Перфектен ден за почивка

  • 12 септември 2020 06:46

  • 2192
  • 0
Перфектен ден за почивка
© Pixabay

Луната е във водният знак Рак до 18:34ч на 13 септември

Луната ни дава повишена чувствителност, много лесно може да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Продължава 25 лунен ден от 00:54ч на 12 септември до 01:51ч на 13 септември

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. В този ден може да се обърнете за помощ към вашия Ангел-Хранител.

Енергията в човека не е достатъчна сега, много хора се отдават на мързел и апатия. Ден на пасивността, усамотението и покоя. Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Не хвърляйте напразни сили, не правете нищо излишно. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Нови неща е добре да не се започват днес. Перфектен ден за почивка!
Може да ограничите физическата активност, но да се занимавате с духовно развитие и умствена дейност. Тези, които се занимават с духовни практики, могат да получат прозрения, да развият дарът на пророчеството. Ден за придобиване на знания и мъдрост, фокусиране върху вътрешното Аз.

Не е най-добрият ден за общуване. Препоръчва се уединение. Вътрешният душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си.

По-добре да не разчитате на логическото мислене. Умът може да ви подтикне в грешна посока. Необходимо е да слушате интуицията си, да се доверите на импулсите на сърцето си.
Луната днес оказва положително влияние върху творчески личности – художници, музиканти, поети. Много музи летят около креативните хора, като подхвърлят една след друга уникални идеи.
На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Вода да се консумира в малки количества. Да се ограничи пушенето в този ден – оказва влияние на мозъка. Обърнете се към нетрадиционната медицина, за използване на народни средства този ден е много подходящ.

Секс -  Бързият секс сега не се препоръчва. Трябва да бъде чувствен и бавен. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж и лека музика.

Шопингът сега е полезен за психиката и настроението. Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи успокоение.
Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние, намаляват енергийните резерви, губите психическата си защита. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Родените през 25-я лунен ден са любимци на съдбата и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата. Добре е да се облечете в нови дрехи. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях, но нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват.

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2192 0

Свързани новини

Водещи новини