Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

През тази седмица е по-добре да се въздържате от вземане на важни решения, да стартирате нови проекти и да започнете важна промяна. 

На 8 юли R-Меркурий в квадратура с Марс

На 12 юли Меркурий излиза от ретроградност, но преди да стане директен ще бъде стационарен, при което все още не бива да се разпускате. Продължават да действат ретроградните правила.

Луната ще се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби, Овен.

Благоприятни дни за подстригване – 9, 11, 12 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата – 6, 7, 8, 9, 10, 12 юли

"Луна без курс" - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  "Луна без курс" или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

06.07. 12:36 - 06.07. 13:09

07.07. 07:38 - 08.07. 21:14

11.07. 06:50 - 11.07. 08:07

Овен – Тази седмица трябва да се усмирите. Потърсете релакс, за да успокоите вътрешното си неспокойствие, което Марс винаги причинява във вашия знак. Тъй като той се среща с Меркурий в квадратура (8 юли), в работата могат да възникнат недоразумения. Вие сте самоуверени, твърдо отстоявате интересите си, но лесно можете да си създадете врагове и недоброжелатели. Нетърпението и безпокойството могат да доведат до грешни решения. Важно е да направите правилното нещо в точния момент, в противен случай ще загубите силите си. Ако пожелаете, можете лесно да очаровате другите. Всеки флирт има шанс за успех.

Благоприятни дни – 6, 7, 8

Бъдете внимателни – 11, 12

Телец – Повечето планети са на ваша страна. Има възможност да се разшири влиянието ви, както на работа, така и в бизнес (деловите) контакти. Могат да настъпят търкания, непредвидени събития. Ще ви се струва, че хората сякаш ви предизвикват. Имате нужда от повече търпение. Слава Богу, че можете да се справите добре с предизвикателствата. От четвъртък нататък ще бъдете компенсирани за усилията си. Всичко отново ще бъде по-добре, по-лесно и по-спокойно. Старайте се да се вслушвате повече в любимия човек и между вас няма да има недоразумения.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Тази седмица планетите ви раздават добри карти. Ще бъдете разглезени от Венера и Марс. Проблемите се топят като снежинки и бързо и лесно овладявате всякакви нови предизвикателства. Колкото по-гъвкави сте, толкова по-лесно е да овладеете проблемните обстоятелства и ситуации. Концентрирайте се върху едно нещо, вместо да се занимавате с няколко допълнителни.  Вие сте предприемчиви и с нетърпение очаквате да опитате нещо ново. Има големи шансове за нови запознанства. Ако все още сте свободни, не чакайте, докато някой ви направи щастливи. Вложете свои собствени усилия да направите това.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Рак – Благоприятни енергии и подкрепа ще получите от Слънцето, Уран и Нептун. Обърнете внимание на квадратурата между Меркурий-Марс (8 юли), която може да предизвика раздразнение и гняв. Може да възникнат спорове, разногласия, да се сблъскате със злословия, сарказъм и наглост от страна на колеги или други хора от близкото обкръжение. Не предприемайте по няколко задачи едновременно, тъй като ще е трудно да бъдат приключени навреме. Графикът ви ще стане по-натоварен и по-стресиращ, много неща може да останат недовършени, така че ще трябва да ограничите броят им. Мнозина ще се заемат с благоустройство и ремонт на жилището.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11,12

Лъв – Вие може да разчитате на сериозната подкрепа единствено на Венера и Марс. Ще получите вдъхновение. Не се учудвайте, ако в главата ви се раждат страхотни идеи. Добре ще се разбирате с другите. Пред мнозина ще се открият много добри възможности. Може да възникне нещо наистина интересно. Дръжте очите и ушите си отворени, не пропускайте нито един от шансовете си сега. За тези, които се занимават с финансови спекулации, седмицата не е благоприятна. Не се препоръчва да инвестирате в рисковани проекти. На родените през първата десетдневка на знака, Уран може да ги сюрпризира с нещо неочаквано.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – През тази седмица ще бъдете подкрепени от повечето планети. Използвайте този импулс. Ако бъдете внимателни и предпазливи, нещата ще са успешни. Всичко протича гладко в работата и в ежедневието. Вие умело усвоявате и се справяте със задачите си. Периодът е благоприятен за известно потапяне във вътрешният си свят и за занимания с духовна работа, като по този начин можете напълно да хармонизирате психическото и физическото си състояние. В останалото време се срещайте с нови хора, търсете нови преживявания. Тези, които остават на брега, не могат да открият нови океани.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

