Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

  • 29 юли 2020 06:00

  • 2128
  • 0
Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 10:26ч и се движи през това време на празен ход. Да не се предприемат важни действия.

Луната преминава в знак Стрелец от 10:26ч.

Този период е пълен с оптимизъм, растеж "нагоре и напред". Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Тези дни са подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. Сега, когато Луната е в Стрелец, Небето особено настоятелно ни нашепва чувства и подсъзнателно отговаря на нашите въпроси.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Старайте се да не преяждате и не яжте твърде мазна храна. Сега черният дроб трудно ще се справи с мазнините. В момента организмът се нуждае повече от белтъчини. Мляко, извара е по-добре да се използват с ниско съдържание на мазнини, а от сирене е по-добре да се откажете, тъй като мазнините са повече от белтъчините.

Продължава 9 лунен ден от 15:04ч на 28 юли до 16:16ч на 29 юли

Счита се за тъмен и тежък ден. Мнозина могат да усетят безпричинни страхове, безпокойство, да получат главоболие, да изпитат различни неудачи. В този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Може да се проявят вашите слабости, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Ден за изцеление на кармата.

Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно.

За хармонизиране с  лунните енергии на 9- я лунен ден се препоръчва да се чете Псалм 91.

Следва 10 лунен ден от 16:16ч на 29 юли до 17:27ч на 30 юли

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност. В бизнеса ще бъдат продуктивни пътувания, преговори и договорите, сключени в този ден, ще имат добри перспективи и ще донесат добра печалба. Благоприятно за регистрация на фирма.

Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности.

В този ден става включване към егрегора на семейството. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценяват от тази гледна точка. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, да бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря.  Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Подстригването е опасно, може да подкопаете здравето си. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подстригване. Всичко това ще доведе до различни неприятности със здравето.

11 слънчев ден – Препоръчва се всичко да се прави с лекота, бързина. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Важно е да се отреагира веднага на променящите се ситуации. Хубаво е да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си. Денят е добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2128 0

Свързани новини

Водещи новини