Хороскоп за юли по зодии

  • 01 юли 2020 10:43

  • 26651
  • 0
Хороскоп за юли по зодии
© Pixabay

Хороскоп за месец юли по зодии

Овен - Драги Овни, още в първият ден на юли Слънцето и Меркурий правят секстил с Уран. Идеите, над които работите и се опитвате да внедрите от дълго време и тези, които се отнасят до подобряване на приходите ви, най-накрая ще дадат плод. Ще можете да започнете нещо ново, което би могло да ви донесе по-добри позиции.

Ако планирате да започнете частен бизнес (или нещо друго), ще имате необходимите условия, ресурси и подкрепа. Ретроградният Сатурн се връща на 2 юли в знака Козирог - вашият сектор на работата и кариерата. Това, което не сте успели да постигнете преди, сега ще можете да компенсирате. Но внимавайте, защото квадратурата на Меркурий с Марс на 8 юли ще ви направи доста прибързани, така че можете да допуснете грешка в работата си.

На 14 до 21 юли Слънцето ще бъде последователно в опозиция с Юпитер, Плутон и Сатурн. Вашите позиции ще бъдат разклатени от разногласия и противоречиви нагласи в отношенията с началниците по отношение на начина на изпълнение на работните задачи. Възможно е също да имате проблеми (конфликт на мнения) с по-възрастни, по-опитни колеги. Секстилът на Юпитер с Нептун в края на юли ще ви позволи да решите трудностите в работата и ще облекчите разногласията. Внимавайте за интриги на недоброжелатели. По въпросът за финансите, може да се очаква стабилност, без неочаквани и големи разходи.

Няма да имате големи здравословни проблеми през юли, единственото, което ще ви притеснява, ще бъде умората и напрежението. Чувствителността ви към стрес ще се увеличи през първата половина на месеца и ще бъдете предразположени към психосоматични смущения, които ще подсили квадратурата на Меркурий с Марс. От 13 юли Меркурий ще се движи директно, така че ще бъдете вече по-стабилни. През втората половина на юли са възможни сърдечно-съдови нарушения, особено вариране на кръвното налягане. Избягвайте прекомерните усилия, по-добре организирайте задълженията си, така че да можете да почивате повече.

Когато става въпрос за любов, Венера и Марс ще имат голямо влияние над живота ви. Марс е този, който ще събуди страстта у вас и желанието за някакво любовно приключение през юли, докато Венера ще бъде тази, която ще подобри романтичния аспект на брачния живот. Последните юлски дни Венера ще направи квадратура с Нептун, което може да ви донесе сериозни разногласия в личен план, защото ще бъдете неискрени.

За свободните представители на знака, юли ще им донесе голям брой летни, романтични приключения, особено последната седмица на месеца. Ще осъществите повече контакти с нови хора, които ще ви се струват интересни за общуване. Възможно е приятели или роднини да ви запознаят в края на месеца с човек, който ще ви хареса много.

Телец - Драги Телци, още в самото начало на юли Слънцето и Меркурий правят секстил с Уран. Благодарение на вашите комуникационни умения, конструктивни идеи и предложения, както и находчивост, ще можете да постигнете успех в действията. Като цяло месецът е добър за нови начала. Само не забравяйте, че Меркурий се движи ретроградно през първата половина на месеца.

Сатурн заради своята ретроградност ще се върне в знака на Козирог на 2 юли и ще ви накара да се съсредоточите върху по-нататъшното развитие на започнатите дела. Квадратурата на Меркурий с Марс ви предупреждава за възможността от интриги и капани на конкуренцията. Меркурий ще започне директно движение втората половина на юли и ще ви улесни в организирането и планирането на предстоящите ви работни задачи.

Слънцето ще формира опозиция с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21 юли, което ще доведе до разногласия с определени хора. Може да загубите подкрепата, която сте имали преди. Парите няма да са проблем, ако управлявате разумно бюджета си, но в края на месеца внимавайте за финансите си. Може да станете жертва на измамници или да понесете загуби.

При някои е възможно да се обадят стари хронични проблеми. Имате нужда от повече почивка и релаксация, за да подсилите имунната си система и да увеличите силата си. Избягвайте прекомерното физическо натоварване и стресови ситуации. В третата декада на юли се пазете от алергични реакции от ухапвания от насекоми, силно слънце или стара храна. Вземете превантивни мерки.

