Ден за отдих и разпускане

  • 08 юли 2020 05:55

  • 2164
  • 0
 Ден за отдих и разпускане
© Pixabay

Луната се движи на празен ход целия ден до 21:14ч.

Луната е неефективна, „почива”, затова не предприемайте нищо, тъй като няма да имате подкрепата й. Бъдете внимателни, за да се избегнат неприятни моменти на разочарование от взети важни решения в този момент. По това време човек се „изключва” за известно време (вниманието му е притъпено, той става разсеян). Не трябва да вземате отговорни решения, тъй като те се основават на заблуди. Стартираните дела ще вървят трудно или изобщо няма да имат успех. Трябва внимателно да спазвате всички правила за безопасност. Може да има неприятни инциденти на улицата ... Не купувайте важни и скъпи вещи, не подписвайте документи, договори. Нищо важно не предприемайте!

Луната е в знак Водолей до 21:14ч, след това влиза в знак Риби.

Ден за отдих и разпускане. Не трябва да се претоварвате. Избягвайте да влизате в конфликти. Светът в това време е непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Доминиращ 17 лунен ден до 23:37ч на 8 юли (от 23:05ч на 7 юли)

17 лунен ден се свързва с интуитивното познание, екстаза, преображението. Добре е да се отпуснете, не потискайте инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйстване, цинизъм, наглост и пиянство. Нищо не трябва да стига до крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Енергията е нужно да се направлява само в творческото русло.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Най-уязвима е ендокринната система, затова е добре да няма хирургическо вмешателство и акупунктура. Да се съблюдава умереност във всичко, което касае здравето.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Психиката при жените сега е по-напрегната. Най-доброто време да си устроите семейно събиране дори без повод и да се насладите на общуването.

Секс – Прекрасен ден за любов и секс. Отпуснете се, оставете се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.

Подстрижката в този лунен ден може да провокира промени в живота. Ако не планирате големи промени, по-добре се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 23:37ч на 8 юли до 00:04ч на 10 юли

20 слънчев ден - Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Избягвайте празните разговори и провокациите. Не трябва да се унищожава живата природа - не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2164 0

Свързани новини

Водещи новини