Да се избягва всяка активност и прибързаност

  • 16 юли 2020 06:00

  • 4604
  • 0
Да се избягва всяка активност и прибързаност
© Pixabay

Луната преминава на празен ход от 06:22ч до 08:20ч.

Луната е в знак Телец до 08:20ч, след което преминава в знак Близнаци.

Пари, документи, книги, вестници, информация, братя и сестри, съседи, хора от най-близкото обкръжение, всичко това ще бъде важно за вас. Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид - телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно да има самоконтрол.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Доминиращ 25 лунен ден от 02:27ч на 16 юли до 02:59ч на 17 юли

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга.

Денят е свързан с пробуждане силите на природата

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо.

Душевният свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да се чистят, да се пробиват, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ ден за чувствен и бавен секс. Забавление на бързо сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

28 слънчев ден – Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4604 0

Водещи новини