Ден, в който се откриват вратите на бъдещето

  • 01 юли 2020 06:12

  • 4538
  • 0
Ден, в който се откриват вратите на бъдещето
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 04:22ч на 2 юли.

Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни преживявания, проявяват склонност към отмятане и сръдни. Време, в което се проявяват силни страсти и желания. Човек е по-активен отколкото в другите периоди, проявява агресивност, критичност, нетърпимост, капризност, повишена чувствителност към обида. Не трябва да се вземат прибързани решения. Силно нараства сексуалното желание. Често се появява чувство на ревност през този период. 

Енергията в тези дни действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Продължава 10 лунен ден до 17:14ч на 1 юли (от 16:00ч на 30 юни)

Добър ден за съвместни дела с добре познати хора. Успешни ще бъдат повечето начинания. Излишната енергия я отправяйте в нужното русло за добри и съзидателни дела. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали, само не претоварвайте своя организъм, защото е опасно. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват. 

Денят е неразривно свързан със семейните връзки и кръвното родство.  Всичко, което е свързано със семейството сега е удачно. Не се препоръчва уединението. Добре е бъдете с близките си хора. Подходящо време за прояви на любов. Семейните хора преживяват този ден благоприятно, но на тези, които са сами им е по-тежко. При тях може да се засили чувството за тревожност и тъга. 

Един от най-успешните дни. Подходящо е да търсите нови партньори. Благоприятно  за нови запознанства. Не се препоръчва да прекъсвате отношения в този период, особено делови. Не се препоръчва да пътувате. 

Този лунен ден е добър за преговори.  Много е благоприятен за продължаване на всичко, което вече сте започнали да правите. От това как ще прекарате този лунен период, зависи характера на протичането на следващите няколко лунни денонощия. 

Уязвими части на тялото – областта на гръдната кост и под ребрата. Ако е възникнала болка в тези части на тялото, това указва, че имате ваши вътрешни проблеми. Всяко заболяване възникнало в този лунен период е опасно и трябва да се вземат незабавно мерки. 

В 10 лунен ден е подходящо за всякакви семейни покупки, такива, които касаят всички членове на семейството – например нова кола, нова пералня, битова техника, всичко, което ще повиши благосъстоянието на цялото семейство. Непременно обърнете внимание на мнението на по-възрастните членове,тъй като те олицетворяват семейната традиция. 

Следва 11 лунен ден от 17:14ч на 1 юли до 18:28ч на 2 юли

Необходима е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

13 слънчев ден - Ден, когато се откриват вратите на бъдещето. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Подходящо е за работа с интелектуален труд. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.



 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4538 0

Свързани новини

Водещи новини