Хороскоп за септември

  • 01 септември 2020 09:05

  • 7195
  • 0
Хороскоп за септември
© Pixabay

Овен  - Както винаги, септември е един от най-важните месеци в годината за Овен. Слънцето в знак Дева и в 6-ти дом на хороскопа ви (работа, работа и здраве), дават възможност на този знак сериозно да се включат в своите дейности.

Всички мисли на Овен през септември ще са посветени на работата и всички други области на живота ще избледнеят на заден план. Много е вероятно да ви бъдат поставени нови задачи, допълнителни отговорности или някои от вас да преминат на непълно работно време. Успехът ви до голяма степен ще зависи от вашата самодисциплина. Не забравяйте да отделяте време и за почивка, защото без почивка човек не може да функционира дълго време. Трябва да се грижите за вените, кръвообращението или очите си. Може да имате и проблеми с бъбреците през месеца.

Влиянието на Марс може да се усети в живота ви този месец. Ще бъдете по-агресивни в подхода си и ще наблягате на практичността. Що се отнася до работата, този месец имате възможност да напреднете. Готови сте да работите, докато не постигнете целите си. Няма да имате контрол над някои бизнес/делови предизвикателства, така че ще се чувствате малко несигурни. Внимавайте какви отношения имате с колегите си, защото екипната работа ще ви бъде от голяма полза този месец. 

Хороскоп за август по зодии

Марс в Овен може да разкрие агресивни и огнени аспекти на вашата личност, а Сатурн в Козирог ще ви позволи да видите трансформациите и еволюцията, които ви очакват в бъдеще. Ще придобиете голяма решителност и сила да приемете промените, както и смелостта да започнете отначало. През този месец няма да има непреодолими пречки.  Ще имате космическите енергии на своя страна. Следователно, ще влагате страст във всичко, което правите и ще постигнете почти всичко, което си поставяте за цел. 

Личният чар, както и способността ви да съблазнявате са неизчерпаеми и ще изпъкнат още повече през този период.  Ще се отворят широко вратите на любовния живот към играта на съблазняване. Радвайте се на всеки момент.


Телец -  Телецът през септември не е в настроение за сериозна работа. На първо място ще са личен живот, почивка, забавления. По възможност е по-добре да си вземете няколко дена отпуска. Много от членовете на този знак вярват, че не са достатъчно добре платени в работата си, така че губят мотивация. Що се отнася до финансите, ситуацията може да се подобри едва в края на месеца.

Ще имате много идеи и най-важното - ще намерите начини за реализиране на повечето от тях. Не се страхувайте да експериментирате и да поемате рискове - сега това е повече от оправдано. Чудесно е да изграждате планове за бъдещето, но не бива да забравяте за настоящето. Имате някои цели, които в момента са много далеч от сегашната ситуация.

Септември ще изисква Телецът да бъде много внимателен към всичко, което се случва около него и да не се намесва в каквото и да било. Събитията, които ще се развият, ще ви дадат много шансове да промените живота си към по-добро, важното е да видите този шанс навреме и да се възползвате от него. Доброто настроение, което ще придружава представителите на знака през целия месец, ще им позволи лесно да се отнасят към дребните неприятности и да не се фокусират върху тях. Важното е да се поддържа положително отношение и тогава всичко планирано ще се получи.

Хората винаги ще действат различно от това, което очаквате от тях, затова трябва да се научите да ги приемате такива, каквито са във всички области: работа, приятелство, семейство и любовта. Трябва да сте готови да предоставите морална, физическа или финансова подкрепа на по-възрастни роднини.

Има вероятност да вдигате високо кръвно налягане. Трябва също да обърнете повече внимание на вашата диета, тъй като е възможно да има наддаване на тегло, причина, за което може да са проблеми с хормоните.

Този месец много от вас ще почувстват дългоочакваната хармония и щастие, ако успеете да намерите общ език с партньора си.  Не бъдете повърхностни и неискрени към любимия човек, а по-търпеливи. Трябва да сте отворени и честни. Не правете това, което не харесвате на другите. 

