Енергийно много силен ден, изпълнен с позитивна енергия и добри вибрации

Луната е в знак Телец до 00:29ч на 9 септември

Внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Търпение забележително нараства.

Подходящо време за избавяне от всичко старо и излишно

Увеличава се силата на волята ни. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Луната подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Продължава 20 лунен ден до 22:27ч на 7 септември (от 22:02ч на 6 септември)

Енергийно много силен ден, изпълнен с позитивна енергия и добри вибрации. Ден на космическата любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Основното предназначение на деня е духовното търсене.

Събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата същност

Този лунен ден може да премине много интересно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Човек трябва съзнателно да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този забележителен ден. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще открие очите ви за много важни неща.

Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора, лидери и оратори. Препоръчва се да се вземат важни решения, да се правят важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си.

Ден за вътрешно освобождение, веселие и радост

Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е повече време да прекарате да в къщи, в семеен кръг. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

20-ти лунен ден е за размисъл, за духовно прозрение, за изучаване на свещени текстове.

Секс - Любовните отношения да бъдат спокойни. Сексуалните отношения могат да останат предишните. Не е необходимо да внасяте нови елементи. Просто се ограничете с качествен секс. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова.

Поддаването на съблазни и изкушения, може да има неприятни последствия

Подстрижката в 20 лунен ден стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, можете в къщи сами да подрежете бретона си или милиметър от някой кичур. Това съществено ще се отрази на вашето сегашно и бъдещо състояние.

Следва 21 лунен ден от 22:27ч на 7 септември до 22:54ч на 8 септември

21 слънчев ден – Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината. Бъдете верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Благоприятно е да се раздава милостиня.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет