Денят е емоционално нестабилен и носи опасност от конфликти

  • 17 юли 2020 05:58

  • 2346
  • 0
Денят е емоционално нестабилен и носи опасност от конфликти
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 17:25ч на 18 юли

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Емоциите са по-повърхностни. Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. Хората сега са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения, твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много е важно да има самоконтрол.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Доминиращ 26 лунен ден от 02:59ч на 17 юли

Символ на деня е жабата, блатото. Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Отнасяйте се доколкото е възможно към всичко ставащо с известна ирония и не губете чувството си за хумор. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Препоръчва се да се въздържате от активни действия, повече да почивате и да не хабите силите си, избягвайте физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, дори ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Не си струва да се предприема и започва нищо, тъй като по-скоро ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Пазете се от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално предпазливи и внимателни. Откажете от ненужните връзки и контакти, избирайте хората, с които общувате.

Секс - По-добре е да се въздържате, тъй като няма да получите очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. В този слънчев ден можете да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2346 0

Свързани новини

Водещи новини