Много представители на знака ще се радват да се занимават с подобрения на дома или ремонти.

Очаква ви променлив период в любовта. Марс може да развали романтичната любовна атмосфера на моменти и да внесе малко недоволство в отношенията с партньора ви. Меркурий ще направи квадратура с Марс през първата половина на юли и заради това може да имате разногласия с любимия човек, което ще предизвика кавги и напрежение между вас. Най-добре би било да сте отворени за компромиси.

Съвет към свободните представители на знака: Общувайте, ходете на срещи, но не бързайте да се влюбвате: поне до средата на месеца не обещавайте нищо на новия партньор. Изчакайте, докато Меркурий се върне към директното си движение през втората половина на юли, тогава ще можете да оцените ситуацията по-разумно.

Близнаци – Драги Близнаци, юли носи много успехи в бизнеса, в работата ви. Успехът е на ваша страна. Бъдете верни на принципите си и всичко ще се окаже страхотно. Ще имате добри шансове да успеете в много области. Но имайте предвид, че ако започнете да правите всичко наведнъж, тогава няма да успеете.

Ще се разбирате добре с колегите на работа като цяло, но квадратурата на Меркурий с Марс през първата десетдневка на месеца ще ви донесе забавяне в делата и малко разногласия с вашите сътрудници, колеги. Не планирайте нови проекти, иновации и сложни задачи. Много е вероятно всичко това да не върви по план.

Слънцето през юли ще се движи през 2-рия ви дом - сектора на парите и имуществото, което ще повлияе положително на финансите ви, защото ще бъдете по-добре организирани в тази област. Между 14 и 21 юли Светилото ще формира опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн. Това ще ви донесе сериозни трудности в сферата на бизнеса и работата. Пазете се от загуби. Не позволявайте на случайни обстоятелства да ви пречат по пътя към вашите цели. Някои ще бъдат изправени пред сериозен избор. С всички предложения, получени през този месец, трябва да се подхожда изключително внимателно.

Вашата чувствителност към стрес ще бъде повишена. Ще бъдете чувствителни към промени в метеорологичните условия, които могат да причинят главоболие и повишена умора.

Тъй като ще имате интензивни контакти с приятели и често ще сте в движение през първата половина на юли, ще срещнете повече хора, които ще привлекат вниманието ви. Мнозина имат много голям шанс да срещнат любовта си. И съдбовното запознанство може да се случи навсякъде.

Тези, които са обвързани, също ще имат спокойни и приятни отношения с партньора си през юли, но ще бъдат измъчвани от прекомерните му искания. Вашата половинка ще се нуждае от повече внимание и вие ще му осигурите цялата си подкрепа и грижи. Втората половина на юли ще изисква да се приспособите към обстоятелствата и да бъдете отворени за компромиси. Тези, които не искат да го правят, между тях ще се задълбочат разногласията. Ако започнат да се събират облаци над тихото ви убежище, опитайте се да избягвате конфликтите на всяка цена.

Рак – Драги Раци, много от вас могат да бъдат успешни във всичко през юли, защото това е вашето правило и най-доброто време на годината, от което да се възползвате.

Лунното затъмнение на 5 юли ще се случи във вашия 7-и дом на и ще засегне сферата на брака, отношенията или собствеността. Промени могат да настъпят на работното място, в семейния живот или в живота на съпруг / съпруга. Тези промени предполагат завършването на някакъв етап. Това може да е регистрация на отношения или развод, подялба на собственост. Ако е в бизнес сферата - завършване на проект или разваляне на бизнес отношенията. 

Меркурий ще направи квадратура с Марс на 8 юли, което ще ви направи склонни към прибързани ходове и вземане на решения без достатъчно обмисляне. Слънцето ще формира опозиция с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21 юли, което ще ви създаде сериозни проблеми и разногласия в отношенията ви с бизнес партньори, ако имате такива. Ще срещнете затруднения с тях. Засега не можете да разчитате на увеличение на доходите, по-добре да контролирате парите си и да отхвърлите излишните разходи. През този месец може да страдате от действията на някои хора, които се опитват да ви използват или манипулират.

Вашето здраве ще бъде стабилно през първата половина на юли. Трябва да се движите повече и да практикувате ежедневни физически упражнения. През втората половина на юли е възможно да се появят болки в гърба и ставите или урологични разстройства и неразположения.

