Ден на пасивност, усамотение и покой

  • 16 юни 2020 06:53

  • 2518
  • 0
Ден на пасивност, усамотение и покой
© Pixabay

Луната се движи на празен ход от 03:51ч до 12:37ч. В това време не трябва да се предприема и купува нищо важно, да не се подписват договори.

Луната е в знак Овен до 12:37ч, след което преминава в знак Телец.

Време за решаване на практически въпроси. Хората придобиват по-материалистична нагласа, по-практично са настроени. Повече се интересуват от битовите проблеми. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юни

Избягвайте да пиете студени напитки, както викането и крещенето. Да се избягва хирургичнанамеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешен случая.

25 лунен ден от 03:09ч на 16 юни до 03:32ч на 17 юни

Ден на пасивност, усамотение и покой. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Не се препоръчват никаква активност, прибързаност, суетене. Не трябва да се започва нищо ново, но трябва да се завърши незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Вашият душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте да говорите за личния си живот, дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да се приемете с всички плюсове и минуси.

Днес цялото внимание на Висшите сили е насочено към нас, нашите мисли, действия

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстригването е крайно нежелателно. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

28 слънчев ден - В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2518 0

Свързани новини

Водещи новини