Седмичен хороскоп от 20 до 26 юли

Астро-аспекти:

На 20 юли Новолуние в знак Рак в 20:34ч. – чака ни трудно Новолуние, в опозиция на Юпитер, Сатурн и Плутон. Може да настъпи отчужденост в отношенията. Не е подходящо да се вземат никакви важни решения, нито да се предприемат действия от съществено значение. Да се избягват групови мероприятия, събиране на много хора на едно място. Нараства опасността от агресия. По-чувствителните хора ще се чувстват самотни, изоставени, депресирани и меланхолични. Затова бъдете внимателни към близките си,  обърнете повече внимание на по-възрастните членове на семейството и децата. Уязвими са хората с проблеми на сърдечно-съдовата система.

На 21 юли Слънцето е в опозиция на Сатурн

На 22 юли Слънцето преминава в знак Лъв.

На 22 юли Меркурий в секстил с Уран.

Луната се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни.

Благоприятни дни за подстригване –  21, 22, 24, 25, 26 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата – 21, 22, 23, 24, 25 (до 11:24ч), 26 (след 12:40ч) юли

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

20.07. 20:56 - 20.07. 23:17

22.07. 03:28 - 23.07. 02:41

25.07. 02:09 - 25.07. 04:55

Овен – Седмицата ще бъде продуктивна и ярка за онези, които планират промени или се опитват да приложат това, за което отдавна са мислили. Звездите ви обещават светъл и интересен период, за да подобрите както делата си, така и отношенията. По време на този транзит, дълбоките разговори с другите, срещите с приятели и кратките забавни пътувания ще ви дадат усещане за удовлетвореност. Особено ще имате добри отношения с братя и сестри, съседи и колеги. Ако има някакви конфликти, лесно ще ги разрешите, като говорите за проблема. С дипломатичност ще можете да постигнете целите си.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Телец – Не разчитайте на бърз успех тази седмица – нещата ще се развиват по-бавно, отколкото очаквате.  Ще имате иновативни и необичайни идеи, идеали и мечти. Не пропускайте шанса си за успех - има вероятност да ви бъде предложено това, към което се стремите от дълго време. Ще копнеете за комфорт, лукс и материална сигурност. Ще закупите много нови неща. Автоматично ще бъдете привлечени от хора, които ще ви накарат да се чувствате в безопасност, ще ви дадат повече самочувствие и ще имат същите ценности като вашите.

Благоприятни дни – 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци – Седмицата ще бъде от полза за тези, които са доста общителни и отворени за промени в личния живот и контактите си. Ще искате да угодите на себе си и на хората около вас. Ще имате желание да се поглезите физически и да подобрите външния си вид. Благодарение на вашия уникален чар, вие ще се разбирате добре с другите. Може да изживеете и романтични моменти с партньора си. Ако сте необвързани е възможно да срещнете нов партньор. Очакват ви интересни събития, така че не оставайте в сянка. Тази седмица има повишен риск от алергии или кожни заболявания. Пазете се от силното слънце.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Рак – Звездите ще ви помогнат да се справите с трудностите и препятствията. Ще влагате повече енергия в работата си. Ще започнете да мислите за своите амбиции и ще се опитате да намерите начини да постигнете целите си. Във всеки случай ще подходите активно към всички предстоящи предизвикателства. Може да започнете да мислите за промяна на професията си или да започнете собствен бизнес. По-малко критикувайте, защото това ще доведе до нежелани конфликти. Може да имате тайна любовна връзка или тайно да се влюбите в някого.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Лъв – Седмица ще ви донесе положителни впечатления и емоции, ако се съсредоточите не само върху работата си, но и върху личния си живот, комуникацията с другите. Избягвайте конфликтите и се старайте да не се претоварвате психически и емоционално. Това е благоприятен период за участие в групови дейности. Ще се чувствате чудесно особено с хора, с които имате общи увлечения и интереси. Може дори да почувствате желанието да се занимавате с благотворителни дейности, да станете доброволец или да организирате някаква полезна групова дейност. 

