Мистичен ден, който носи озарение, интуитивно прозрение

  • 16 август 2020 06:06

  • 2975
  • 0
Мистичен ден, който носи озарение, интуитивно прозрение
© Pixabay

Слънцето е в тригон с Марс -  Влиянието, което оказва върху нас аспекта е, че ни прави по-енергични и активни. Някои хора ще почувстват, че кръвта им ври и кипи и силно желание за действия. Подходящо за смели и решителни действия. Добро време за лидери и хора, които са на ръководни длъжности.

Луната е в знак Рак до 08:40ч на 17 август

Влиянието на Луната ще бъде особено интензивно и дълбоко. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Собствените преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Настроението е променливо и нестабилно. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Добре е да се осигури комфортна обстановка. Сега е най-доброто време за създаване уют у дома.

Уязвими са стомаха, черния дроб и млечните жлези. Не се препоръчва да се прави масаж на тялото, да се извършват ендоскопски изследвания и промивки на стомаха и червата. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се увеличава апетита. Трябва да се отдава предимство на плодовете и зеленчуците, да се пие по-малко вода - възможно е подуване и отоци.

Доминиращ 27 лунен ден от 03:09ч на 16 август до 04:11ч на 17 август

Мистичен ден. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, задействат се мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов жизнен етап. Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се във своя вътрешен глас.

Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Замислете се за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес.

Подходящо време за благотворителност. Всички останали действия с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност сега, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни. Но само ако е от сърце, не със замисъл.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Препоръчва се да се отдели време за медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Опасни са пиянството, силната музика, да сте дълго време сънливи.

Енергиен център на деня са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2975 0

Свързани новини

Водещи новини