Хороскоп за юни

  • 31 май 2020 09:44

  • 43183
  • 0
Хороскоп за юни
© Pixabay

Овен – Юни ще допринесе за активна работа и отдих. Въпреки трудностите и препятствията в работата /бизнеса, вие ще запазите не само лидерски позиции, но и ще можете да придобиете това, за което мечтаете. Звездите ви обещават късмет във всичките ви дела и начинания, така че не се страхувайте да поемате рискове и предлагайте смели решения на своите партньори и съюзници. 

Възможни са обаче непредвидени обстоятелства, които ще ви принудят да промените плановете си за бъдещето си. Спазвайте дистанция с колегите, особено по въпроси, свързани с отношенията ви с началници или колеги. Можете сами да си създадете неприятности, затова се опитайте повече да мълчите или да провеждате разговорите като шега, но се дръжте естествено.

Спокоен и благоприятен период от време. За някои юни обещава началото на напълно нов период в живота. По отношение на финансовите приходи се очаква финансова стабилност. Много съмнения и притеснения ще изпитате относно правилността на своето решение. 

Избягвайте всякакви опити за манипуации и контролиране на хората от близкият ви кръг или семейството. Трябва да инвестирате повече енергия и нетърпение, за да преодолеете любовните и семейни проблеми.  Някои от вас ще могат да постигнат любов и късмет в личния си живот. Звездите ви обещават много нови преживявания, а някои представители на знака ще се окажат в любовни триъгълници. 

За мнозина предстоят промени в дома, обновяване на интериора, закупуване на ново оборудване, нови мебели. Като цяло това ще донесе много положителни емоции.

Телец –Мотото на този месец за вас е „Бързайте бавно!”. Всички проблеми и трудности ще се окажат напълно разрешими и прости. Успехът ще бъде достъпен само за най-упоритите и спокойни Телци, мечтаещи да постигнат целта си. Колкото повече търпение и постоянство проявите, толкова по-голяма ще е наградата за вашия труд. Мързелът ще се превърне в основна пречка за изпълнението на плановете. 

Ще бъдете изправени пред необходимостта да общува с голям брой хора. Може би дори ще имате възможността да действате като „арбитър“ - да разрешите конфликт, който ще възникне между двама приятели или колеги. 

Юли ще бъде натоварен. Понякога интуицията ще ви подсказва най-доброто решение, дори ако умът ви протестира срещу това. Финансовата ситуация няма да е най-стабилната за повечето представители на знака. Първата половина на месеца е неблагоприятен период за повечето от вас, защото ще трябва да се справяте с финансовите и материалните аспекти на живота. Находчивостта ви обаче може да се прояви много ясно и това ще ви помогне не само в професионалната сфера, но и да излезете от сложни ситуации.

Този месец не трябва да правите рисковани транзакции или необмислени действия. Всички проблеми ще бъдат решени по стандартен начин, иначе рискувате само да усложните ситуацията. Не трябва да проявявате прекомерна емоционалност. Ще ви се отворят множество възможности да се докажете. Звездите ще изискват от вас не само инициатива, но и сериозен избор и отговорни решения в живота. Представителите на този знак могат да се изправят пред дилема: да се поддадат на чувствата или разума. Ще настъпи приятен период в живота, спокоен и щастлив, но се подгответе за факта, че ще трябва да бъдете активни и внимателни. Ще трябва да проявите инициативност в любовта, а не да я очаквате само от любимия човек.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Близнаци – През юни ще настъпи съвсем нов и приятен период в живота ви. Ще останете доволни от изненадите, които животът ви представя и щастливи, защото ще имате по-голям късмет, отколкото сте очаквали. Сега основното е да бъдете търпеливи и да се съсредоточите върху постигането на целите си, насочвайки енергия в работния процес. Сега определено не е моментът да сте срамежливи! Има много възможности да се доближите до конкретно постижение.

