Днес ще срещате хора кармично свързани с вас

  • 09 юли 2020 06:14

  • 4003
  • 0
 Днес ще срещате хора кармично свързани с вас
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 08:07ч на 11 юли

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления. Може да се използват духовни практики, медитации. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходилата и пръстите на краката. В тази област може да провеждате лечебни процедури, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.  Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми - това повишава тонуса, засилва менталната енергия. 

Доминиращ 18 лунен ден до 00:04ч на 10 юли (от 23:37ч на 8 юли)

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на този ден, може да срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден. Мислите трябва да се контролират, да не се допуска отрицателно мислене и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Денят не е продуктивен период за бизнес -  нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обръщайте внимание и на най-дребния шрифт. Не е най-благоприятното време за колективен труд.

Денят е като огледало за нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност.  По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е нашето огледало: дали е криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. 

 Ден за отдих и разпускане

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Сега са опасни силните аромати. 

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се избягва храна от животински произход. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

Отношения – Може да бъде тежък периода за семейните отношения. Често хората са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. За предпочитане по-малко да се общува.

Секс – Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.  

Подстригването активизира вашата енергия. Оздравителният процес е насочен най-напред към отделителната система и носоглътката. Второ – засилва се вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот. Трето – активизира мисловните процеси и подсилва паметта ви и интелектуалните възможности. Дори да нямате намерение да се подстригвате, поне малко отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Покупки – препоръчително е да се купуват само огледала и нищо повече.

21 слънчев ден - Денят е свързан с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Добре е, ако в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с човека. Ще имате заедно общи дела. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4003 0

Свързани новини

Водещи новини