Ден на енергиен обрат

  • 31 май 2020 06:05

  • 3638
  • 0
Ден на енергиен обрат
© Pixabay

От 12:18ч до 17:40ч Луната ще се движи на празен ход.  В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка. 

Луната е в знак Дева до 17:39ч

Може да се появят търкания с околните. Възниква желание човек да се меси в работите на другите без да го молят. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Най-доброто време за основно почистване на дома. 

В 17:39ч Луната преминава в хармоничният знак Везни

Уязвими стават са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Продължава 9 лунен ден до 14:30ч на 31 май (от 13:17ч на 30 май)

Време на енергиен обрат. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Опасен ден носещ самозаблуди, измами. Нежелателно е всяко напрежение. Не трябва нищо да се планира и да не се започват нови дела. Откажете се от важни срещи и големи покупки.

Да се ограничат контактите с други хора и да се избягват спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения. Очистване на помещенията физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този период са полезни. 

Доминиращ 10 лунен ден от 14:30ч на 31 май до 15:44ч на 1 юни

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни. В този ден човек е способен обективно да оценява своите възможности. Плановете могат да се приведат в действие. Денят е продуктивен, но това ще стане след като свърши празнят ход на Луната. 

Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, роднини, децата си, своето семейство. Може да организирате съвместна семейна вечеря. Не се препоръчва уединение. По-малко емоции! Избягвайте семейните спорове и конфликти с всички средства иначе възникналия конфликт ще остане в семейството за дълго, образно казано „ще пусне корени”.

Този ден носи сила и енергия. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете по-сериозно със здравето. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. 

Сега е време за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

12 слънчев ден - В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. Получаваме толкова, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се оставите на потока на събитията. Проявете искреност, доброта, миролюбие, милосърдие. Нахранете гладните животни и птици, дайте им и вода.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3638 0

Свързани новини

Водещи новини