Избягвайте всяка суетност, активност и действайте бавно

  • 14 август 2020 06:21

  • 2549
  • 0
Избягвайте всяка суетност, активност и действайте бавно
© pexels

Марс в квадратура с Плутон – Влиянието на аспекта продължава днес и в следващите дни.

Лесно ще провокира в хората гняв, раздразнение, агресия и импулсивност в действията. Много е важно сега да се проявят внимание, дипломатичност и здрав разум. Желанието за лидерство може да ви постави в условия на борба, конкуренция. Не са изключени финансови загуби в личен и социален план, крах на нечия кариера. Този период се счита за критичен за бизнеса, политиката и научните изследвания. Възможни са травми, взривове, нещастни случаи, природни катаклизми, социални вълнения.

Луната е в знак Близнаци до 02:37ч на 15 август

Луната се намира в стихията на въздуха. От там действа върху спонтанността, общителността, абстрактното мислене. Заставя човек да се настрои към световното информационно поле. Това може да се прояви по различен начин. Получава се потребност от приток на „храна за ума”. Човек започва да търси нова, свежа информация, става любознателен. Засилва се склонността към лекомислени постъпки, излишна приказливост, търси повече контакти. Може да се премине през цялата гама от емоции – от радост до тъга. Период на съмнения и колебания. Вятърът на промяната може да ви отнесе незнайно къде. Може да усетите необходимост от смяна на обстановката, от нови впечатления или запознанства.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се правят операции на гърлото, езика и ръцете.

Луната се движи на празен ход от 14:20ч до 02:37м на 15 август. Нищо важно да не се предприема, купува. Време само за вършене на обичайната работа или за почивка.

Сдържаност, дипломатичност и здрав разум са нужни днес

Доминиращ 25 лунен ден от 01:32ч на 14 август до 02:16ч на 15 август

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Ден за пасивност. В този ден ще успее само този, който не бърза. Не се препоръчват активност, прибързаност, суета. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва
да се възприема като указание за нещо.

Вашият душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

27 слънчев ден – Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате навън, да се разхождате пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2549 0

Свързани новини

Водещи новини