Днешният ден ни служи като огледало

  • 07 август 2020 06:02

  • 3553
  • 0
Днешният ден ни служи като огледало
© Pixabay

Венера преминава в знак Рак до 6 септември.

Луната се движи на празен ход от 15:55ч до 16:06ч.

Луната е в знак Риби до 16:06ч

Периодът се характеризира с повишена емоционалност, състрадание, интуицията нараства. Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността. По това време е намалено чувството за реалност. Ходилата на краката са чувствителни. Да се избягва употреба на алкохол и наркотици. Бъдете внимателни към лекарствата и упойващите вещества.

Луната преминава в знак Овен в 16:06ч.

Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите. Да се избягва всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Доминиращ 18 лунен ден до 22:52ч на 7 август (от 22:30ч на 6 август)

Днешният ден ни служи като огледало. Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако чуете благодарност днес, похвалят ви за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не допускате отрицателните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко трябва да се спи. Силните аромати са опасни. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се избягва сладкото.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. 

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Подстрижката активизира енергетиката, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота. Добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Следва 19 лунен ден от 22:52ч на 7 август до 23:14ч на 8 август

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен начин. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и да се обработва земята.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3553 0

Водещи новини