Ден за алхимия на душата и разбиране на по-висшите истини

Луната е в знак Близнаци от 00:01ч на 19 юни до 09:03ч на 21 юни

В дните на Близнаци сме находчиви и неспокойни. Нашият мозък интензивно събира впечатления и генерира нови идеи, но само теоретично. Тези дни са отворени за контакти и благоприятни за нови познанства и за установяване на нови отношения и партньорства. Добре е да отидете на гости, на кино, на театър, на изложба.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лечение. Грижете се добре за ръцете и краката. Добре е да правите дихателни упражнения.

Лунният календар забранява:
- операции на гърдите, белите дробове, ръцете;
- поливане на стайни растения (в противен случай корените ще изгният).

Идват последните дни на лунния месец. Луната намалява, а с нея и нашата енергия, така че тя трябва да бъде защитена. Бъдете спокойни, приемайте всичко, което се случва с любов.

28 лунен ден от 04:28ч на 19 юни до 05:03ч на 20 юни

Символът на деня е лотосът.

Ден за разбиране на по-висши истини, алхимия на душата, придобиване на духовно съзнание, отваряне на всички чакри, познание за миналите прераждания. Добре е да се работи с фините тела, за ясновидство.

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. Всичко, което досега е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Сънищата са пророчески.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Добре е да се засаждат полезни растения, както и да „посеят” добри мисли. Молитвата и покаянието сега действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

Трябва да се стараете да бъдете в добро настроение през целия ден, независимо от реалните събития в живота ви. Това е начинът да хармонизирате личността си на физическо и психическо ниво. Опитайте се да намерите положителното в неприятностите. Трудно е, но е необходимо.

Необходимо е да се пази зрението, да се чете по-малко, да не гледате слънцето и ярка светлина. Трябва да се грижите за главата, мозъка си, да наблюдавате кръвното налягане.

Не трябва да режете дървета, да чупите клони, да късате и да подарявате откъснати цветя. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се казват лоши думи.

Секс–На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

1 слънчев ден - Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен само за хора, които постигат всичко сами в живота си, както и за онези, които водят другите - учители, лидери, началници.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет