Мистичен ден ви очаква днес

  • 18 юли 2020 06:05

  • 3677
  • 0
Мистичен ден ви очаква днес
© Pixabay

Луната се движи почти през целия ден на празен ход (от 00:16ч до 17:25ч).

 В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

Луната е в знак Близнаци до 17:25ч на 18 юли

Хората сега са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки, неочаквани решения. Емоциите са по-повърхностни. Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение.

 Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Доминиращ 27 лунен ден от 03:39ч на 18 юли до 04:27ч на 19 юли

Мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение - задействат се мистериите на Нептун. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще дочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес. Време за подготовка за нов жизнен етап. Подходящо време за благотворителност.

Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 юли

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се в своя вътрешен глас. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Непременно се замислете за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасни са пиянството, да се слуша силна музика, да сте дълго време сънливи.

Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Покупки- Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Необходимо е да се очистите от всичко старо и излишно. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има леко сияние.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3677 0

Свързани новини

Водещи новини