Ретроградният Сатурн, който управлява вашето поле на любовта, се връща отново на 2 юли в знак Козирог. Вашият партньор ще поиска повече внимание от вас. Трябва да вземете това на сериозно и да се опитате да работите заедно, за да реализирате онези съвместни планове, които не сте успели да постигнете в предишния период. Ще ви трябва повече търпение и постоянство. Ще срещнете временни разногласия.

Венера ще транзитира през вашия 12-и дом. Ще станете по-затворени и в същото време мистериозни. Старайте се да бъдете топли и приятелски настроени към всички около вас. Ще бъдете завладени от носталгия и спомени за връзка, която сте имали в миналото. Човекът, когото ще срещнете на публично място, ще ви напомни за бившия ви партньор/ка.

Астрологичната прогноза предвещава много срещи и интересни запознанства. Много ще зависи от това как изглеждате - затова обърнете достатъчно внимание на външният си вид! През първата половина на юли влиянието на Венера рязко ще се увеличи и това ще се отрази на настроението ви, ще имате желание да се забавлявате.

Лъв – Драги Лъвове, прогнозите за месец юли са доста обещаващи. Личните финанси ще останат стабилни. Преминавате през бавен процес на професионално възобновяване, при което за вас са приоритет целта, свободата на действие и изразяването на собственото творчество.

Може да изпитате повече стрес поради сложността на промените, които се случват в живота ви. Слънцето ще направи опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21 юли, което ще доведе до по-сериозни затруднения в отношенията с колегите от работата, потребителите на вашите услуги и подчинените ви, ако сте на ръководна позиция. Пазете се от интригите на хора, които искат да ви отстранят от позицията ви или да ви навредят, за да могат те да получат лична изгода.

През първата половина на юли вашето здраве ще бъде предимно стабилно, но е желателно да поддържате форма с физически упражнения и повече движение. Пазете се от падания и наранявания. Не пренебрегвайте емоционалния аспект на здравето. Отделете достатъчно време за почивка и се отпуснете колкото е възможно повече.

Навлизате в по-благоприятен емоционален период. Всичко ви се струва ясно и просто, но не забелязвате, че партньорът ви не споделя вашия оптимизъм и че от доста време се опитва да привлече вниманието ви към факта, че има нещо, което сте пренебрегнали, а то е важно. Ако не обърнете внимание на това, може да възникнат разногласия. Втората половина на юли ви носи напрежение заради нещо, което сте скрили от партньора си. Това ще доведе до съмнения и ще подкопае взаимното ви доверие.

Шумните компании няма да ви привличат този месец. Това не означава, че ще станете недружелюбни - просто ще предпочитате обществото от малък брой най-добри приятели или близки роднини.

За свободните представители на знака, присъствието на Венера в XI-я ви дом може да бъде началото на романтична връзка с приятел или колега или ще се наслаждавате на малки социални събирания с хора от вътрешния кръг.

Планетата на любовта ще направи квадратура с ретрограден Нептун в края на юли, което подсказва, че някой от миналото ви има интерес да запали стар пламък. С ретрограден Нептун е добре да знаете, че възприятието ви за реалност може да не е толкова вярно, колкото си мислите. Тъй като планетарното движение се случва в VIII-я ви дом, е възможно да имате фантазии за стари връзки, които не са имали задоволителен край.

Дева – Драги Деви, животът ще ви подлага на много изкушения. Важното е да бъдете силни, за да можете да устоите. Не се страхувайте да мечтаете и да искате повече. Желанията обикновено се сбъдват, но само ако наистина искрено искате промяна.

Ще можете да завършите всички проекти навреме, което значително ще допринесе за засилване на позицията ви. Месец юли също е добър за нови начала, но когато става въпрос за придобиване на нови умения. Добре би било да започнете курс, който ще ви помогне да напреднете в работата.

Ретроградният Сатурн ще се върне отново в знак Козирог на 2 юли и ще изисква от вас да положите повече усилия в големите и дългосрочни проекти, където е необходимо да проявите повече креативност и да намерите различни решения.

Планетарните аспекти на вашето ежедневно благополучие ще се променят периодично. През втората половина на юли може да имате конфликти с колеги и приятели. Ще бъдете много обидени, че ще пренебрегнат молбата ви. Пазете се от злобни завистници! Може би някой замисля нещо зад гърба ви.

Между 14 и 21 юли Слънцето ще формира опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн, което ще изисква да бъдете отворени за компромиси в начина, по който изпълнявате работни задачи, които изискват творчески решения.

Необходимо е да се движите повече и да правите упражнения за гърба, ставите, бедрата и раменете. Упражненията за разтягане биха били полезни, защото ще намалят страничните ефекти от прекомерното седене. Отделете свободното си време за почивка, в противен случай натрупаната умора може да провокира депресия. През месеца просто трябва да възстановите физическите и психическите сили!

Тригонът на Слънцето с Нептун в средата на юли ще допринесе за това да имате добро усещане за нуждите на любимия човек, което ще ви позволи да предприемете повече инициативи за съвместни действия, които вашият партньор ще приеме с ентусиазъм. Добре ще ви се отрази да отидете на съвместно пътуване, където можете да се посветите един на друг. Това би довело до освежаване и подобрение на отношенията ви. Венера ще има влияние върху засилената емоционалност и страст.

Можете да направите нови полезни запознанства, ако не водите твърде уединен начин на живот. Ако до този момент седяхте удобно „в черупката си“, сега е време да действате и да не се страхувате от риск. Юли е благоприятен месец за вас да влезете във връзка, която ще изпълни повечето от очакванията ви в любовта. Запознанството с човек, който е весел и оптимистичен по природа, ще ви донесе насърчение и вдъхновение.

Везни – Драги Везни, Слънцето в X дом ви подканва да следвате личните си цели, да заемете лидерски позиции и ще ви подпомага да постигнете значителен напредък в кариерата. През месеца някои от вас ще получат повишение или нова оферта за работа, която не е за отхвърляне.

Слънцето прави секстил с Уран в първият ден на месеца. Идва време нещо, което сте планирали по-отдавна и се опитвате да започнете от дълго време и което сте били принудени да отложите поради неблагоприятни обстоятелства, най-накрая да успеете да започнете успешно.

На 2 юли ретрограден Сатурн ще влезе в IV Дом на Везните, място, където също се намират Плутон и Юпитер и където ще се случи лунното затъмнение на 5 юли. С тази планетарна конфигурация равновесието ще бъде нарушено в дома ви. Необходимо е да се преодолее вътрешното съпротивление (ретрограден Юпитер); да поемете отговорност за себе си (ретрограден Сатурн). От друга страна са възможни конфликти заради властта (ретрограден Плутон) между родители и деца. Астрологичната обстановка приканва да засилите връзката с женската родова линия; да обърнете внимание на висящите ремонти и преустройства на дома; и обмислете различни варианти, преди да започнете план за преместване.

Слънцето ще образува опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21 юли. Ще срещнете противоположни нагласи във взаимоотношенията си с началниците си относно изпълнението на приоритетни и неотложни работни задачи. Важно е да се постигне компромис.

Що се отнася до финансите, този месец трябва да бъдете много внимателни, когато става въпрос за някои парични транзакции, може да има грешка при изпращане на пари или при подписване на някои договори. Финансите ще останат стабилни през юли, въпреки присъствието на Уран в VIII дом на знака, но се предполага, че може да има неочаквани икономически възможности.

През месеца здравето ви ще бъде стабилно, но е възможно да имате леки стомашни проблеми.

Квадратурата, която Меркурий ще направи с Марс на 8 юли, както и пребиваването на ретроградният Хирон в VІІ дом, ще доведе до конфликти и кавга между вас и партньора ви заради общи неща. Ще имате различни гледни точки за това, което ви касае двамата. Емоционални стари рани могат отново да се отворят. До 23 юли комуникацията и връзката с партньора ще бъдат нестабилни и изпълнени с кавги и недоразумения. Някой от семейството или от приятелите ви се намесва във вашите отношения или брак, което особено ви притеснява.

За свободните Везни присъствието на Венера в IX дом подсказва, че ще има романтични възможности с някой, който принадлежи към друга култура или пребиваващ в друга страна (бъдете внимателни към онлайн срещите).

Скорпион –Драги Скорпиони, юли ще се вдъхновите от търсенето на нови подходи: да печелите пари или да изградите доверчиви отношения. Ще ви се струва, че старите методи са загубили ефективност и е време да промените нещо.

Обстановката е леко нестабилна в деловата сфера и са възможни не много приятни промени на работното място в края на месеца, но само за някои. Ситуацията е хаотична, променлива и непостоянна, така че ви изчерпва доста психически. Ще трябва да вложите повече енергия, за да можете да изпълните ангажиментите си, но много зависи и от другите.

Сатурн ще се върне ретроградно в Козирог (вашия ІІІ дом) на 2 юли и ще доведе до по-бавен напредък на различни преговори и споразумения. Обстоятелствата ще изискват да отделите повече от времето си за планиране и организиране на работни задачи, особено дългосрочни.

Ще успеете във всичко, където се изисква вашата креативност. Успех ви очаква чрез работа, свързана с чужди страни, като туризъм, превоз на стоки на дълги разстояния, търговия със стоки от чужбина, както и чрез публикуване, образование и въвеждане на иновации.

Между 14 и 21 юли Слънцето ще направи опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн. Преговорите, които сте започнали по-рано, ще завършат вероятно с неуспех. Бъдете отворени за компромиси за разрешаване на това.

Трябва да се грижите повече за здравето си и да си почивате повече. Възможни мигрени и безсъние, както и проблеми със стомах и лошо храносмилане. Предразположени сте към възпалителни процеси. Необходимо е да се предприемат превантивни мерки за укрепване на имунитета. Избягвайте продължителното излагане на силна слънчева светлина. През втората половина на юли здравето ви ще бъде по-стабилно и имунитетът ви ще бъде укрепен.

Представителите на зодиакалния знак Скорпион ще търсят баланс между работата и личния живот. Когато става въпрос за емоционалния ви живот, внимавайте да няма измами и лъжи, защото може да бъдете разкрити. Трябва да положите усилия, за да подобрите отношенията с любимия човек. В противен случай ще срещнете недоразумения, които ще доведат до засилено напрежение и дребни заяждания и кавги. Когато Меркурий стане директен през втората половина на юли, бавно ще започнете да преодолявате разногласията и ще бъдете по-обединени в съвместните си планове. Имате нужда от повече забавление и излизане на разходки.

Както показва хороскопът за юли, Скорпионът този месец може да разчита на вдъхновяващи любовни приключения. Венера се движи в VІІІ дом (сектора на чувствеността и страстта), така че личният ви живот ще стане по-наситен. Има голяма вероятност да срещнете привлекателна личност, която ще събуди дълбоки чувства у вас и вие може да се влюбите.

Стрелец – Драги Стрелци, този месец ще бъде доста динамичен и наситен за вас. За повечето юли може да бъде повратна точка по отношение на работата. Възможно е да си намерите по-добра от досегашната. Този месец ще приемате промените и новините, които влизат в живота ви по позитивен начин и ще бъдете много внимателни към всяка възможност, която излиза по пътя ви. С планетата Марс в огнен знак като вашия, ще се чувствате способни на всичко, ще бъдете доста импулсивни.

Слънцето през юли се движи през вашия 8-ми дом, което е свързано с тайни, опасности. В търсене на лесни пари ще бъдете предразположени към приключения и всякакви рискове. В дните около 14 юли, когато е опозицията на Слънцето с Юпитер, откажете се от офертата, която може да получите. Изгодното на пръв поглед предложение впоследствие може да донесе само загуби. 

Внимателно проверявайте всички документи, които ще подписвате! Старайте се да се въздържате от ненужна комуникация, не вземайте пари назаем, избягвайте финансови афери с приятели, в противен случай приятелството ще свърши и няма да спечелите нищо. Следвайте разумен подход при разпределението на финансите. Квадратурата на Меркурий с Марс ви предупреждава да избягвате рискови бизнес и финансови ходове.

В началото на юли може да имате малки здравословни проблеми. Не трябва да реагирате прекалено остро в емоционално напрегнати ситуации. За да се справите със стреса, можете да използвате медитация, масаж или други практики. В края на месеца ще срещнете неразбиране от обкръжението, дори от някои приятели, което ще затрудни осъществяването на социални контакти. Семейните представители на знака трябва да обърнат по-голямо внимание на децата си. Може да се нуждаят от вашата помощ или поне съвет.

Меркурий, който управлява вашият партньорски сектор, ще направи квадратура с Марс на 8 юли и ще доведе до повишено напрежение и са възможни кавги между вас и партньора ви. Причината ще бъде невъзможността да се споразумеете по някои въпроси. Бъдете внимателни и търпеливи. Когато Меркурий стане директен втората половина на юли, ще ви бъде по-лесно да се разбирате с партньора си и да разрешавате разногласията.

Лятото официално започва и в любовния ви живот ще бъде горещо, горещо, горещо. Слънцето навлиза във вашия 8-ми дом на силни чувства, либидо и интимност, като ви носи страстни моменти, които си струва да запомните.

Ако сте свободни, Купидон ще ви удари с любовна стрела, когато най-малко го очаквате. Да, това означава, че ще се влюбите от пръв поглед. Любовта ще ви накара напълно да се потопите в романтична атмосфера! Дори ще забравите за всички трудности, включително тези, свързани с проблеми в отношенията с хората около вас.

Козирог – Драги Козирози, като цяло можем да говорим за стабилност, отсъствие на конфликтни ситуации през юли. Успявате да постигнете баланс в много области на живота. Благоприятното влияние на планетата Венера нараства. Това означава, че ще имате изключително късмет както в работата, така и в любовните отношения. Искате да се откроите, а вашата амбиция и воля за постигане на успех ще донесат очакваните резултати. Във финансово отношение не се предвиждат сериозни проблеми.

Сатурн, вашият управител ще се върне ретроградно към вашия знак на 2 юли, което ще изисква да бъдете по-систематични и организирани, да отделите повече време за големите и дългосрочни проекти, където може да срещнете трудни обстоятелства. Меркурий ще направи квадратура с Марс на 8 юли и ще ви забави при спазването на планираните срокове, което може да ви доведе до конфликти с началници и разногласия с бизнес партньори. Възможно е да срещнете юридически трудности.

Слънцето ще образува опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21 юли. Ще се окажете под напрежение от началници, клиенти или обществеността относно начина, по който изпълнявате приоритетни задачи. Възможно е някой от колегите ви да ви завиди и да търси причина да ви подбие авторитета в очите на началниците ви. Трябва да внимавате и да не ви подведат. Не разкривайте намеренията си. Най-важно е да не реагирате прибързано или емоционално.

От средата на юли Слънцето ще бъде в опозиция към Юпитер, а след това към Плутон и Сатурн, което ще провокира противоречиви нагласи в отношенията ви. Не сте от онези, които кимват с глава и се съгласяват за всичко, само за да мине номера или да променяте лесно мнението си. Има моменти, в които сте готови да си признаете, че природата ви е надарила с тежък характер. Но сега не е моментът да го показвате. Звездите ви съветват да слушате гласа на сърцето си!

През втората половина на юли ще бъдете по-чувствителни към стреса. Възможни са и сърдечно-съдови нарушения и промяна на кръвното налягане, както и болки в гърба, кръста, коленете. Използвайте свободното си време да бъдете повече сред природата. Сатурн блокира жизнената ви енергия. По-добре прекарвайте времето си пасивно, опитайте се да си възвърнете силата. Вие сте капитан на собствения си кораб и скоро ще усетите как голям порив на вятъра изпълва платната му. Не губете възможности да се срещнете с хора или да отхвърляте покани, защото животът ви може да се промени към по-добро.

Меркурий, преминаващ през вашият сектор на любовта, ще ви донесе необходимите промени в емоционалната връзка, които ще изискват от вас и любимия човек да отделяте повече емоции и внимание един към друг.

Водолей – Драги Водолеи, юли ви обещава големи възможности и изненади. Най-важното е да не пропускате шанса да промените коренно живота си към по-добро. Много от вас ще имат шанс да направят истински скок в кариерата, достоен за вашата компетентност. Така че, ако има възможност да се докажете, тогава не я пропускайте!

През първата десетдневка на месеца ще има повече щастливи случайности и съвпадения, а през втората – ще трябва да разчитате повече на себе си и на своята интуиция. През юли редът и дисциплината са много важни. Настройте се за упорита работа. Слънцето от VІ-ти дом ще ви подкрепи и вие ще можете да реализирате задачите на 100%. 

Вашите идеи как да подобрите ефективността на работата и да постигнете плануваните срокове навреме, дори малко по-рано, ще се окажат ефективни и ще ви донесат очакваните резултати. В областта на услугите ще можете да започнете нещо ново. Сътрудничеството с човек, който заема по-високо положение от вашето, ще бъде полезно.

Поради ретроградният Меркурий през първата половина на месеца, бизнес плановете ви няма да вървят по начина, по който бихте искали. Ще има много ситуации, които ще ви разсеят, защото ще трябва да коригирате определени задачи поради грешки на други хора. Меркурий ще направи квадратура с Марс на 8 юли, което ще доведе до трудности при преговорите за важни работни задачи. Избягвайте да купувате неща, които не са ви необходими.

Трябва да прекарате възможно най-много време на чист въздух. Следете кръвното си налягане и избягвайте прекомерното физическо натоварване. Повече почивка. Не се излагайте на силна слънчева светлина.

Връзката с партньора ви ще бъде стабилна през юли, но може да бъде повлияна значително от семейните ви проблеми или проблеми с приятели. Опозициите на Слънцето с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21юли, ще предизвикат сериозни разногласия и може да доведат до криза във взаимоотношенията с партньора ви поради разкриването на някои неща, които сте правили зад гърба си един на друг. Взаимното ви доверие ще бъде значително разклатено. Само отвореност за компромиси може да разреши това. Ако забележете, че любимият човек се е променил и страстта е изчезнала и нищо не е като преди, единственото, което можете да направите, е да се върнете в началото и да разровите жаравата си под пепелта.

С присъствието на Венера в V-я ви дом, нарастват шансовете за свободните представители на знака да срещнат интересен човек, който да почувстват като сродна душа. Квадратурата на Венера с ретроградният Нептун, подсказва, че може да имате среща с човек от миналото, който иска да наложи присъствието си в настоящето. 

Риби – Драги Риби, топлият слънчев юли безспорно е успешен и щастлив месец за хората, родени под този знак. Мнозина ще могат да преустроят начина си на живот. Освен това ще бъде месец за вас, за да придобиете нови знания и да се усъвършенствате в областите, които искате да напреднете. Ще започнете да правите нещо, което обичате да правите и което ще се осъществява с лекота.

Неблагоприятните обстоятелства ще причинят трудности. Ретрограден Меркурий ще направи квадратура с Марс на 8 юли и ще ви направи прибързани и склонни да поемате излишни рискове. Слънцето ще образува опозиции с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21 юли. Ще има конфликт на интереси във взаимоотношенията и трудности.

В работата не всичко ще върви според вашия план и проект сега, защото ще има възможни пречки и закъснения. Ситуацията на работното място може да излезе извън контрол в средата на месеца и да доведе до разногласия с колегите поради неравномерното разпределение на работата. Ще правите това, което се изисква от вас рутинно и без много усърдие и ентусиазъм. Само ако се занимавате изключително с творчески тип работа, можете да бъдете доволни от резултатите, които ще постигнете. Имате много творчески потенциал и използването му в работата може да доведе до ползотворни резултати. Когато Меркурий тръгне директно след 12 юли, това ще ви позволи да преодолеете недоразуменията, които сте имали преди. Финансовата ситуация ще бъде стабилна като цяло.

През юли ще бъдете по-чувствителни към стреса. Ще имате чувствителен стомах. Не злоупотребявайте със сол и люти подправки. Възможни са понякога главоболие, особено когато времето рязко се променя. Контролирайте кръвното си налягане и избягвайте прекомерното физическо натоварване. Правете ежедневни физически упражнения и релаксация. Бъдете внимателни през юли, възможни са нараняванията на ръцете или краката по време на падане.

През юли тези, които имат връзка ще се радват на романтична и приятна комуникация с партньора си. Последната седмица на месеца ще бъде истинско освежаване на връзката/брака ви, защото ще имате романтично пътуване, на което ще се насладите.

Имате зелена светлина да флиртувате с този/тази, когото/която харесвате. Ще го/я спечелите. За свободните Риби има вероятност да получите предложение за любов, но не е сигурно, че ще ви хареса.

Слънцето ще влезе във вашия 5-ти дом на романтиката, блясъка и флирта, превръщайки ви в истинска съблазън. Ще привличате вниманието, където и да отидете. В края на месеца са възможни нови запознанства, когато започва много по-добър емоционален период за вас, който обещава новости и промени.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
26651 0

Свързани новини

Водещи новини