Ден за вътрешна трансформация

  • 29 май 2020 06:19

  • 3563
  • 0
Ден за вътрешна трансформация
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 14:41ч и се движи на празен ход.

Да не се предприема нищо важно, да не се сключват договори, да не се подписват важни документи, да не се правят важни и скъпи покупки. Енергийният потенциал в това време е висок. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба.

В 14:41ч Луната преминава в знак Дева.

Повече практичност, критичност и аналитично мислене. Уязвим е стомашно-чревният тракт, без правото черво. Не бива да се правят операции на органите на коремната кухина.

Продължава 7 лунен ден до 12:05ч.

Денят до обяд е доста сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, макар че едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, в уединение.

Доминиращ 8 лунен ден от 12:05ч на 29 май до 13:17ч на 30 май.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Денят може да поднесе много неочаквани изненади. Това може да ви застави да вземате бързи решения. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Благоприятно за занимания с интелектуален труд и благотворителна дейност. Може да възродите старите проекти, но могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие.

Работа: по-добре е да отложите финансови операции. На работното място общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек метафорично „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново.

Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства.

Ден на прошката. Постарайте се да разберете тези, които са ви обидили и се поставете на тяхно място. Анализирайте ситуацията от гледна точка на днешния ден. Сега всичко може да ви изглежда по различен начин, даже глупаво и смешно. Старайте се да избягвате спорове и конфликти. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора.

Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии. Подстригване в 8 лунен ден да се избягва.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да избягвате секса и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

10 слънчев ден - Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3563 0

Свързани новини

Водещи новини