По отношение на парите са възможни забавяния. Но ще има възможност да печелите. Въздържайте се от провеждане на рекламни кампании, важни преговори, смяна на работни места, сключване на сделки, финансови инвестиции или започване на нов бизнес. И също - не бързайте с нещата. 

Пазете се от необмислени действия и думи, изречени набързо. Можете да унищожите собственото си щастие и просперитет, ако се държите твърде емоционално и необмислено, особено в отношенията с началници или близки. Трябва да сте внимателни в собствените си желания! Ако не контролирате собствените си мотиви, последиците могат да бъдат катастрофални. Например това може да е загубата на приятел или разпад във връзка с любим човек. С една дума, опитайте се да се контролирате.

Ретроградната Венера, която е във вашия знак, ще се върне в директно движение едва на 25-и юни. До този момент трябва да се въздържате от сериозни решения и промени в личния си живот, независимо дали става въпрос за развод или преместване при любимия. Когато Венера напусне ретроградната фаза, може да съжалявате за решенията си. Прибързаните решения също могат да провокират конфликт в семейството или кавга с любим човек. Показвайте любовта си по-често и забележете как нещата ще се променят към по-добро.

Рак – Месец Юни е пълен много положителни промени за вас. Затова трябва да гледате оптимистично към бъдещето и да забравите горчивите моменти от миналото, които все още може да ви карат да страдате. Този месец може да даде съвсем нова насока на вашия живот и работа.

На 5-то число Пълнолунието идва с частично затъмнение на Луната и тъй като тя е вашият управител, енергията на това затъмнение ще ви повлияе силно. Може да даде отражение върху вашето здраве и професионален живот и можете да изпитате дестабилизиращи моменти, които да ви направят много уязвими и чувствителни към външния свят. 

Седмичен хороскоп за всички зодии

Аспектите на Марс ще ви заредят с енергия, но и ще ви накарат да живеете с такава интензивност, че на моменти да усетите, че се нуждаете от повече спокойствие. Пазете се от резки движения и некачествена храна. Не предприемайте сделки с недвижими имоти и не вземайте големи дългове, в противен случай ви очакват трудности. 

В отношенията с познати хора може да настъпи напълно неочакван обрат. Не е изключено да откриете, че някои от тях само са се престрували на ваши приятели, а всъщност са нечестни и лицемерни. Но не бързайте да разваляте отношенията си с никого: възможно е просто да разберете неправилно ситуацията.

Основната пречка за успеха през този месец може да бъде само вашата собствена нерешителност и песимистично отношение. Не се поддавайте на негативно настроение. Юни подготвя за вас интересен и напълно нов период от време, ако проявите характер и не се поддадете на мързел, негативни емоции и чувства. Време е да преодолеете страховете си и да се изправите пред бъдещето с ентусиазъм, но бъдете много внимателни, ако трябва да вземете решение.

През третата десетдневка на месеца Слънцето ще се премести във вашия знак и Венера ще формира положителен аспект към Сатурн, тогава ще можете да решите повечето проблеми. И като цяло ще дойде благоприятно време за нови постижения. На 21-во число Новолунието във вашия знак идва с пръстеновидно затъмнение на Слънцето. Ще почувствате, че енергията му ви обновява и носи нови неща в живота ви.

Лъв –Първият месец на лятото ще разкрие нови възможности за вас. Най-накрая ще се появят предпоставки за израстване в кариерата, но е доста вероятно да има препятствия, които могат да пречат на бързото постигане на целта ви. 

В началото на юни Меркурий ще направи секстил с Уран, преминаващ през вашият сектор на работата и кариерата и ще ви позволи да внедрите нови методи на работа, както и да разработите нови идеи, които ще ви донесат повече успех и по-добри печалби. Слънцето ще направи квадрат с Марс и Нептун, което ще ви донесе трудности в отношенията с началниците. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще ви донесе трудности под формата на засилени работни интриги и различни тайни действия, които ще възпрепятстват вашия напредък в развитието на планираните цели.

Опитайте се да намерите време за повече почивка, за да може тялото ви да се релаксира. Пазете се от шофиране в нетрезво състояние и с висока скорост. През втората половина на месеца рискът от наранявания и злополуки се увеличава, така че бъдете внимателни. Не стойте дълго на слънце или в солариум: кожата ви може да стане особено чувствителна към излагане на светлина.

Настроението ви през юни ще бъде ярко, позитивно, тъй като ще се случват много интересни и приятни неща. Вие не само ще можете да се справите с трудностите, но и ще постигнете успех за кратко време, ако положите максимални усилия и станете активни и решителни. Но истинският успех ви очаква в личния ви живот. През месеца е подходящо да се съсредоточите върху разрешаването на това, което ви притеснява във връзката ви с любимия човек. Постарайте се да подобрите комуникацията помежду си и да се доверявате повече един на друг.

През юни звездите ви обещават приятен период от време, в който можете да се докажете по най-добрия възможен начин, както в работата, така и в любовта.

Дева –Животът ви през юни ще стане по-спокоен, отколкото преди, тъй като можете да изберете нова посока. Можете да завършите някои задачи за кратко време, други ще изискват търпение. Въпреки това не бързайте с бързите решения: във вашата ситуация не всичко ще се окаже толкова просто, колкото сте мислили преди. Несъгласията относно разпределението на отговорностите и финансите в съвместните проекти ще доведат до труден напредък и забавяне на планираните работни задачи. От друга страна, вие ще можете да започнете един важен проект, който ще бъде подкрепен от началниците ви и който ще окаже влияние върху напредъка ви в кариерата. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще доведе до трудности в координацията със сътрудниците. В тази област ви очакват недоразумения и закъснения. 

Ще бъдете привлечени от един човек, който скоро ще се окаже напълно различен от първото ви впечатление за него. Ще ви бъде по-трудно от обикновено да поддържате приятелски отношения с другите и може да се разпадне някое приятелство. Пазете се от клюки и интриги, опитайте се да ограничите своята ирония и острота. 

През първата половина на юни Слънцето ще направи квадратура с Марс и Нептун, преминаващи през вашето поле на любовта, което ще доведе до недоверие между вас и партньора ви. Ще бъдете прекалено отдадени на целите си и често ще влизате в конфликт с любимия човек заради това. Съединението на Марс с Нептун ще доведе до необходимите промени и до подобрение на нещата. През втората половина на юни Марс ще направи секстил с Юпитер, който управлява вашето поле на любовта. Това ще внесе повече радост и забавление във връзката ви с любимия човек.

Вашето здраве ще бъде стабилно, но е важно да се движите повече. Винаги, когато можете, отидете на екскурзия или разходка сред природата. Трябва да практикувате физически упражнения всеки ден, особено за гърба, шията и раменете. Диетата ви трябва да включва храни, пълни с витамини.

Везни – Този месец хич няма да ви е скучно ... Очакват ви нови емоции, които ще ви накарат да видите живота с различни очи и по всяко време ще имате нужда от подкрепата на хората, които обичате и които са вашето убежище.

Меркурий ще започне ретроградно движение във вашият сектор на работата на 18 юни и ще ви донесе забавяне в сроковете, доставките, недоразумения с персонала, колегите, сътрудниците и бизнес партньорите, което значително ще ви забави при изпълнение на планираните задачи. Ситуацията на работното място ще бъде напрегната. Имайте предвид, че ви гледат внимателно и ви оценяват. Бъдете точни и спазвайте сроковете. Най-малката грешка може да ви излезе скъпо. През юни  участието във финансови операции, инвестирането на пари и други финансови транзакции не е добре дошло. Нежелателно е да купувате скъпи неща.

Този месец идва с две затъмнения – лунно (на 5 юни) и слънчево (на 21 юни). Не забравяйте, че не трябва да поемате ненужни рискове както в деня на затъмнението, така и в дните преди и след него.

