Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

  • 24 май 2020 06:32

  • 2669
  • 0
Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности
© Pixabay

От 14:11ч на 24 май до 02:10ч на 25 май

Луната се движи на празен ход. Нищо важно не предприемайте, не купувайте.

Луната е в знак Близнаци до 02:10ч на 25 май.

Хората стават по-активни, по-екстровертни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени в мислите и чувствата си. Сега е много благоприятно за литературно творчество. Намалете емоциите. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорливи, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Доминиращ 3 лунен ден от 07:06ч на 24 май до 07:51ч на 25 май

Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл. Избягвайте пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства.

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства.  Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения. 

Време да очистите астрала си. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако имате проблеми със ставите, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Секс – Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

5 слънчев ден - За предпочитане е повече да се мълчи в този ден. В никакъв случай не трябва да се бездейства. Не трябва на никого да се противоречи – нито на хората, нито на обстоятелствата. Не завиждайте  и не осъждайте другите, не предавайте доверието им.

 

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2669 0

Свързани новини

Водещи новини