него. Имате силата, която е необходима, за да изградите собствения си път и да преодолеете всяко препятствие. След средата на месеца интензивните ритми отшумяват и ще бъдете по-реалистични и практични, фокусирайки се върху финансовото си развитие. Не се страхувайте от промените, тъй като без тях няма напредък. Загубите ще бъдат незначителни в сравнение с ползите. Вие знаете как да се биете и как да спечелите в крайна сметка. Не позволявайте на изтощението да ви свали; резултатът ще ви ободри.

Вашият професионален живот ще бъде пълен с пренастройки и промени. Вятърът на промяната ще повлияе на вашия трудов живот, като ви даде шанс да изясните нещата и да установите вашата позиция. Трябва да играете играта правилно и понякога е най-добре да се придържате към правилата, за да не се окажете извън нея. Може дори да промените работната си среда и да получите възможността да предприемете нови, по-смели стъпки, които ще ви доближат до мечтите ви.

Този месец ще повлияе на емоционалните ви отношения. Ако имате връзка, настроението е на път да стане взривоопасно и поведението ви ще бъде много капризно и нестабилно. Само силните, утвърдени връзки ще останат недокоснати. Резултатът ще бъде по-ясна представа за бъдещето. Ако успеете да преодолеете тези препятствия, очаквайте връзката ви да стане официална много скоро. В противен случай всеки ще тръгне по своя път. Интимните ви моменти се характеризират със страст и интензивно чувство, което ви удовлетворява и балансира ситуациите. Ако сте самотни и търсите любов, имате много шансове да срещнете човека, когото търсите сред тези, които флиртуват с вас. Позволете си да плувате в морето от емоции и страст, оставяйки настрана всички съмнения и мисли. Те няма да ви помогнат да продължите напред.

Телец - Скъпи Телци, ще прекарате по-голямата част от месеца, занимавайки се с професионални въпроси. Началото на октомври ще бъде много интензивно, тъй като ще получите още повече работа или ще подпишете сделки, които изискват много проучване. Пред вас са няколко перспективи за кариера. Социалните ви контакти са ключът към вашия успех и начинът, по който ги използвате, ще определи как другите възприемат вашата личност и способности.

Около края на месеца ще успеете да забавите ритъма и да се отпуснете. Можете да се възползвате от това време, за да подобрите социалния си имидж и да изпълните своите вътрешни желания. Вашият знак знае как да балансира личния и професионалния живот. Вашата силна страна ще бъде вашата независимост, заедно с инициативите, които ще предприемете, за да насърчите определени ситуации. Можете да работите по изпълнението на плановете, които ще ви помогнат да постигнете целите си. Няма смисъл да се опитвате да се приспособите към ситуации, които не харесвате или да се опитвате да получите обществено одобрение. Отлагайте всички решения, свързани с важни въпроси.

Този месец ще бъде динамичен и доста активен, ако сте във връзка или сте женени. Предстоят приятни изненади. Ще трябва да се справите с проблеми, които са скрити дълбоко в отношенията ви с партньора ви. Ако връзката ви е силна и дълбока, нищо и никой няма да може да я разклати. Ако не е и вече знаете, че нещо не е както трябва между вас, може би е дошло времето да тръгнете по своя път. Понякога да живеете сами е по-добре от опитите да поддържате дисфункционална връзка. Дори вашето семейство ще бъде засегнато от това настроение, но в края на месеца ще възстановите мира между вас. Ако сте свободни, това не е подходящо време да създадете нова връзка, докато е ретрограден Марс.

Близнаци - Скъпи Близнаци, този месец кариерата ви ще отнеме повече време, отколкото личния ви живот. Това не означава, че ще оставите висящи семейни проблеми, тъй като семейството е много важно за вас. Просто ще отделяте по-малко време, когато става въпрос за това. Може да се наложи да изчакате малко, но в рамките на месеца ще намерите време да приведете отдавнашните си планове в действие. Вашите смели ходове ще ви донесат положителни резултати много скоро. Поемайте инициативи и бъдете независими и хората около вас ще трябва да се адаптират към вас. Вашите действия ще повлияят на финансовото ви състояние.

В професионалния ви живот късметът ще бъде на ваша страна и ще ви даде увереността, от която се нуждаете, за да постигнете успешни резултати. От началото на месеца ще успеете да разрешите проблеми, благодарение на изключителните си комуникативни умения. Докато Марс е ретрограден, не е разумно да поемате рискове и големи стъпки и резултатите може да не оправдаят вашите усилия. Към края на месеца някои ще получат оферти, които ще ви помогнат да увеличите приходите си.