В края на месеца ще получите желанието да преустроите жилищното си пространство. Имате нужда от известна промяна в живота си и тя не трябва да е голяма, просто да промените някои детайли, за да освежите пространството, където прекарвате една част от деня. Така ще се почувствате по-добре и в по-добро настроение.

Близнаци – Септември носи много предизвикателства и нови задължения. Имате достатъчно енергия и тъй като се стремите към подобряване на материалното състояние, ще подхождате към работата много избирателно в търсене на добри възможности. След 12-и Юпитер ще донесе силни и щастливи промени.

Опозицията на Венера срещу Сатурн в началото на септември ще ви донесе забавяне и затруднения в делата. Тригонът на Слънцето с Уран ще ви донесе творчески идеи. Противостоенето на Слънцето с Нептун през втората десетдневка на септември ще ви донесе загуби, ако рискувате. Няма да можете да оцените добре възможностите и шансовете си. Пазете се от интриги на работното място и конфликти с началниците.

Хороскоп за юли по зодии

Венера ще формира опозиция със Сатурн и квадрат с Марс през първата десетдневка на септември. Това ще доведе до разногласия в отношенията с партньора ви в съвместните планове и едва ли ще успеете да се споразумеете. Марс, който управлява вашето поле на любовта става ретрограден на 10 септември. Ще се оттеглите в себе си и ще станете склонни да потискате недоволството, породено от незадоволителните отношения с любимия човек. Ревността и съмнението ще пропълзят във вашите отношения. Нещо, което сте скрили от партньора си или той от вас, може да внесе напрежение във връзката ви. Избягвайте неискреността и търсете компромиси.

Тъй като Венера ще бъде в квадратура с Уран в средата на месеца, лъжите лесно  ще бъдат разкрити, докато чувствата могат да се променят от час на час или от ден на ден. Промяната на настроението ще ви следва през целия месец, един ден ще се чувствате добре и отпочинали, а на следващия ден ще бъдете депресирани и тъжни. Това е просто такъв период и няма да продължи дълго, така че не се притеснявайте. Едва в края на месеца можете да очаквате подобрение и повече хармония.

Близнаците няма да търпят контрол и ограничения, така че ще има чести кавги с партньора. Искате време само за себе си, защото имате чувството, че сте пропуснали много неща и че трябва да наваксате. Възможно е също така междувременно да се появи човек, с когото да имате малък флирт.

Първата половина на септември ви носи добро здраве, но през втората половина ще е по-чувствително. Възможни са урологични проблеми, както и болки в костите, колебания в кръвното налягане и сърдечни проблеми.

Рак – Септември обещава да бъде по-успешен от миналия месец. Активно ще участвате в нови събития, като същевременно сте в компанията на успешни хора, които ви насърчават да се изразявате творчески. Действате уверено и разумно подготвяте нова делова (работна) стратегия. За да постигнете успешни резултати, трябва да надхвърлите предишните си стандарти. Меркурий ще направи тригон с Плутон в началото на септември и ще ви направи адаптивни и находчиви. Успех очаква мнозина както в обществените дела, така и в търговските начинания. Може да се наложи да преразгледате професионалните си цели или да промените плановете. Финансовият сектор изглежда обещаващ след 6-ти, когато Венера влиза в Лъв и вашият втори дом на доходите. 

Марс ще започне ретроградно движение във вашата сфера на работа на 10 септември, което ще ви донесе забавяне и закъснение в разработването на приоритетни задачи, а също така ще доведе до напрегнати отношения с началниците.

Нивото на стрес се увеличава и ще трябва да почивате и да спите повече. Продължителното седене и честите периоди на физическо бездействие могат да доведат до болки в гърба. Следвайте това, което тялото ви казва. Първата и втората десетдневка на септември е доста нестабилен период поради възможни проблеми с роднини и близки, както и поради липса на жизнена енергия.

Хороскоп за юни

Сатурн е в седмия ви дом от доста време и допълнително засилва напрежението между вас и партньора ви, така че не се изненадвайте, ако този период е белязан от различни любовни недоразумения. Ще има много разногласия, но с разговор и компромиси можете да изгладите проблемите. Опозицията на Венера със Сатурн в началото на септември ще ви направи емоционално свръхчувствителни, а партньорът ви ще бъде студен и незаинтересован. Партньорът ви е зает с проблемите си и понякога не разбира защо не сте доволни. Едва втората половина на септември ще ви донесе стабилност във взаимоотношенията. Ще намерите нови начини да прекарате качествено време заедно и ще се опитате да решите това, което е създало трудности във връзката ви.

Ако сте в любовна или брачна връзка, удоволствие ви очаква с любим човек. Няма нужда да се доказвате на другата страна, освен ако не се съмнявате в бъдещето на връзката си. Прогнозата е оптимистична за любовните отношения. Ако сте по-млади или необвързани, бъдете достатъчно тактични, изчакайте новата любовна възможност, която идва внезапно.

Някои от вас ще имат среща с хора, с които сте били в емоционална връзка в миналото и може да решите да подновите отново отношенията си с някой от бившите партньори.

Лъв - Месец септември ще донесе големи ползи за огнените Лъвове. Във всички случаи  ще получите желаните предимства. Работили сте усилено през последните месеци и сега е подходящо време да се насладите на плодовете на вашия труд. Меркурий ще направи благоприятни аспекти с Плутон, Сатурн и Венера през първата десетдневка на септември. Ще бъдете добре организирани в работата и по финансови въпроси и това ще ви донесе повече стабилност в получаването на доходи. Вашите тайни планове ще се окажат полезни. 

Тригонът на Слънцето с Юпитер (09.09.) ще ви донесе големи печалби от предишни инвестиции. Противопоставянето обаче на Слънцето към Нептун (11.09.) ви предупреждава да избягвате да се ангажирате с непроверени финансови начинания и партньорства, тъй като бихте могли да станете жертва на измама.

През септември здравето ще бъде стабилно и добро. Трябва да продължите да получавате достатъчно витамини и да следите диетата си, за да не трупате излишни килограми. Някои ще имат чувствително храносмилане и може да се появи стомашна вирусна инфекция.

Опозицията на Венера със Сатурн в началото на септември ще предизвика съмнения и недоверие между обвързаните Лъвове. Ще разберете, че партньорът ви е скрил нещо от вас и ще се почувствате предадени и разочаровани. Говорете за това, защото по този начин ще успеете да разрешите този проблем, но все пак ще бъде малко по-трудно да си възвърнете увереността и да намалите емоционалната пропаст помежду ви. Слънцето ще направи тригон със Сатурн през втората половина на септември и ще ви позволи да внесете повече стабилност.

През септември влюбените Лъвове може да се надяват като цяло на спокоен и хармоничен период с партньора си. Този месец ще имате много повече свободно време, така че е добре да организирате времето си и да отидете някъде, за да презаредите батериите си. Партньорът ви показва внимание и е готов да ви угоди. Насладете се на красиви дни, пълни с любов! 

Необвързаните представители на знака могат да срещнат човек, с когото имат много общи теми (неща). Връзката може да се основава само на приятелство, защото между вас няма да има прекомерна химия. Венера и Марс ще ви накарат да проявите своята искрена и спонтанна любовна природа. Ще покажете жива, буйна и страстна сексуалност. Много щедри в показването на чувствата си, оптимистични и весели, няма да спестите своята огнена енергия. Въпреки това, вие ще бъдете много общителни, ще можете да съберете голям брой приятели и познати около себе си. Няма да е трудно да бъдете вдъхновение за всички около вас.

Дева – Септември ще бъде с възходи и падения за децата на Меркурий. Вашият управител ще направи благоприятни аспекти с Плутон и Сатурн в началото на месеца и ще ви направи успешни и добре организирани в работата. Освен това ще бъдете добре организирани във всичко, което изисква вашата находчивост, адаптивност и внимание към детайлите. Внимавайте за дългосрочните сътрудничества, защото противопоставянето на Венера със Сатурн ще ви донесе различия в интересите и евентуално прекратяването на някое сътрудничество във ваш ущърб. Квадратурата на Венера с Марс ще създаде допълнителни трудности. Вероятно ще имате много ревниви и завистливи колеги, но със сигурност сте способни да преодолеете това положение и да им покажете колко сте страхотни в действителност.

Тригонът на Слънцето с Юпитер ще ви донесе щастливи обстоятелства. През третата десетдневка на септември, поради някои неблагоприятните аспекти, избягвайте започването на рискован бизнес и инвестиции на всяка цена. Опозицията на Слънцето към Нептун ви предупреждава да избягвате манипулации и неискреност. Нептун в Риби, в опозиция на вашия знак обаче, няма да ви позволи да държите всичко под контрол, както бихте искали. 

Месечен хороскоп за април 2020 г.

През първата половина на септември имате нужда от повече физическа активност. Проверявайте кръвното си налягане по-често, защото то може да варира. Можете също така да имате затруднено кръвообръщение, както и болки в костите, особено в краката и долната част на гърба. През втората половина на месеца ще сте подложени на повишен стрес. Почивайте повече.

Обвързаните Деви ще се сблъскат с различни разочарования в любовен план. Това не е най-добрият период за любов, но все още предстоят по-добри дни.

Нептун в Риби ще ви помогне да се освободите от всички твърди схеми и да изживеете напълно любовта по по-въображаем и емоционален начин. Ще успеете да преодолеете склонността си към контрол, който се ражда от страх и недоверие. Юпитер ще ви даде повече увереност в живота, а също и в любовта. 

Вашето либидо ще бъде силно, тогава бихте могли да изживеете своята чувственост по-интензивно. Ако сте несемейни, заложете на приятелския кръг. Ще можете разчитате на приятелите си винаги, когато решите да се забавлявате. Събирането с тях ще ви гарантира забавление и приятна компания. Груповите дейности или събирания ще ви представляват най-голям интерес. 


Везни – Планетарните аспекти предвещават значителни промени през септември. Слънцето остава през по-голямата част от месеца в 12-ия астрологичен дом на Везни, сектора на уединение и ограничения. По възможност си вземете ваканция. Това е чудесно време за любов и романтика, както и за приключения с деца и любими хора. Нови хоризонти се отварят, възможно е да пътувате в компанията на хора, с които споделяте едни и същи интереси.

Най-накрая някои ще получат предложение за работа, което чакат дълго време. Други ще имат възможност да получат по-висока заплата, но ще имате и повече отговорности. Това е период, в който ще трябва да работите дисциплинирано и упорито. Време, когато се постигат резултати, като се полагат изключителни усилия. Може да сте преуморени, което да доведе до някои проблеми. Редовната почивка и ред в ежедневните дейности са важни.

Атмосферата на работното място започва да се натяга, а хората около вас да стават по-взискателни. Ако очаквате помощ от тези, които са ви обещали нещо, ще останете разочаровани. Индивидуалната работа ще бъде по-ползотворна. Ако искате да направите нещо тайно от другите, за което не искате да знаят, звездите ще пазят вашата тайна. 

Ако досега не знаехте къде водят отношенията ви, сега ще ви бъде кристално ясно. Имате отлична комуникация с партньора си и се радвате на малките удоволствия. Можете също връзката ви да бъде изведена на следващото ниво. Не се изненадвайте, ако вашият партньор ви предложи брак или поне да живеете заедно през този месец!

Марс ще започне ретроградно движение на 10 септември във вашето любовно поле и всичко, което не сте решили навреме във връзката си с партньора си, всичко, което би могло да доведе до напрежение и несъгласие, ще се засили.(при проблемните връзки)

Венера навлиза в знак Лъв от 6 септември, така че някои стари заплетени връзки се съживяват по сравнително благоприятен начин, в зависимост от наталната карта, разбира се. 

Ще бъдете привлекателни за противоположния пол и ще бъдете в центъра на вниманието. Ако търсите любов, периодът е идеален за това. Ако сте сами, възможно е през този период да срещнете очарователно, ново лице, което ще успее да ви заинтригува и може би дори да ви спечели. През септември лесно можете да направите нови запознанства. Не само кръгът на общуване ще се разшири, но и интересите. Струва си да обърнете внимание на стари приятели. 

Венера от 11-ти дом предупреждава Везните - всичките ви мечти и желания, свързани с личния ви живот, може да се превърнат в реалност!

Скорпион –  Благоприятен месец, пълен с възможности. Ще бъде много по-ефективен от предишния, ще ви позволи да приключите с отдавна започнатите дела. Всичко, което сте си поставили за цел, можете да постигнете. Звездите ще съдействат във ваша полза и сега е моментът да реализирате всичко, за което сте мечтали. Въпреки че се сблъсквате с досадни ситуации в професионалната област и ви липсва свободното общуване, самочувствието ви ще остане непроменено. Вие обичате психологическите игри, за да изпитате хората насреща си. 

Хороскоп за март - І част

В началото на септември са възможни неочаквани неща. Някои от замислените планове могат да се сбъднат. Бъдете подготвени за факта, че към края на месеца ще трябва да вземате някакво важно решение. То може да се отнася до абсолютно всяка една област: работа, бизнес, любов, семейни отношения. 

Влизането на планетата Меркурий във Везни на 5-ти септември ще ви помогне да общувате по-добре, да се освободите от напрежението. Време е да вземате решения, без да се страхувате от промените. А на 22-ри е есенното равноденствие. Сбогуване с лятото и посрещане на есента.  Слънцето навлиза във Везните, знака на баланса, което ще ви помогне да балансирате емоциите си и да преодолеете много от страховете си.

Възможни са сърдечни проблеми. В средата на месеца може да има чести аритмии. Трябва да намалите напрежението и да се храните по-здравословно. Прекарвайте повече време с приятели, разхождайте се на чист въздух, това ще помогне за облекчаване на стреса след тежък работен ден. Освен това, дори и в най-стресовите ситуации, не трябва да казвате излишни думи на близките си, защото поради това са възможни конфликти

Венера, която управлява вашето поле на любовта, ще влезе в опозиция със Сатурн и квадрат с Марс през първата десетдневка на септември, което ще внесе монотонност, охлаждане, разногласия по важни въпроси във връзката ви с любимия човек и прояви на ревност. Бъдете отворени за компромиси. Влизането на Венера в знака на Лъв ще ви даде възможност да се съгласите с любимия човек по общи цели, а това ще ви помогне да преодолеете предишни разногласия и да внесе хармония във вашите отношения.

Не можете да избягате от бурната си игра на съблазняване и жизнена страст. Обзети сте от неописуемата нужда от промяна. Това е времето, когато на любовната сцена се отварят нови и много положителни тенденции. Хората, които ще срещнете този месец, са източник на истинско вдъхновение. Приятелските контакти ще бъдат особено важни. В някои случаи са възможни подновяване на стари връзки и нови романтични приключения.

Стрелец – Няма да е най-успешният ви месец през годината, но делата ви ще вървят значително добре. Пътят до вашето място под Слънцето няма да е толкова лесен, но всички трудности и препятствия само ще ви подтикнат напред. Ще имате шанса и късмета да решите важни проблеми по един или друг начин. Обстоятелствата ще ви подпомагат. Вашите планове ще получат желаното развитие. 

Имайте предвид, че трябва да завършите всичко, което сте започнали, защото през следващия месец ще имате много повече работа и задължения пред себе си. Добре е да се съсредоточите върху личните дела и да се стремите към успеха. Не е необходимо да се опитвате да направите всичко наведнъж, защото това няма да доведе до нищо в крайна сметка. Време е да се научите да действате по планиран начин и да се организирате по-добре.

Това е месец, който изисква максимална ангажираност, прекомерна работа и усилия. Що се отнася до работата, Стрелците ще имат малки проблеми с колегите, които очакват те да свършат работата вместо тях. Не ви харесва, когато някой пречи на начина ви на работа, така че се очакват малко кавги. 

Звездите ви съветват да прекарвате възможно най-много време в спокойна атмосфера, да се отпускате по-често, да организирате съвместни пътувания с любимите си хора. Това ще ви предпази от изчерпването на жизнената енергия, ще ви зареди с нови сили и ще ви позволи да продължите борбата по-нататък.

Меркурий, който управлява вашето поле на любовта, ще влезе в благоприятни аспекти с Плутон, Сатурн и Венера през първата десетдневка на септември, което ще донесе разбирателство и хармония на вас и вашия емоционален партньор. Ще се разбирате добре във всичко и ще си давате взаимно любов и нежност.

Втората половина на септември обаче нещата се променят и ще ви донесе поредица от разногласия с любимия човек. Ще прекарвате повече време в социални дейности и с приятели, докато през това време ще пренебрегвате партньора си. Ще се сблъскате и с ревност.

Ситуацията в любовната област е променлива! Понякога ще спорите с партньора си, друг път ще сключвате мир. Реагирате доста импулсивно и ще изпаднете в стрес, особено през първата седмица на месеца. Приятелите ще са на ваше разположение и ще бъдат там, когато имате нужда от съвет или малко допълнително забавление.

Необвързаните представители на знака, използвайте първата половина на септември, за да привлечете вниманието на човека, в когото сте влюбени. Ще можете да прилагате тактики, които ще дадат резултати и с които ще можете да събудите интереса към себе си. Вашата жизнерадост, интелигентност, чувство за хумор и приятен маниер на общуване ще бъдат точно това, с което ще спечелите симпатиите, защо не и влюбване.

Козирог – Септември ще е добър за вас, въпреки че през първата седмица мнозина ще се чувстват като с вързани ръце и крака. Впоследствие ще започнете да действате, без нищо или някой да може да ви спре. Освен това ще е изморителен месец, който ще породи доста притеснение за духа ви. На работното място може да възникнат някои проблеми. Ще се сблъскате с недоразумения на професионалната сцена. 

Звездите ви даряват през септември с гъвкаво мислене, общителност, креативност. Плутон във вашия знак ще ви накара да се чувствате динамични и предприемчиви.  Полагайте усилия и можете да постигнете много! Старайте се обаче да избягвате конкуренцията и битките.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 март

Този месец ще сте фокусирани върху изпълнението на всичките си делови планове, но няма да можете да направите всичко наведнъж. В желанието да спечелите колкото се може повече пари, се появяват непредвидени разходи, които ще ви дразнят. Тези дни ще се занимавате с приключването на всичко, което не сте успели да направите през изминалия месец, както на работа, така и у дома. Целият период може да ви се стори доста напрегнат. Трябва да намерите баланса между вашите желания и тези на другите, за да избегнете разногласия поради егоистични импулси и податливост. Получавате шанс да се отървете от нещо (или някой), който ви задържа. От друга страна, ще срещнете хора, които с готовност ще споделят вашите интереси и увлечения и ще станете добри приятели.

Възможни са проблеми с бъбреците. Внимавайте да не настинете. Липсата на разумна почивка може да причини сериозни проблеми на нервната ви система. Затова е препоръчително да отделяте достатъчен брой часове за нощна почивка. Има вероятност от хранителни или лекарствени алергии в средата на месеца.

През по-голямата част от месеца ретроградният Марс ще вилнее във вашия 4 дом на хороскопа, на дома и семейството и ще създава конфликтна среда. Всяка груба дума, случайно изтървана, може да стане причина за скандал. 

Няма да сте доволни от поведението на партньора си и поради това дори не осъзнавате грешките, които сами допускате. Би било добре да сложите топката на масата и да помислите в каква посока искате да върви връзката ви. Ще бъде важно да се контролират разходите, които могат да станат също повод за семейни разправии. 

Венера в Лъв и Марс в Овен ще стимулират сексуалната сфера, осигурявайки по-голяма интензивност на връзката. Обърнете внимание на интуицията си, Нептун ви насърчава хармонично. Свободните представители на този знак ще изживеят романтично приключение, а може и да имат възможност да започнат връзка с човек, когото познават отдавна или колега от работа.

Водолей – За представителите на знака първият месец на есента ще се окаже доста интензивен и богат на събития. Това е добър месец за вас, защото самоувереността ви се увеличава, така че ще се превърнете в магнит за позитивните хора и добрите събития. На 2 септември, когато Слънцето формира благоприятен аспект с вашия покровител Уран, неочакван късмет може да ви посети в близките дни. През септември ще имате изненада, която ще ви принуди да промените своите планове. Ще разполагате с много енергия за работа.

В периода от 11 до 20 септември действията на тайни врагове и интриги могат значително да се активират и да повлияят на авторитета и кариерата на много Водолеи (опозиция Слънце - Нептун). Не бързайте да вземате прибързани решения.

Квадратурата между ретрограден Марс и Сатурн (29-30.09) може да породи усещането, че все още има проблеми, които трябва да бъдат решени. В търговията може да очаква неприятна изненада представителите на знака: можете да станете жертва на измама и да загубите пари. Вместо да давате място на разочарованието и други негативни чувства, канализирайте ситуацията с конструктивен подход. 

Септември ще бъде чудесен месец за нови идеи и вдъхновения, както и творческите личности ще могат да се изявят. Около средата на месеца трябва да очаквате някои приятни изненади, може би подаръци или интересни предложения.

Възможен е спад на имунитета, както и настинка. Пийте повече чайове и витамини. Опитайте се да не се претоварвате с рутинни дела и отделете свободното си време и почивните дни на своите хобита или четене.

Влизането на Венера в VII-я ви дом (06.09.), създава климат на хармония и разбирателство сред двойките на знака. Водолеите, които са във връзка и брак, ще имат страхотни отношения с партньора си през септември. Комуникацията ще се подобри, така че можете да очаквате вашият човек да бъде по-отворен и отговорен към вас. 

Онези, които са в началото на любовната връзка обаче, ще трябва да избягват да поставят прекомерен акцент върху сексуалните отношения, тъй като по този начин те биха обезценили връзка, която заслужава да бъде изградена.

Септемврийските дни обещават емоционално вълнение. Това е чудесно време да реализирате творчески идеи, за които сте мислили от известно време. Можете да внесете много приятни елементи в живота си чрез връзки с приятели.  Наслаждавайте се на общуването с тях и се възползвайте от всички прелести на свободния живот.
 

Риби - Септември е добър месец за вас, но е изпълнен с изненади. За да извлечете максимума от месеца, трябва да сте по-активни. Вие сте по-чувствителни към външните енергии от другите знаци, което означава, че можете да поглъщате емоции, които дори не са ваши. Този месец е напомняне, че трябва да отделите чувствата на другите от собствените си възприятия. 

В началото на септември (02.09.) мистичното Пълнолуние е във вашия собствен знак, което ще ви помогне да отключите тайните си способности, особено когато участва вашата управляваща планета Нептун. Нептун е ретрограден във вашия знак, което може да ви донесе определена предразположеност към меланхолия, депресивни състояния и склонност за идеализиране на хора и обстоятелства. Въпреки че може да се чувствате разсеяни от аспектите на Уран, Слънце и Луна, това е перфектната комбинация за пробив или събуждане на духа. Що се отнася до това, което можете да направите, за да улесните този пробив: идете сред природата, отворете прозорците и използвайте силата на Земята (цветя / зеленчукови градини). Това ще ви очисти и ще ви изпълни с мир.

Когато Венера навлезе в Лъв на 05.09., тя ще освети шестия ви дом на здраве, служене и ежедневна работа. Бъдете креативни в работата и личния живот. След като Марс стане ретрограден във втория ви дом на парите след 10-ти, ще трябва да избягвате да вземате радикални финансови решения. През следващите 8-10 седмици вероятно ще се сблъскате с неочаквани разходи.

Предстои ви растеж, личен и професионален, благодарение на влизането на астероида Юнона в деветия ви дом (20.09.). В периода от 9 до 15 септември трябва да бъдете по-внимателни, да проверявате каквато и да е информация, за да избегнете грешки (опозиция Слънце - Нептун). 

През третата десетдневка ще усетите спад на жизнената енергия, но в същото време ще дойдат ценни идеи, а с тях и нови възможности. През този период основното е да не бързате, да обмисляте добре всяка стъпка. През първата половина на септември бъдете максимално внимателни към храната си, за да не получите разстроен стомах. През втората половина на месеца се въздържайте от консумация на алкохол, пържени и пикантни храни, тъй като черният дроб, жлъчния мехур и панкреасът са много уязвими. 

Тези, които са във връзка, могат да разчитат на добър период за любов, разбирателство и размяна на ласки. За свободните представители на знака винаги има надежда. 



 


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7195 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини