Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената

  • 18 юни 2020 06:18

  • 4884
  • 0
Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената
© Pixabay

Меркурий става ретрограден в знак Рак до 12 юни
Марс в секстил с Плутон

Луната ще се движи на празен ход от 15:03ч до полунощ. - Отлагайте всички важни мероприятия и не насилвайте събитията, защото всичко ще бъде напразно.

Луната е в знак Телец до 00:01ч на 19 юни.

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Подходящо за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както викането и крещенето. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешен случая. Да не се вадят зъби. Да се избягват (освен животоспасяващите) операции на гърло, сливици и щитовидна жлеза.

27 лунен ден от 03:58ч на 18 юни до 04:28ч на 19 юни

Днес е мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, задействат се мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов жизнен етап. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще дочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте нищо, което ви предлагат днес.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се във своя вътрешен глас. Непременно се замислете за трудностите, които ви измъчват. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации.
Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Подходящо време за благотворителност. Всички останали операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.
Покупки- Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.


30 слънчев ден - Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Четенето на молитви днес много добре изчиства. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4884 0

Водещи новини