Любовният ви живот ще преживее някои трудности през този месец. До средата на месеца ще се разминавате по много неща с партньора си. Ако основата на връзката ви е дълбока и силна, вие ще се справите, в противен случай може да има сериозни промени в живота ви. Ако сте в сериозна връзка, не предприемайте прибързана следваща стъпка. т.е. не  е подходящо за сключване на брак. Дайте на любовта си малко време да процъфтява и да продължавате напред. Ако сте самотни, не бъдете неактивни, тъй като планетите благоприятстват любовния ви живот и ви мотивират да намерите човека, когото търсили. Може би е подходящо време да погледнете различно на човек от вашата социална или професионална среда. Понякога това, което търсим, е точно пред очите ни, но трябва да преминем през много неща, докато го разберем и признаем.

Рак - Скъпи Раци, този октомври ще ви донесе смесени чувства и липса на баланс, особено що се отнася до вашето психологическо състояние. Ще има дни на динамичност и увереност, когато всичко ще изглежда възможно. От друга страна, някои дни ще ви накарат да се чувствате слаби и разочаровани и ще се обърнете към близките си за подкрепа. Това ще ви помогне да се справите с проблеми, които могат да принадлежат към противоречиви области. Изберете дали да се движите самостоятелно или с подкрепата на другите. Гъвкавостта ще бъде ключът към вашия напредък. В същото време склонността ви да завършвате нещата ви прави активни и продуктивни.

Късметът ще бъде на ваша страна и в професионалния ви живот. Ще вложите много енергия и усилия, въпреки че препятствията ще бъдат незначителни и лесно преодолими. Придвижвате се лесно към целта си и получавате шанса да реализирате плановете си. Делата ви ще бъдат изведени на правилния път, докато правите стъпките си към успеха. Способността ви да общувате и да впечатлявате ще бъде много важен фактор за успеха. Финансите ви ще бъдат в добро състояние, но може да се сблъскате с някои проблеми, с някои неочаквани разходи. Около края на месеца планетите ще ви накарат да управлявате финансите си по рискован начин.

Този месец ще благоприятства любовния ви живот. Ще получите шанса да поправите много неща във връзката си, като по този начин настроението ви ще се подобри. Вашият чар и блясък ще се отразят върху партньора ви. Можете да подобрите отношенията си, като организирате пътуване, което ще превърне бавно изгарящия пламък на връзката ви в горски пожар. Ако сте свободни, оставете своя чар да привлича правилните хора.

Лъв - Скъпи Лъвове, кариерата и професионалният успех са много важни за вас и след средата на месеца ще се фокусирате предимно върху професионалните въпроси. Засега ще оставите настрана всички други въпроси. Вашият чар и желанието ви да си сътрудничите с другите ще ви помогнат много. Ще предприемете инициатива и интензивни действия, за да постигнете целите си. Успехът ще се определя от способността ви да управлявате различни ситуации, които могат да бъдат противоречиви помежду си. Ако сте заети с проучвания, очаквайте промени, малки или големи, които може дори да ви накарат да промените намеренията си.

Кариерата ви ще бъде основният ви фокус този месец и ще решавате проблеми, които ви пречат. Трябва да се съсредоточите върху това, което ви спира. Динамичността и решителността ви характеризират и ще ви дадат предимство пред вашите конкуренти. Ще успеете да разрешите застояли проблеми. Бъдете внимателни към края на месеца, за да не се увлечете и да не прекалявате с купуването на неща, които не са ви необходими.

 Любовният ви живот ще бъде втората ви грижа след професионалните ви дела. Вие сте на добро ниво и сте склонни да разрешавате ситуации, които са смущавали отношенията ви. Това може да са проблеми от миналото, които създават напрежение между вас и партньора ви. След средата на месеца планетите ще ви облагодетелстват и ще можете да постигнете мечтите си. Партньорът ви ще бъде до вас и ще ви подкрепя, както винаги. Ако сте необвързани, бъдете нащрек, тъй като нещо много красиво е на път да се случи, дори и да не го очаквате. Просто може би приятелството е на път да еволюира до нещо различно.

