Ден подходящ за размисъл и за вземане на важни решения

  • 12 май 2020 06:41

  • 3663
  • 0
Ден подходящ за размисъл и за вземане на важни решения
© Pixabay

12.05.20 Ден подходящ за размисъл и за вземане на важни решения

Меркурий е в тригон със Сатурн - време за добра организация, благоприятно е за дългосрочно планиране. Възможно е възникване на сериозни отношения, често с по-млади или по-възрастни хора.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Хората се отнасят по-сериозно към въпросите за здравето, рационалното хранене, хигиената, почивката.

Луната е в знак Козирог до 18:40ч.

Когато Луната се движи в този знак, всичко е подчинено на чувството на дълг и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, напряко. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници.

От 13:31ч до излизането си от знака, Луната ще се движи на празен ход. Препоръчва е да не се предприема нищо важно, да не се купуват скъпи предмети, да не се подписват договори.

В 18:40ч Луната преминава във въздушният знак Водолей.

Доминиращ 20 лунен ден от 01:12ч на 12 май до 01:58ч на 13 май

Ден, в който става алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размисъл, в който можете да вземете важни решения.

В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо, да започнете да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция.

Следете своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти, затова не се карайте със своите близки. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Ден, в който лесно се изпада в заблуждение и се правят грешки

Всички действия трябва да са внимателно обмислени. По-добре е да работите бавно, но качествено, като проверявате всяка предприета стъпка. Направете това, което обстоятелствата изискват.

Успех ще постигнат тези, които работят колективно, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде. Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, вече могат да се осъществят. Сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения.

Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Добре е във всичко да се търси златната среда

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Добре е да се започне курс за лечение. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3663 0

Водещи новини