Ден на съблазни и изкушения

  • 06 юни 2020 06:33

  • 3690
  • 0
Ден на съблазни и изкушения
© Pixabay

06.06.20   Ден на съблазни и изкушения

Слънцето в квадратура с Марс – ставаме чувствителни към критика и забележки, лесна раздразнителност и избухливост. Не влизайте в пререкания с никого, имайте засилен самоконтрол. Бъдете внимателни, когато пресичате улицата или шофирате, при работа с режещи инструменти, оръжие, механизми, химикали. Засилва се възможността за злополуки и инциденти.

Луната почти целия ден се движи на празен ход (от 07:12ч до 22:45ч) и е неефективна.

Не започвайте нищо важно, не купувайте скъпи вещи. Благоприятно за обичайните ежедневни неща, за рутинна работа и за почивка.

Ден на висока емоционална активност

Луната е в знак Стрелец до 22:45ч

Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Период на висока емоционална активност. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска.

В 22:45ч Луната преминава в знак Козирог.

Продължава 15 лунен ден до 21:57ч на 6 юни (от 20:47ч на 5 юни)

Денят е труден и сложен, със силна енергия. Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен.

Запазете спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблици на емоциите. Нужна е повече предпазливост във всичко. Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и също обръщайте внимание на околните. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден.

Всички неща започнати днес са обречени да попадат на препятствия и ще се „смесват” с отрицателна енергия.

Мнозина ги очакват персийски мотиви като в източните приказки. Дори с труд да си припомните Али Баба и 40-те разбойници, съществува вероятност да се срещнете с част от тях и да се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин. Затова бъдете много внимателни.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 21:57ч на 6 юни до 22:59ч на 7 юни

18 слънчев ден -Постарайте се повече да се усмихвате и да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете само в приятна компания, да общувате с приятели. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3690 0

Свързани новини

Водещи новини