Квадратурата на Венера с Марс в началото на месеца, ще ви донесе по-сериозни разногласия с любимия човек. Ще почувствате, че ви липсва подкрепа и че непрекъснато сте обект на критики от страна на партньора си. Любимия човек ще негодува и обвинява, че сте егоисти и не искате да се приспособите към неговите нужди. Ще има и прояви на ревност в някои отделни случаи. През втората половина на юни връзката ви с партньора ще стане по-стабилна, ще постигнете разбирателство и ще се окуражавате взаимно. Свободните представители на знака ще могат да осъществят запознанство чрез делови (служебни ) контакти.

Квадратурата на Слънцето с Марс и Нептун, минаващи през сектора на вашето здраве през първата десетдневка на юни, ще донесе спад в имунитета и склонност към възпаления и алергии, а също така са възможни смущения в работата на жлезите. През втората половина на месеца ще имате вариране на кръвното налягане. Вашата диета трябва да включва храни, които съдържат фибри за по-добро храносмилане и витамини.

Скорпион – През юни ще бъдете пълни с различни идеи и стремежи, които искате бързо да реализирате, обаче, по пътя към реализиране на собствените си цели, рискувате да попаднете в неприятни ситуации и да срещнете неочаквани препятствия. Не се разстройвайте, ако бързо не успеете да постигнете целта си: звездите ви обещават много приятни възможности и интересни събития, които ще ви позволят да използвате знанията и уменията за постигане на успех. Но преди да го достигнете, ще трябва да проявите характер, да преодолеете някои препятствия и трудности. Някой умишлено ще ви провокира, за да ви навреди или дискредитира. 

Ситуации, напълно чужди за вас, променят плановете ви. Но благодарение на добрите аспекти, които планетата Меркурий ви прави, ще имате много ясни идеи и няма да изоставите целите си, дори да изглежда, че те се отдалечават. Някои обстоятелства ще ви попречат да действате бързо и бързо да вземете решение. Научете се да действате активно и смело да продължите напред: в някои моменти това може да е единственото правилно решение.

Някои от вас ще се изкушават да направят рисковани инвестиции, които могат да завършат със загуба. Слънцето ще направи квадратура с Марс и Нептун в началото на юни, което ви предупреждава да не предприемате никакви рискове, особено финансови. Съединението на Марс с Нептун на 13 юни ще ви позволи да стартирате творчески проект, който ще ви донесе ползи. Марс ще направи секстил с Плутон и Юпитер (18 и 20-ти), което ще ви донесе напредък в преговорите за финансиране на приоритетни работни задачи. Ще можете да постигнете успех в областта на комуникациите и търговията. Марс ще влезе в знака Овен на 28 юни и ще ви мотивира да стартирате нещо ново.

Възможни са стомашни проблеми и лошо храносмилане. Необходимо е да се вземат превантивни мерки за укрепване на имунитета.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Семейните представителите на знака могат да срещнат неочаквани трудности и препятствия в личния си живот. Квадратът на Венера с Марс на 3 юни ще се отрази негативно на отношенията с партньора ви, защото ще предизвика ревност и твърде много страст. Често ще влизате в конфликти. Квадратът на Слънцето с Марс и Нептун ще разкрие някои тайни, които ще доведат до разстояние и недоверие между вас и любимия човек. Възможни са сериозни разногласия и дори кавги, обаче после отново ще усетите романтиката и затопляне на отношенията. Венера ще премине отново в директно  движение на 25 юни и ще започнете бавно да разрешавате трудностите, които са пречили на връзката ви. Ще намерите начин да възстановите разклатеното доверие. Първият месец на лятото ще бъде приятен и романтичен месец за вас. Отново ще изпитвате приятни емоции.

Стрелец – Месец юни ще бъде динамичен и ползотворен за повечето от вас, въпреки че ще срещате и трудности. Началниците ви може да ви окажат натиск, за да побързате с изпълнението на работните задачи в планираното време, като същевременно няма да ви осигурят необходимата подкрепа. В някои моменти може да става доста напрегнато и поради това да възникват търкания в отношенията ви. Ще трябва да се научите на дипломация и да приемете, че вашата гледна точка не е единствената правилна.

Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще доведе до забавяне и объркване на делата ви. Не ви се препоръчва да предприемате нови проекти, да внедрявате нови идеи, особено ако те са иновативни. Големи покупки също не се препоръчва да правите. Може да имате забавяне в плащанията или да се увеличат разходите ви във връзка с ремонт на жилището или автомобила. Неблагоприятно е за съдебни и юридически действия, особено ако са свързани с финансови средства. Слушайте повече разума си и не следвайте сляпо емоциите си. Не се поддавайте на импулсите си. 

Както показва хороскопът за юни ще ви бъде трудно да се придържате към предвидения график или план, тъй като са възможни непредвидени ситуации. Вероятно ще искате да подобрите или промените нещо в живота или работата си. Насочете усилията си към осъществяването на вашата основна мечта!

Вашата чувствителност към стрес ще бъде повишена. Отделяйте повече време за почивка. Здравето ви ще се подобри и стабилизира през втората половина на юни, благодарение на превантивните мерки, които ще предприемете.

Любовният ви живот ще бъде вълнуващ и интересен. Меркурий ще направи секстил с Уран през първата половина на месеца и ще ви позволи да внесете нещо ново и качествено във връзката си с любимия човек. Свободните представители на знака пък с лекота ще печелят симпатиите на околните със своята естествена харизма. Приятел ще ви запознае с някой, който ще привлече силно вашето внимание. В живота на някои от вас може да се появят бивши любими. Служебните флиртове може да не се развият в добра посока и да донесат неприятности. 

Обърнете страницата и започнете нова глава в живота си!

Козирог–Който се озове на една и съща писта с вас през месец юни, когато става въпрос за работа, едва ли ще може да поддържа същия темп. През първия летен месец на годината ще покажете невероятна сила и издръжливост. Ще поемете много отговорности и успешно ще ги доведете до края. Успехът ви ще бъде особено забележим през втората половина на месеца.

В началото на юни недоволството, което се натрупва у вас от дълго време, може да кулминира. Много хора, родени под знака на Козирог, не са били доволни от работата си, заплатата и биха искали да променят нещо. Това обаче в никакъв случай не е благоприятен период за подобни неща. Най-важното е, че ще имате повече енергия и че ще намерите сили да търсите изход. Идеалният момент е да се посветите на търсенето на нова работа и в края на юни можете да получите оферта за работа чрез познат, който ще ви препоръча. Като цяло сега звездите работят във ваша полза по този въпрос.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Към средата на месеца мнозина Козирози ще се почувстват уморени, както психически, така и физически. Освен това, което не е характерно за вас е, че по някакъв начин ще загубите волята да упорствате в това, което сте си поставили за цел. Важно е да намерите сила и мотивация и да останете фокусирани. Не позволявайте на духа ви да се сломи. 

Звездите ще бъдат на ваша страна и когато става дума за любов. Просто трябва да се отпуснете. Ще бъдете привлечени от човек, който ще събуди скрити страсти у вас, но няма да стигнете по-далеч от това. Ще се впуснете в приключение, което ще бъде кратко, но вълнуващо. Ако сте в дългосрочна връзка, не се изненадвайте, ако партньорът ви предложи да заживеете заедно! 

Месец юни ще бъде доста важен и успешен, когато става дума за любов. Много е възможно да започнете да харесвате и дори да се влюбите в някой, с когото работите. Важното е да не бързате с нищо и да не проявявате прекалена инициатива от ваша страна. Вижте как стоят нещата с този човек и изчакайте известно време. Юни не е подходящ момент да се втурнете в нови любовни отношения.

Водолей – Началото на месеца не е много добро за вас, но от втората седмица ще имате възможност за несравнимо по-голямо емоционално удовлетворение. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще ви забави в разработването на планираните задачи. Квадратурите на Слънцето с Марс и Нептун ще ви затруднят, защото ще предизвикат различни съмнения и недоверие. Проблеми са възможни от хора, от които очаквате някаква помощ или които са влиятелни и са на важна позиция. Ще бъдете предразположени към рисковани инвестиции, които би било препоръчително да избягвате, защото може да понесете загуби.

Основен проблем, особено в средата на юни е комуникацията с началниците. Сякаш ще говорите на различни езици. Ще срещнете несъгласие и неодобрение на вашите идеи. Може да ви е особено трудно да реализирате идеите си и да бъдете приети от другите, от които решенията зависят. Това, което е необходимо, е да пуснете топката и да броите до десет, защото в крайна сметка светът няма да спре, ако някои от вашите предложения не бъдат приети. Трябва да сте спокойни и да не приемате лично това. В крайна сметка, фактът, че вашата идея не е приета, все още не означава, че правото ви на мнение е било оспорено. Като цяло, опитайте се да имате възможно най-малко емоции, когато става въпрос за работа. Ще имате чувството, особено през втората половина на месеца, че се борите с вятърни мелници. Внимавайте с кого общувате и на кого имате доверие, защото може да имате проблеми с натрапчиви и злонамерени хора. 

В любовната връзка нещата ще са много по-добри. С партньора си ще бъдете в романтичен и спокоен период. Сега е подходящото време, например, да отпътувате някъде през някой уикенд и да се опитате да прекарате възможно най-качествено време с любимия човек. Старите страсти ще се събудят и ако в предишния период сте били измъчвани от някои съмнения, сега е моментът да ги премахнете. 

Вашето здраве ще бъде сравнително добро, но се пазете от хронични заболявания. Възможни проблеми с костите, бъдете по-внимателни и отделете внимание и време на тялото си.

Риби – През юни няма да ви е лесно, но можете да го изживеете с голяма полза за себе си и да станете победители. Планетата Марс, преминаваща през вашия знак до края на месеца, ще ви изпълни с енергия и здрава амбиция, която ще ви накара да повярвате, че можете да се справите с всичко. Вашите идеи ще бъдат приети  и ви очаква напредък. Квадратурата на Слънцето с Марс и Нептун в началото на месеца ще ви донесе разногласия с някои хора по отношение на начина на правене на нещата. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще ви донесе разсейване, закъснения, объркване и недоразумения.Чувството на недоволство може да доминира при някои, защото ще смятат, че никой не цени тяхната работа. 

Първата половина на юни ви носи нестабилно здраве поради квадратурата на Слънцето с Марс и Нептун. Ще бъдете предразположени към възпаление и алергични реакции. Внимавайте, когато боравите с остри предмети, тъй като може да се нараните. Не се отнасяйте с пренебрежение, ако почувствате здравословни проблеми и се обадете на вашия лекар.

При тези, които имат проблемни връзка, ще почувстват, че  партньорът им се дистанцира от тях. Втората половина на месеца е подходящ момент да поговорите открито с любимия човек за всичко, което ви притеснява и най-накрая да намерите компромис по отношение на всички разногласия, с които сте се сблъсквали в предишния период. 

За останалите - секстилът на Меркурий с Уран през първата десетдневка на юни ще ви позволи да внесете нещо ново във връзката си с любимия човек, което ще подобри качеството на вашите отношения. Партньорът/ката ви ще насърчи вашите творчески идеи и ще ви даде подкрепа във всичко. Ретроградният Меркурий след 18 юни може да внесе недоразумения във връзката ви. Трябва да поработите върху решаването на това, което ви притеснява в отношенията.

Свободните Риби чрез общ приятел могат да осъществят неочаквано запознанство с човек, който ще се различава по своите качества от повечето хора и ще ви спечели с интелигентността и комуникативните си умения. Това е човек, който е много креативен, пълен с идеи, иновативен и който ще може да ви изслуша, вдъхнови и да ви бъде от полза.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
43183 0

Свързани новини

Водещи новини