Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

  • 22 юли 2020 06:12

  • 2753
  • 0
Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности
© Pixabay

Сряда – ден на Меркурий

Меркурий преминава през знак Рак и прави секстил с Уран, което е чудесно. Засилва интуицията, дава добра памет и благоприятно за комуникация с приятели, роднини, семейство, така че трябва да се използва моментът за забавление.

Ако имате някакви проблеми, с този аспект можете да получите страхотна идея как да го решите. Луната прави секстил с Венера, което също е знак, че можете да възстановите хармонията и разбирателството с любимия човек или някои други хора, които са важни за вас. Всички кавги, напрежение и разногласия с този аспект могат да бъдат разрешени и коригирани. Красивите неща и креативността са във възход днес, така че и това трябва да се използва. Днес Слънцето навлиза в знака на Лъва, на когото е управител, което ще се усети най-добре от Лъвовете, които получават най-добрите възможности във всичко за следващия месец. Всички Лъвове сега ще се открояват по някакъв начин и ще бъдат придружени от много щастливи обстоятелства. Благоприятно ще се отрази още на Близнаците, Везните, Стрелците и Овен.

Луната е в знак Лъв до 02:41ч на 23 юли

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок.

Дните на Лъва са чудесни за празненства и веселие. Не се лишавайте от малките радости в живота. Добре е да се дават и получават подаръци, да устройвате приятни сюрпризи. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. В този период също лесно се вземат пари на заем(хората са по-щедри), но после трудно се връщат. В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Внимание! Луната през целия ден ще се движи на празен ход, неефективна е и е по-добре да не започвате никакви дела, които са важни за вас. Подходящо време за почивка, релакс, обичайните неща. Всичко друго ще почака.
Доминиращ 3 лунен ден от 07:42ч на 22 юли до 08:56ч на 23 юли

Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл. Избягвайте пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства.

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства.  Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.  

Време да очистите астрала си. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако имате  проблеми със ставите, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

Секс – Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.
4 слънчев ден – Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева.

4 слънчев ден – Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2753 0

Водещи новини