Не трябва да се започва нищо ново, нито да се вземат важни решения

  • 20 юли 2020 06:57

  • 2920
  • 0
Не трябва да се започва нищо ново, нито да се вземат важни решения
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 23:17ч

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними.Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата,
която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия. Подходящо време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Луната се движи на празен ход от 20:56ч до 23:17ч.

Доминиращ 29 лунен ден от 05:25ч до 20:34ч на 20 юли

Този ден има лоша слава и се смята за сатанински в лунния календар. С него завършва лунният цикъл. Един от най-тежкитe и трудни дни на месеца. В него се активизират тъмните сили на астрално равнище. Носи много мощна енергия, с която повечето хора не могат да се справят.

Не трябва нито да се започва нещо ново, нито да се планира, нито да се вземат важни решения. Не се занимавайте с нищо друго освен с обичайните и необходими битови и житейски дела. Бъдете внимателни във всичко! Не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си.

Мистичен ден ви очаква днес

Необходимо е да се въздържате от негативни емоции. В този ден добре подбирайте контактите си. Отношенията могат да станат много напрегнати. Силно нараства вероятността от избухване на спорове, конфликти и ако навреме не се овладее положението, острите ситуации могат да прераснат във враждебност за дълго време. Избягвайте изясняване на отношения, търсене на обяснения. Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкова по-големи са шансовете да избегнете проблеми в бъдеще. Ако сте принудени да общувате, не забравяйте, че 29-я лунен ден е изпълнен с предателства.

Стремете се само към добри постъпки. Добре е да се простят всички обиди. Не вземайте нищо навътре в себе си. С подрастващото поколение бъдете внимателни и се старайте да не ги докарвате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Избягвайте масови мероприятия, сбирки на много хора, пътувания, тъй като има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Денят е емоционално нестабилен и носи опасност от конфликти

Препоръчва се очистване на физическото тяло от шлаките. Домът също е добре да се изчисти – може да обиколите стаите със свещ, да опушите пространството с тамян или благовония. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, не се препоръчва месо. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Секс - Добре е да се избягва. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Покупки - Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни.

Градинарство – Избягвайте да се занимавате с растенията, със садене и пресаждане. Добре е около вас да изобилства светлината. Освен електричеството е добре да има запалени свещи.

Новолуние в 20:34ч в знак Рак. Чака ни трудно Новолуние, в опозиция на Юпитер, Сатурн и Плутон. Може да настъпи отчужденост в отношенията. Не е подходящо да се вземат никакви важни решения, нито да се предприемат действия от съществено значение. Да се избягват групови мероприятия, събиране на много хора на едно място. Нараства опасността от агресия. По чувствителните хора ще се чувстват самотни, изоставени, депресирани и меланхолични. Затова бъдете внимателни към близките си, обърнете повече внимание на по-възрастните членове на семейството и децата. Уязвими са хората с проблеми на сърдечно-съдовата система.

С Новолунието започва 1 лунен ден и продължава до 06:30ч на 21 юли.

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2920 0

Свързани новини

Водещи новини