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 21, 22

Дева – Благоприятна седмица, за да завършите работата, която сте започнали - този път ще успеете, ако сте активни и проявите повече търпение и издръжливост от обикновено. Лесно можете да се справите с всички трудности, ако сте решителни и активни. Може да срещнете някой, който ще ви помогне професионално - да ви препоръча на нова позиция, да ви запознае с важни хора или който ще даде нова насока на вашата кариера. Можете също така да се влюбите в някой, когото възприемате като авторитет или в някой, който е значително по-възрастен от вас. 

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Везни – Ще се държите по-отговорно и ще започнете да мислите какво искате да постигнете. Има вероятност да поискате повишение в работата, да потърсите по-добри възможности за кариера или да започнете да мислите за стартиране на собствен бизнес. Тази седмица ще трябва да променяте решенията си повече от веднъж или да действате при напълно нови обстоятелства. Добра седмица за физическа активност, стига да е с мярка. Не е изключено да изпитате чувство на неудовлетвореност във връзка с отношенията си. Старайте се да избегнете излишните конфликти с партньора си. Компромисите са много важни.

Не трябва да се започва нищо ново, нито да се вземат важни решения

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Скорпион – Успешна седмица в много отношения, особено в любовта.  Ще се чувствате много по-млади и изпълнени с енергия и жизненост. Ще бъдете привлечени от хората с нещо загадъчно в тях. В отношенията с другите, някои от вас ще използват ласкателство, за да получат това, което искат. Не се поддавайте на ревността - всичко ще се окаже напълно различно от това, което сте мислили. Тези, които все още търсят своето щастие, трябва по-често да отварят очите си на четири.  Ще прекарате чудесно, ако сега отидете на почивка.

Благоприятни дни – 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец – Благоприятен период от време, за да разрешите проблеми, с които не сте се справяли преди. Настройте се положително – само така лесно можете да постигнете целите си, ако проявите характер и се движите напред с постоянство и упоритост. Много неща ще зависят от вашата активност, търпение и постоянство. В романтичните отношения ще бъдете по-чувствителни от всякога. Ще имате повишена сексуална нужда. Вие и вашият партньор ще се чувствате много добре заедно. Ще предпочетете да прекарвате време само двамата, отколкото да излизате с приятели. 

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог – Седмицата обещава да бъде успешна за тези, които са активни и мотивирани, които не са свикнали да седят безделно. Необходимо е да проявите повече инициативност, упоритост и постоянство. Ще има хармония на работното ви място! Взаимоотношенията ви с колегите ще се подобрят и ще присъства приятелска атмосфера на работа. Възможно е шефът ви да ви даде повишение или увеличение на заплатата.  Ще бъдете по-фокусирани върху подобряването на вашето здраве и начин на живот. 

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Водолей – Не чакайте бързо разрешаване на труден проблем и проявете повече търпение. Ще копнеете за романтика, независимо дали в реалния живот или чрез гледане на романтични филми. На първо място ще искате да се чувствате в безопасност, защото ще бъдете по-чувствителни от обикновено. В края на седмицата новини и неочаквани срещи вероятно ще ви донесат много приятни преживявания и емоции. Възможно е също така да се почувствате привлечени едновременно към двама души, което ще ви накара да се почувствате малко странно. 

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 21, 22

Риби – Позволете си да сте мързеливи, почивайте и се опитайте да пиете повече течности - това ще ви помогне да се справите с трудностите и да натрупате сили за нови постижения. Масажите, умерената физическа активност и посещението на бани, сауни и басейн тази седмица ще бъдат много полезни. Звездите ви съветват да се съсредоточите върху романтичната страна на живота си и да се опитвате да се насладите на любовта, общуването или просто да отворите сърцето си за романтиката. Бъдете мили и нежни - вероятно вашият любим човек се нуждае от вашето внимание и грижи повече, отколкото си мислите. 

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Харесва ли ви дуетът на Азис и Папи Ханс?

Харесва ли ви дуетът на Азис и Папи Ханс?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.