Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

  • 19 юли 2020 06:03

  • 3297
  • 0
Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 23:17ч на 20 юли.

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия.

Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Жени, които кърмят трябва да внимават за мастит.

Доминиращ 28 лунен ден от 04:27ч на 19 юли до 05:25ч на 20 юли

Това е един от най-хармоничните и светли дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес започва да се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. Характерът им ще зависи от това как ще прекарате лунното денонощие. Отредено ще е на праведника - благо, на грешника - възмездие. В този ден можете да оцените себе си по получените плодове. Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от негативните ви действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

И в душата на човек и в природата цари хармония. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и лошите думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

Мистичен ден ви очаква днес

Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Добре  е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите гости, да проявите щедрост в постъпките си, да направите подарък на жена. Болестите започнали в този ден не са опасни.

Диета – Подходящо за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате прясно изцедени сокове. Месото е добре да се избягва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се използва. Образите на сънищата са предимно пророчески, но трудно могат да се изтълкуват правилно. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.

1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец. Хубаво е днес да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3297 0

Свързани новини

Водещи новини