Дева - Скъпи Деви, до средата на месеца животът ви ще се движи в неистови ритми и ще положите много усилия, за да останете събрани и стабилни. След този момент суматохата ще отшуми и логиката ще надделее. Планетите ще благоприятстват вашия знак и много препятствия в живота ви ще бъдат преодолени. Духовният ви живот също е облагодетелстван и може да почувствате нужда да направите някои промени или да възприемете идеи, които да ви отведат към нови пътища в живота. Също така ще разгледате вашия социален живот и вашата хуманитарна роля от нова гледна точка. Ще искате да се занимавате с благотворителност или политика и да покажете подкрепата си на хора, които се нуждаят от вашата помощ.

Този месец ще бъде добър за кариерата на мнозина. Ще успеете да се движите по интелигентен начин, за да разрешите всичко, което ви притеснява, и да популяризирате работата и способностите си. Сътрудничеството ще бъде идеално и ще работи като стабилна основа, върху която можете да изградите бъдещите си планове. Във финансите си ще успеете да спестите и да се справите със задължения и заеми от миналото. Ще трябва обаче да следите внимателно разходите си и дори да ограничите тези, които са ненужни. Около края на месеца ще можете успешно да се справите с правни и бюрократични въпроси.

Любовта ще присъства повече от всякога в живота ви към края на месеца, ако сте във връзка. Романтиката ще бъде много интензивна и ще балансира всякакви негативни емоции или минали рани. Ако има проблеми, причиняващи негативни емоции, ще можете да ги разрешите по най-добрия възможен начин. Ще бъдете в подкрепа на партньора си, като му/й давате силата, от която се нуждае, за да изпита най-дълбоките си желания. Ако сте самотни и търсите любов, тя ще ви намери по най-неочаквания начин, може би по време на пътуване, независимо дали по работа или за удоволствие.

Везни - Скъпи Везни, този месец ще бъде балансиран за вас. Интересът ви ще се съсредоточи главно върху работата и дома ви. Опитайте се да бъдете систематични и ефективни. Сътрудничеството с колегите ви ще ви помогне за по-добри резултати. Ще трябва да решите няколко проблема бързо и ефективно. Имате много задължения и ще успеете да ги изпълните само ако останете предпазливи. Финансите ви не са в лошо състояние, но за да ги подобрите, ще ви е необходим специален план за действие.

Очакват ви много изненади. Ще срещнете нови хора и ще изтриете други от живота си, такива, които не ви подхождат или ви вредят. Връзките ви с други са на път да бъдат подложени на тест. Октомври ще премине с изчистването на живота ви от всичко ненужно в него - хора, предмети, дрехи, емоции ... Кажете сбогом на всички, които някога са ви наранявали и освободете място в живота ви за прекрасни нови приятелства и преживявания. Поставяйте си високи цели, вярвайте в себе си и следвайте сърцето си.

Ако имате връзка, ще откриете нови общи интереси с партньора си, които ще ви позволят да прекарвате повече време заедно. Ретроградният Марс обаче във вашия 7-ми дом на сериозните партньорства и ангажираност, може да поднови стари проблеми в някои връзки - да се сблъскате с ревност или да мислите, че партньорът ви не ви казва истината. Не бързайте с изводите. Само най-силните и дълбоки връзки ще оцелеят в това. По-повърхностните ще приключат. В крайна сметка, каквото и да се случи, ще бъде положителна промяна. Разширяване на семейството е възможно. В живота на някои Везни бившият им партньор ще се завърне към периода до 14 ноември.

Не е време да сте скромни. Поставете себе си на първо място! Започнете с всичко, което силно желаете и намирате за важно. Реконструирайте своя свят! Обновете външния си вид! Бъдете егоисти и поемайте преднината! Космосът го изисква. Този месец може да ви донесе това, което търсите. Предстоят положителни промени.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, началото на октомври ще бъде интензивно за професионалните ви дела, което ще доведе до малко напрежение и трудности. През месеца е препоръчително да се съсредоточите върху задачите и проектите, които вече сте започнали и да се въздържате от новите.  Имате визия, че можете да разрешите всичко сами и че всеки, който контактува с вас, няма достатъчно знания и опит, но не би било лошо да оставите малко от работата и на другите. Някои хора за вашата работа ще ви предложат ценна помощ и вие ще предприемете по-стабилни стъпки към установяване на вашата позиция.

Най-големите трудности ще възникнат в началото на месеца, което ще доведе до някои забавяния и раздразнения. Не позволявайте това да ви разочарова, защото нещата скоро ще се разрешат и ще можете да продължите напред. Ще направите правилните ходове. След средата на месеца условията ще бъдат великолепни и ще намерите подходящата почва за вашите планове да се развият. Ще намерите радост в ситуации, от които не сте очаквали нищо. Ще се справите ефективно със задълженията си.

