Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

  • 18 май 2020 09:14

  • 4871
  • 0
Седмичен хороскоп от 18 до 24 май
© Pixabay

По-важни астро-събития през седмицата:

На 20 май Слънцето преминава в знак Близнаци

На 21 май R-Венера в квадратура с Нептун

На 22 май Меркурий е в съвпад с R-Венера

На 22 май Слънцето е в тригон със Сатурн - Благоприятен период за планиране на дългосрочни проекти за бъдещето, но в същото време трябва да бъдете по-благоразумни, предпазливи и настойчиви. Добре  ще е, ако можете да се възползвате от съветите на по-възрастни и опитни хора.

На 22 май Меркурий е в квадратура с Нептун - Труден, стресиращ аспект. Тези дни се намалява способността за добри анализи, хората стават по-доверчиви към невярна информация. Правят се грешни изводи. Възможни са манипулации и измами от страна на нечестни хора.

На 22 май в 20:40ч Новолуние в знак Близнаци

Луната ще се движи през знаците Овен, Телец и Близнаци.

Благоприятни дати за подстригване –  19, 21, 22, 23 и 24 май

Благоприятни дни за боядисване на косите – 18, 19, 23 и 24 май

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно. 

19.05. 23:34 - 20.05. 05:12

22.05. 11:02 - 22.05. 16:37

24.05. 14:10 - 25.05. 02:10

Овен – Първата половина на седмицата ще бъде доста натоварена. На работа в следващите дни е по-добре да не привличате внимание. Ако никога не сте били почитатели на вегетарианската кухня, сега не е моментът да започнете. Освен това рязкото отхвърляне на животински протеин може да доведе до факта да изпаднете в апатия поради липса на енергия. Въздържайте се от големи покупки в тези дни. Носете розов кварц за защита. Ревността между вас и половинката ви може да ви създаде много проблеми. Въпреки че всъщност причината, породила това чувство ще е дребнава и не заслужава внимание.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 18, 19

Телец – Началото на седмицата може да е свързано с трудности в работата. Ако получите интересно делово предложение, трябва сериозно да го обмислите. През първата половина на периода е по-добре да завършите започнатото, да се отървете от ненужните неща и връзки. Отложете началото на важни дела, големи проекти, ремонти, преместване и др. дейности за по-подходящо време. Добре е да имате търпение и да проявите благоразумие. Ако избягвате да влизате в открити конфликти, обстоятелствата постепенно ще се подредят във ваша полза.

Благоприятни дни – няма

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Близнаци – Очаква ви напълно хармонична седмица. Вие сте уверени, активни и настроени на творческа вълна. Интелектуалните ви възможности ще бъдат на високо ниво. Можете да се справите със сложни задачи. Опитайте се да проявите повече дипломация и да не вземате необмислени решения. През втората половина на седмицата ще бъдете в страхотна форма. Можете да се заемете с всякаква работа и да си поставите трудни цели за себе си - ще имате достатъчно сила. Важно е да се поддържа спокойствие и да вярвате в доброто. Тогава със сигурност ще получите това, за което мечтаете. И любовта ще ви помогне в това. Тя ви вдъхновява и дава сила.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 23, 24

Рак –През тази седмица работа ще имате много, но се опитайте да намерите време за личен живот и за общуване сприятели. Това също е важно. Обърнете внимание на здравето си, вземете профилактични мерки В следващите дни трябва да сте по-внимателни какво ядете. Киселите, солени, мариновани храни ще раздразнят храносмилателната ви система и могат да причинят неприятна реакция. Опитайте се да ги избягвате. Сега е моментът да промените имиджа си. Дънките, разбира се, са удобни,  но звездите препоръчват за жените нещо по-романтично: поли, рокли или широки панталони.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19

Лъв – Тази седмица работата ще донесе значителни резултати и съответно удовлетворение. Благоприятен период за размисъл, равносметка, довършване на стари и планиране на нови неща. Вие сте активни, привлекателни, пълни с решителност и самочувствие. Използвайте това време за успешно решаване на важни въпроси. Обмисляйте ситуациите от всички страни. Как ще изглеждате през следващата седмица зависи само от вас самите. Ключът към красивия външен вид е прекрасното настроение.

