Седмичен хороскоп от 25 до 31 май

Астро-аспекти

На 25 май Марс в секстил с Уран – аспектът дава подтик да се излезе от рутината, да се направи нещо ново, необичайно. Планетните енергии стимулират изобретателността, инициативността, предприемчивостта. Допълнителната инициатива, вдъхновение и мотивация са идеални за започване на трудни задачи или неща, които сте отложили.

На 28 май Меркурий в съвпад със Северният Лунен възел – нови идеи, които носят напредък и ново разбиране на събитията. Да се избягват прекалено емоционалните реакции.

На 28 май Меркурий преминава в знак Рак

Луната ще се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни.

Благоприятни дати за подстригване –  26, 27, 28, 29 (до 12:00ч), 30 (след 13:17ч), 31 (до 14:30ч) май

Благоприятни дни за боядисване на косите – 25, 26, 28, 29 (до 12:00ч), 30 (след 13:17ч), 31 май

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

27.05. 04:07 - 27.05. 09:34

28.05. 16:31 - 29.05. 14:41

31.05. 12:18 - 31.05. 17:39

Овен – Седмицата обещава да бъде успешна за всички, които са активни и мотивирани и не са свикнали да седят безделно. Те ще могат да се справят с трудностите и да поемат пътя към успеха, ако проявят повече инициативност и постоянство. Ситуациите ще изискват вашата решителност и способност да вземате решения бързо, да действате веднага. Благоприятно време за личния живот. Повишената сексуалност ще привлече вниманието на членовете на противоположния пол. Сега мислете по-малко за покупки и придобивки, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Телец – Не очаквайте подкрепа от други хора, трудно бихте я получили. Някои даже може активно да пречат на вашите планове или да разпространяват клюки, така че се опитайте да не разкривате на никого своите планове. Участвайте активно във всички домашни и битови въпроси. Опитайте се да отделите повече време на децата и родителите, те се нуждаят от вашето внимание. Добра седмица за тези, които мечтаят за любов и искат да преодолеят самотата. Избягвайте връзка с тези, които не са свободни - подобни романтични отношения могат да повлияят негативно на репутацията ви и дори да ви донесат после разочарования.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Близнаци – Тази седмица ще ви донесе много късмет. Начинанията ви имат добър шанс да завършат успешно. Има благоприятни условия за реализиране на важни планове и постигането на отлични резултати. В момента можете да направите много. Използвайте този шанс. Погрижете се за себе си и се опитайте да изглеждате по-ярки и ефектни – ще привличате вниманието, няма да останете незабелязани. За тези, които вече са във връзка, звездите обещават напълно нов обрат на събитията, а тези, които все още търсят своето щастие, трябва по-често да си отварят очите на четири. 

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 30, 31

Рак – Седмицата е изключително благоприятно време за бизнес и работа. Избягвайте да говорите празни приказки, а вместо това обръщайте повече внимание на делата си. Избягвайте конфликти и спорове, особено с мъж от зодиакалния знак Лъв. Не настоявайте за собствената си правота - вероятно е, правейки някакви заключения, много да грешите или да не виждате пълната картина на случващото се. За да постигнете желаната цел в любовта, би било хубаво да използвате трикове и метода на малките компромиси.  Действайте меко и нежно.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 25, 26

Лъв – Тази седмица сте преизпълнени с енергия, работата е лесна и спорна. Звездите ще ви помогнат да се справите с трудностите, дори ако ви се струва, че нямате избор. Някои срещи, запознанства и съвпадения може да не са никак случайни. Добре е да си съставите ясен план за действие и да избягвате спонтанните мисли и действия. Това ще ви помогне да се концентрирате. Не бързайте с нещата и слушайте тялото си - всяко претоварване може да повлияе негативно на работата му и самочувствието ви. Ако отдавна искате да промените начина си на живот, действайте сега.