Слънцето ще пътува през вашия 12-ти дом до 22 октомври, намалявайки енергията ви. През месеца можете да очаквате спад на имунитета. Ще бъдете податливи на вирусни инфекции.

Трябва да бъдете честни със себе си и другите сега и да се изправите пред голата истина във всичките си отношения. Започва времето на промяна, интензивност и лична трансформация. Ако сте женени или имате връзка, нещата ще се стабилизират в началото на месеца, но до края му отново ще се усложнят. Ще има известна ревност и кавги, които обаче ще доведат после до красиви интимни моменти с партньора ви. Страстта също ще присъства, но в по-малки дози, за да поддържа интереса към връзката.

Емоционалните отношения ще са много важни за вас през този период и вие ще се чувствате добре у дома и ще направите всичко, за да поддържате атмосферата спокойна и усмихната и ще успеете в това. Връзката ви ще бъде съживена, така че се наслаждавайте.

Ако сте необвързани, вие също сте на път да имате някакво разнообразие в живота си. Много Скорпиони ще се опитат да подновят отношенията си с бившия си партньор.

Стрелец  - Скъпи Стрелци, започва един много общителен и полезен период за вас. Това е вашият шанс да поемете живота си и да засадите някои семена за в бъдеще. Независимо дали отивате на късна почивка или работите по работен проект, изпитвате чувство на вълнение и неограничени възможности.

Този месец ще бъде доста важен за вас, тъй като нещо ще свърши и нещо ще започне. Време е да затворите онези глави от живота, които не могат да продължат да съществуват. Така ще освободите място за нови начинания. Вече можете да се възползвате от благосклонността на планетите и да приведете вашите идеи в действие. Ще получите много важна помощ.

Във вашите професионални дела развитието е положително и условията са доста благоприятни за предприемане на стъпки, които ще са от полза за кариерата ви. Самочувствието ви ще се увеличава и ще можете лесно да популяризирате плановете си. Имайте предвид, че този месец трябва да завършите всичко, което сте започнали, защото през следващия месец ще имате много повече работа и отговорности. Някои малки пречки, които ще възникнат в рамките на месеца, не трябва да ви притесняват. Те лесно ще бъдат преодолени. Около края на месеца е добре да избягвате риска и инвестициите, тъй като изглежда късметът не ви облагодетелства.

През първата половина на октомври ще имате нестабилно здраве. Стомахът, гърлото и бъбреците ви ще бъдат чувствителни. През втората половина на месеца е необходимо да се движите повече и да избягвате стресови ситуации и големи физически усилия.

В областта на любовта ситуацията е променлива. Необходимо е да отделите повече внимание, време и енергия към вашия дом, семейство или партньор. Приятелите ще са на ваше разположение и ще бъдат тук, когато имате нужда от съвет или малко повече забавление.

Свободните представители на знака - имате ухажори на всяка крачка, но това не ви е достатъчно. Романтичните личности ще ви действат като афродизиак. Не се изненадвайте, ако се влюбите в човек, който живее „от днес за утре“. Спонтанността ще ви привлече както никога досега, но ретроградният Марс в петия ви дом (на страстта) ще се опита да ви покаже, че не трябва да „сляпо“ да скачате в любовни подвизи. 

Козирог - Скъпи Козирози, този месец може да е идеален за вас, стига да правите правилните действия. Ще почувствате вътрешна сила, която ще ви изпълни с увереност относно вашите способности и ще ви даде правилните оръжия за вашата битка.

Юпитер и Сатурн във вашия знак ви даряват оптимизъм, енергия и желание за самоусъвършенстване. Сега вашите планове могат да бъдат изпълнени или поне да предприемете някои важни стъпки към тяхната реализация. Това обаче трябва да става методично и в точния момент. Не вземайте прибързани решения или действия. Много въпроси, които предстоят да възникнат, ще изискват вашето участие, така че гледайте на тях като на шанс да покажете възможностите си и да докажете колко сте способни. Някои колеги са готови да ви помогнат, така че не обръщайте гръб на хората, опитвайки се да бъдете независими.

Поддържайте баланс и не се натоварвайте прекомерно, в противен случай в края на месеца ще се окажете изтощени и отчаяно ще се нуждаете от почивка. Погрижете се добре за себе си и всичко ще се оправи.

