Време за вътрешно духовно преображение

  • 11 юни 2020 06:09

  • 2413
  • 0
  Време за вътрешно духовно преображение
© Pixabay

Слънцето е в квадратура с Нептун – този аспект води до засилване на мечтателността и романтичността, но намалява обективността. Като прибавим, че Луната е намаляваща, не вземайте важни и отговорни решения. Преплитат се илюзиите с реалността. Неяснота изпълва всичко. Може да направите грешен ход и да поемете в грешна посока.

Луната се движи на празен ход до 12:33ч. Важните дела отложете за след това време.

Луната е в знак Водолей до 12:33ч на 11 юни

Емоциите са променливи. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

В 12:33ч Луната преминава в знак Риби.

Подходящо време за творческите личности. Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате приятно. Особено уязвими са ходилата на краката.

Продължава 20 лунен ден от 01:08ч на 11 юни до 01:37ч на 12 юни

Ден за алхимия на духа. Символ на този ден е орела. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения.

Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат само тези, които работят в колектив, задружно.

Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде и ще се изчерпят бързо енергийните ви резерви.

Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят сега, но през втората половина на деня. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел.

Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

23 слънчев ден - Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще овехтеят.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2413 0

Свързани новини

Водещи новини