Благоприятни дни – 18, 19, 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Дева – Тази седмица се постарайте да завършите всичко, което не сте успели досега.  Не се поддавайте на провокации, на негативните емоции и раздразнителност през следващите дни. Поддържайте достойнство във всяка ситуация. През уикенда е препоръчително да намерите време за релакс и общуване. Срещнете се със стари, добри приятели. Не е изключено да има трудности в партньорствата. Това се отнася както за любовта, така и за бизнес партньорите. Опитайте се да избягвате да говорите на спорни и противоречиви теми. Може да предизвикате ревност у половинката си, което ще доведе до редуване на кавги и помирения.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни – 23, 24

Везни – Въведете ред в дома и на работното си място. Натовареността на работното място може да не ви позволи да отделите достатъчно време за личния си живот.  В неделя компенсирайте липсата на внимание, излезте някъде с любимия човек. Не провокирайте излишно другите с открит флирт, особено онези индивиди, които поради естествената си увереност са склонни да приемат какъвто и да е намек като покана за незабавни действия. Определено обаче не си струва да започвате офис романтика.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 18, 19

Скорпион – Хвърлете всички сили и средства за постигане на основната цел. Старайте се да не бързате никъде, не се карайте с никого. Трябва да балансирате нервната си система и тялото си. Повече разходка, дишане на чист въздух. Използвайте различни техники за релаксация - на открито и у дома. Правете гимнастика. Полезно е да медитирате на спокойна, приятна музика или под звуците на природата. Ще почувствате, че взаимната любов е щастие и удоволствие. Вдъхновява и придава специален вкус на живота. 

Благоприятни дни – няма

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Стрелец – Следващата седмица успех очаква онези, които знаят точно какво искат от живота. Трябва внимателно да планирате своите действия и след това уверено да прилагате плановете. Но е по-добре да се въздържате от необмислени и спонтанни действия, за да избегнете сериозни неприятности в бъдеще. Ще ви се открият перспективи. Идните дни обещават да бъдат изключително ползотворни и щедри от към приятни изненади. Сега ви е простена всяка щуротия, използвайте чара си в интерес на каузата.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог – Следващата седмица във вас ще се събуди интуиция, творчески интереси и способности, желание за духовно израстване и самопознание. Можете да се отдалечите от традиционния поглед върху нещата и да се опитате да решавате проблеми по нестандартен начин. Вашата дипломация и чар ще изгладят острите ъгли в различни ситуации. Правете упражнения за мускулите на гърба; би било хубаво да е като масаж, може би трябва да помислите за йога. Старайте се да прекарате уикенда в уединение или в най-уютна и приятна атмосфера.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19

Водолей –  Следващата седмица ще изпълни представителите на знака с романтика, емоционалност и чувственост, което ще се отрази на вашата активност и желание за творчество. Усещате се в мир със себе си и околните в този момент. Вътрешната смяна на нагласата ви изпълва с живот и вдъхновение. Няма да ви остане време да скучаете. Свежи, интересни мисли и идеи ви завладяват, уверени сте в себе си и силните си страни, което ще доведе до успех в дейността ви. Избягвайте грубостта при общуване с други хора.

Благоприятни дни – 18, 19, 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Риби – Сполуката ще бъде ваша спътница през тази седмица. Планетарната обстановка е благоприятна за вас. Работата ще изисква максимална концентрация, дисциплина и организираност. Баните с ароматни масла, лежерните разходки на чист въздух и правилното хранене ще ви дадат възможност да се възстановите по-бързо. Звездите съветват да се избягват големи компании и шумни места. Правете само най-необходимите неща. Цялото свободно време сега трябва да бъде посветено на грижите за себе си, за любимия.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни – 23, 24

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4871 0

Свързани новини

Водещи новини