В любовният живот нещата изглеждат добре, но  под влиянието на ретроградното движение на Марс (в IV-я ви дом – на дома, семейството), което ще продължи до 14 ноември, ще бъдете много борбени и конкурентни. Това може да повлияе на комуникацията с любимия човек, ако не внимавате. Също така планетата увеличава шансовете за засилване на ревността. Имайте това предвид и се контролирайте, за да избегнете конфликти. Насладете се на този спокоен период и не се опитвайте да създавате драма там, където я няма. Ако изпитвате известна несигурност, опитайте се да не мислите за това, тъй като тези страхове не са реални.  Тези, които са в дългосрочна връзка или брак, ще се радват на сексуален ренесанс в спалнята.

Много Козирози ще отворят сърцата си широко. Има шансове да слеете устни с някой, когото познавате отдавна.

Водолей - Скъпи Водолеи, усмивка моля! Октомври ще засили позитивните вибрации и ще ви даде оптимизъм за бъдещето. Този месец се очаква да обогати живота на вашия знак с различни преживявания. Началото му ще бъде доста динамично и ще ви донесе благоприятни ситуации, които ще ви помогнат да постигнете това, което се опитвате да направите. След средата на месеца трудностите ще са по-сложни за преодоляване и ще изискват доста усилия. Ще трябва да контролирате раздразнението си, за да избегнете грешни ходове.

Ще е необходимо да положите още усилия, за да отговорите на изискванията, които ще възникнат този месец. През първите десет дни направете всичко възможно, за да се докажете какво можете.

Здравето като цяло ще бъде стабилно. Често ще бъдете в движение, ще ходите насам натам и ще тренирате. Важно е да избягвате прекаленото изтощение. Може да имате проблеми със съня. Обърнете повече внимание на почивката. Ще преобладава като цяло хармонично и романтично настроение, което ще ви помогне да преодолеете всякакви трудности. Също така предпочитайте дейности, които ще ви помогнат да се отпуснете и да изпразните ума си от всякакви проблеми.

Тези, които имат връзка или брак, ще имат добри отношения с половинката си. Комуникацията се подобрява, така че можете да очаквате партньорът ви да бъде по-отворен за вас. Ще бъдете много по-спокойни и по-щастливи, важно е само да поддържате добри отношенията. Мнозина ще се почувстват сякаш участват в безкраен романтичен филм. 

Водолеите, които не са обвързани да очакват промяна в любовния статус. Венера няма да ви позволи да останете без поне няколко шанса да преживеете романтични моменти. Под влиянието на Марс лесно ще се влюбите, ако някой започне да ви „сваля  звездите от небето“. Бъдете внимателни и не позволявайте на сърцето ви да ви води, а активирайте ума си.

Риби -  Скъпи Риби, това ще бъде едно от най-добрите времена в годината и трябва да го използвате разумно. Важно е да се успокоите и да помислите какво искате в бъдеще. Може би е време да се посветите и осъществите мечтите си. Потопете се под повърхността и се задълбочете в същността на нещата. Съсредоточете се върху вътрешното си Аз, за ​​да разберете истинските си нужди. Това е добра възможност да преследвате, което наистина искате, без колебание.

Може да се окажете в трудна ситуация, тъй като ще трябва да уредите задължения, които идват от миналото и в същото време могат да възникнат неочаквани трудности. Избягвайте всякакви предизвикателства. Контролирайте това, което казвате и не се включвайте в ситуации, които могат да ви изложат. Освен това избягвайте риска или инвестициите през този период. Някои хора във вашата семейна среда ще играят важна роля, като ви помагат да се справите с тежките моменти. Не се опитвайте да се справяте сами, за да докажете колко сте независими.

Вероятно ще получите добри новини за нещо, което ви тревожи дълго време и сега чакате резултатите от вашите действия. Останете оптимисти и всичко ще се оправи. Юпитер и Сатурн ще съдействат за премахване на всички пречки, които биха могли да ви попречат при реализирането на делови и бизнес планове, свързани с други хора.

Движете се повече и избягвайте прекомерна пасивност. Възможно е настинка през първата половина на месеца. През третата десетдневка здравето ви ще бъде по-добро и стабилно.

В любовния ви живот нещата ще бъдат доста добри, но някои ситуации ще изискват решения. Опитайте се да бъдете по-близки с партньора си и не поставяйте дистанция помежду си. Покажете любовта си и не вдигайте шум от безсмислени ситуации, създавайки проблеми от нищото.

Възможно е дълга игра на флирт, най-накрая да завърши с целувка или да отпразнуват предложение за брак за свободните представители на знака.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17692 0

Водещи новини