Ден на екстремни ситуации, неочаквани действия

  • 16 май 2020 07:34

  • 3069
  • 0
Ден на екстремни ситуации, неочаквани действия
© Pixabay

Ден на екстремни ситуации, неочаквани действия

Слънцето прави тригон с големия благодетел Юпитер. Този аспект ни дарява с благословията си. За мнозина това означава нови перспективи, придобивки, повишаване на авторитета. Засилва желанието за романтика и приключения, благоприятно за нови запознанства. Повишава енергията и жизнения тонус, висока съпротивляемост на организма.

Денят е противоречив по своята природа и леко критичен

Може да ви отвори голям апетит, затова бъдете внимателни. Да не се преяжда. Сега лесно се трупат излишни килограми.

Луната е в знак Риби до 16:37ч на 17 май

Създава романтична настройка. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Благоприятно е за участие в благотворителност.

Уязвими са краката, особено стъпалата и пръстите. Препоръчва се по-малко да вървите и по- меки обувки.

Доминиращ 24 лунен ден от 03:34ч на 16 май до 03:58ч на 17 май

Символи на деня - Мечка, планина, скала. Ден на екстремни ситуации, неочаквани действия. Активен и енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва
огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Период на разрушаване на старото и създаването на новото. Планове по-добре да не правите, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

Денят носи различни изненади

Ден за съзидание. Трябва да използвате деня за укрепване на здравето си, упражнения, йога, повишаване на духовното си ниво, както и за приготвяне на лекарства. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки. Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Ден, в който трябва да се изяви любовта. Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Този лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Днешното подстригване или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

27 слънчев ден –Добре е да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци.
Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3069 0

Свързани новини

Водещи новини