Везни – През тази седмица някои от вас ще почувстват, че техните идеали са в пълен контраст с това, което трябва да правите в ежедневието. Въпреки това, не се отчайвайте. Гледайте на живота положително и се съсредоточете върху постигането на конкретни цели. Опитайте се да превърнете къщата си в голямо и уютно гнездо, където всички ще се чувстват комфортно и спокойно. Обърнете внимание на здравето си, дишайте по-често чист въздух и яжте само висококачествени продукти. Венера е на ваша страна, но Марс не е и може да се натъкнете на агресията на други хора, на личностни стълкновения. Бъдете по-смирени.

Благоприятни дни – 6, 7, 8

Бъдете внимателни – 11, 12

Скорпион – Благодарение на Слънцето, можете да очаквате приятно време тази седмица. Само двата дни (вторник и сряда) са малко по-трудни. Но вие знаете как да се справите. Победителите не търсят извинения, те намират решения. Не е изключено да получите подаръци. Имате смели еротични фантазии! Ще бъдете в плен на инстинктите си. Влюбените Скорпиони трябва да бъдат по-внимателни в инициативите си. Ще имате изкушението да започнете опасна игра. Увлечени от това или онова приключение, е лесно да преиграете твърде много и да стъпите на хлъзгавата пътека, от която няма да има връщане.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Можете да очаквате няколко прекрасни и щастливи дни през тази седмица, защото с Марс просто не можете да се объркате, лесно ще се справите с нещата. Вашата изобретателност, нуждата от свобода и независимост се засилват, появяват се прогресивни идеи и се засилва способността да убеждавате другите. Ще бъдете общителни и ще се наслаждавате на компанията на други хора. Не е изключено да се наложи неочаквано да пътувате. Ще подновите връзка със стари приятели или съученици.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Козирог – Това време не е подходящо да търсите благоразположението на авторитетни и влиятелни лица, работодатели. При общуване с колегите, партньорите (лични и делови) е необходимо да проявите повече такт и внимание. Особено бъдете внимателни по време на квадратурата на Меркурий (VІІ дом) с Марс (ІV дом) на 8 юли. Втората половина на седмицата не е най-доброто време за решаване на материалните ви проблеми. Също така се препоръчва да се въздържате от скъпи покупки - артикулите, закупени през тази седмица, може да се окажат с лошо качество или да се окаже, че сте платили твърде много за тях.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11,12

Водолей – Тази седмица Венера и Марс ви предлагат много хубави неща. Марс ви дарява с оптимизъм, издръжливост, упоритост и сила. Има много неща, които можете да направите тази седмица. И Луната още в началото на периода ви изправя пред най-дълбоките ви копнежи. Не ограничавайте възможностите си.  Вълненията, преживяванията, приключенията ще бъдат свойствени за свободните представители на знака. Ако нямате партньор, голяма е вероятността за ново сексуално приключение, но на дълготрайни и продължителни отношения не се надявайте. В любовта може да поемете инициатива, но се въздържайте да преминавате към лични контакти с колеги. 

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Тази седмица ново развитие на събитията ще ви ободри. Можете да си осигурите значителен тласък в живота си, особено в любовта. Слънцето ви изпраща от благословената си и животворна енергия. Самочувствието ви винаги е добро и ви превежда през трудните ситуации. Това е подходящ момент за уединение. Можете да намерите спокойствие, правейки духовни практики - йога техники, медитация и автогенни тренировки. Въздържайте се от тайни любовни срещи - всичко тайно има опасност да стане очевидно и явно и може да причини усложнения. Звездите ви съветват да свалите летвата на изискванията си и да оцените ситуацията по-реалистично.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Харесва ли ви дуетът на Азис и Папи Ханс?

Харесва ли ви дуетът на Азис и Папи Ханс?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.