Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение

  • 19 май 2020 06:24

  • 2184
  • 0
Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 05:12ч на 20 май

Характерно е за това време емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Трудно се постигат компромиси. Действията са по-резки. Липсва търпение. Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

 

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

 

Доминиращ 27 лунен ден от 04:42ч на 19 май до 05:05ч на 20 май

Доста приятен и тих ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е посветен на духовното развитие. Идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение.

Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Добър ден за научни изследвания. Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на определени задачи.

Днес средствата дадени за благотворителност, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални. Добре е да се работи по социални въпроси. Благоприятно е за бизнес пътувания и служебни командировки. Възможно е ефективно да се решат проблемите, свързани с финансовата и търговската дейност. Но различните операции в областта на недвижимите имоти се препоръчва да бъдат отложени за друго време, тъй като днес късметът може да ви прескочи.

Добър период за провеждане на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, но неговата интензивност трябва да бъде умерена. Подходящо време за различни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи използването на синтетични лекарствени средства, ако е възможно, да се заменят с естествени аналози. За лечение е добре да се използват природни и хомеопатични лекарства.

Този лунен ден е подходящ за почивка. Можете да правите това, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга.

В основата на секса трябва да стои духовната връзка, близостта между двамата, а не обикновената физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление, както и за промяна на имиджа. Ще се засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

30 слънчев ден – Ден на Божията благодат. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Хубаво е да има много светлина.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2184 0

Свързани новини

Водещи новини