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Дева – Седмицата ще ви донесе напрежение и известна нервност. Не разчитайте на бърз успех следващите дни - всичко ще напредва по-бавно, отколкото очаквате. Опитайте се да не чакате всичко да се разреши от само себе си, а да действате активно. В някои ситуации няма да ви е лесно. Обърнете внимание на близките и се опитайте да погледнете по различен начин на това, което ви притеснява. Дръжте щастието си далеч от любопитни очи и уши. Старайте се да говорите възможно най-малко за себе си и за любимия човек. И не слушайте съветите на други хора, важно е какво казва сърцето ви.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 30, 31

Везни – Седмицата ще ви донесе много положителни емоции. Не поемайте много работа и не се опитвайте да се справите с всичко наведнъж – необходимо е да обръщате внимание на близките, на любовта и вдъхновението. Пазете се от скандали - всеки опит за оказване на натиск върху другите, конфликт и защита на собственото мнение може да не е във ваша полза. Най-накрая можете да си починете и да се отпуснете, да прекарате времето както искате. Късметът ще е винаги с вас. Стомахът ви е уязвим, избягвайте подозрителна храна, пазете се от натравяне. Купувайте само висококачествени и свежи продукти.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Скорпион – Седмица на активните действия, която ще донесе много спонтанност и непредсказуемост. Всяко действие трябва да бъде балансирано и добре обмислено. Мнозина ще искат вашата подкрепа, любов, така че не се ограничавайте и обръщайте достатъчно внимание на тези около вас. За предпочитане е да не влизате във връзка или да свързвате живота си с нов за вас човек, защото чувствата ви лесно могат да се променят в близко бъдеще. Пазете се от скандали и не вярвайте на слухове и клюки - може умишлено да ви провокират към ревност и недоверие към любимия човек.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Стрелец – Тази седмица ще е характерна за вас разсеяност. Можете да забравите за своите обещания и задължения. Бъдете внимателни, но по-добре записвайте най-важното. Не планирайте много неща за вършене. Преосмислете поведението си напоследък. Може да откриете грешките, които ви пречат да постигнете напредък и успех. Завършете работата си и се опитайте да използвате новите възможности – тези дни ще имате много от тях и ще се справите с всички трудности, при условие че сте активни. Пазете се от прибързани заключения и не вярвайте на всички думи на другите хора.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 30, 31

Козирог – Настоящата седмица ще събуди у вас желание да уредите делата си и да възстановите реда в тях. И ако нещо е излязло извън вашия контрол, тогава няма по-добър момент да се справите с това. Използвайте идеите си, но не бързайте да правите нещо, което е под съмнение или което не ви харесва. Ако животът ви трябва да бъде реформиран и да промените избрания път - не го отлагайте за по-късно. Отпускайте се и си давайте нужната почивка. В това няма нищо лошо. Опитайте да обърнете достатъчно внимание на личния си живот. Именно там ви очакват успехи.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 25, 26

Водолей –  Тази седмица ще трябва да променяте решенията си повече от веднъж или да действате при напълно нови обстоятелства. Слушайте себе си, възползвайте се от опита си - звездите ще ви помогнат да се справите с трудностите и препятствията, независимо какво се случва. Ще можете да постигнете някоя от целите си, ако проявите повече активност и търпение. Трябва да бъдете малко по-внимателни и да контролирате емоциите. Можете по невнимание да обидите някого, на когото държите. Следващите няколко дни ще са чудесни за реализиране на вашите оригинални идеи. Благоприятна седмица за любов.

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Риби – Седмицата ще бъде продуктивна и успешна за онези Риби, които планират промяна или се опитват да изпълнят това, което са планирали отдавна. Звездите ви обещават светъл и интересен период. Старайте се да се концентрирате повече върху целите си. Не бягайте от проблемите във вашия подводен свят, по-добре потърсете помощ и ги разрешете веднага. Това ще ви помогне да възстановите емоционалното си състояние, което може да бъде малко разклатено. Най-накрая обстоятелствата ще се развиват във ваша полза.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 30, 31

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Колко често готвите?

Колко често готвите?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.