Денят е удачен в много отношения

  • 01 октомври 2020 05:57

  • 2259
  • 0
Денят е удачен в много отношения
© Pixabay

Луната е в знак Овен от 05:48ч до 18:14ч на 3 октомври

Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности.

Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността.

Уязвими са е главата, мозъка, очите.

Продължава 14 лунен ден до 19:22ч на 1 октомври (от 19:00ч на 30 септември)

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове.

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Време за решителни действия. Денят е много удачен. В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна.  Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е полезно.

Не всички могат да издържат на мощният поток на космическата енергия, затова е възможно да се почувстват зле, да изпаднат в депресия, униние. По това време статистиката отбелязва най-много самоубийства, отколкото през целия лунен цикъл. За да не изпаднете в тези състояния, препоръчително е да се отдадете на физическа дейност. Подходящи са аромотерапия, релаксация, медитация.

Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Болести започнали сега, преминават бързо и без последствия. Всички оперативни интервенции трябва да се избягват, освен животоспасяващите.

Посветете се на семейството си. Времето, прекарано с близки и приятели ще ви е от полза, ще помогне за затопляне на отношенията. Подходящ ден за романтични отношения. Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения. Напълно достатъчно е да им отстъпите в този момент.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки и за зачеване. Може да се изпробват нови техники.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 19:22ч на 1 октомври до 19:44ч на 2 октомври

15 слънчев ден – Бъдете мъдри, скромни, реалисти, последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и да бързо да реагирате. Могат да станат различни събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

В края на деня, в полунощ в 00:06ч предстои Пълнолуние.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2259 0

Свързани новини

Водещи новини