Хубаво е да се започват нови дела, ще бъдат успешни

  • 03 август 2020 06:05

  • 4797
  • 0
Хубаво е да се започват нови дела, ще бъдат успешни
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 05:29ч на 5 август

Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, новото, интересното, необичайното. Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Пълнолуние в знак Водолей в 19:00ч. в тау квадратура с Уран; опозиция на Меркурий със Сатурн

Повишава се емоционалността и раздразнителността. Конфликтите, които започват в този момент, няма да бъдат безобидни и няма да завършат бързо и лесно. Може да се появи безсъние. Излишъкът от енергия не дава спокойно да се живее. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Нараства и нивото на престъпността. Увеличават се пътно-транспортните произшествия и инцидентите.Внимателно трябва да се отнасяме към всички знаци, които съдбата ни праща. Засилват се любовните чувства при влюбените.

Доминиращ 14 лунен ден до 21:02ч на 3 август (от 20:21ч на 2 август)

Това е най-мощният енергийно ден на лунния месец. Хубаво  е да се започват нови дела, ще бъдат успешни. Идеално време за вземане на важни решения. За пасивните хора не е благоприятен деня. Сега не  е време за почивка. Подходящо време за всякакъв вид общуване.

Енергията на деня може да повлияе върху настроението. Не трябва да оставяте на отрицателните чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване. Хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Препоръчително е енергийно да почистите къщата и пространството си.

Денят е загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Да се намали приема на вода и други течности. Сега те натоварват организма, затова се препоръчва сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Този период е най-подходящото време за закупуване на това, за което сте мечтали отдавна. Ако дълго време сте спестявате пари, за да придобиете нещо, то сега е моментът да го направите. И изобщо няма значение голямо или малко, кола, къща или просто някаква дрънкулка. Основното е, че покупката олицетворява изпълнението на вашите мечти. Ако няма такава покупка, тогава е препоръчително да се въздържате от пазаруване, тъй като в крайна сметка може да се сблъскате с много неприятни изненади.

Следва 15 лунен ден от 21:02ч на 3 август до 21:36ч на 4 август

16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Препоръчва се да подреждате и да чистите. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4797 0

Свързани новини

Водещи новини