В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище

  • 20 юни 2020 06:00

  • 3814
  • 0
В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 09:03ч на 21 юни

В дните на Близнаци сме находчиви и неспокойни. Нашият мозък интензивно събира впечатления и генерира нови идеи, но само теоретично.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лечение. Грижете се добре за ръцете и краката. Добре е да правите дихателни упражнения. Лунният календар забранява:операции на гърдите, белите дробове, ръцете; поливане на стайни растения (в противен случай корените ще изгният).

29 лунен ден от 05:03ч на 20 юни до 05:46ч на 21 юни

Един от най-тежкитe дни на лунния месец. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла и започва борбата на злите сили със светлите. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре.

Слънчево затъмнение „Огнен пръстен”

В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония у дома. Нужна е постоянна защита – чрез молитва, очистване по познатите ви начини. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняването им, влизане в спорове и конфликти. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Интимни отношения категорично не се препоръчват.

Съновиденията носят много полезна информация за тези,  които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

2 слънчев ден - Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес. Препоръчва се да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3814 0

Водещи новини