На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново

  • 28 юни 2020 07:03

  • 4328
  • 0
На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново
© Pixabay

Марс преминава в знак Овен, където ще остане до 6 януари

Марс е в секстил със Сатурн - изисква се организиран подход към всички текущи въпроси, за да се предотвратят пропуски. Сдържаност и направление на силите в правилното русло.

Думите днес имат голяма сила

Луната е в знак Везни до 01:49ч на 30 юни.

Луната във Везни носи добро и радостно настроение. Прави ви ни по-контактни. Може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания.

Благоприятно се отразява и върху семейните отношения, лесно се стига до компромиси. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Посредничеството на приятели, роднини, а също и техните съвети могат да бъдат твърде ефективни. Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Продължава 7 лунен ден до 13:33ч на 28 юни (от 12:20ч на 27 юни)

Денят е доста сложен. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от нови решения.

Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Енергията на думите през този лунен ден е доста силна и има особено голямо значение. Бъдете внимателни какво казвате, защото може да се реализира.

Земята получава днес мощен енергиен поток

Не трябва да се говорят лъжи, да проявявате лукавство, да криете мислите си. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете.

Следва 8 лунен ден от 13:33ч на 28 юни до 14:46ч на 29 юни

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства. Метафорично „изгаряме” отвътре.

Ден за избор между доброто и злото

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти, но могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги
и конфликти.

В този период се препоръчва да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

10 слънчев ден - Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4328 0

Свързани новини

Водещи новини