Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят

  • 03 май 2020 06:48

  • 3560
  • 0
Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 10:11ч на 4 май.

С преминаването на Луната през знака на Девата хората стават забележимо по-практични, те са придирчиви един към друг, пропускайки най-важните неща. Всичко приемаме много сериозно, ставаме по-отговорни, дисциплинирани, акуратни и внимателни. Логиката работи много добре в тези дни. В същото време тези качества се проявяват най-добре само при монотонна работа и прости дела. За сериозни събития в тези дни не достига интуиция. Уязвими са червата и корема. Ако има проблеми, по-добре е да направите щадяща диета за себе си. В никакъв случай не приемайте коремна хирургия, в дните на Дева това е много опасно. Но тези дни можете да премахнете мазолите и да правите операции на краката.

Продължава 11 лунен ден до 15:31ч на 3 май (от 14:16ч на 2 май)

Един от най-силните енергийни дни. Символи - Корона, Огнена змия, огнен меч, Лабиринт. Ден на енергията Кундалини. Ден на стриктно спазване на 10-те Божии заповеди. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пасивността е нежелателна, но е по-добре да не правите нищо сериозно. Не бива да се претоварвате. Трябва да се внимава да не се вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение. Мощни сили се събуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справите с тях, можете неволно да си създадете проблеми. Можете да се грижите за близки, да им давате подаръци и като цяло да изливате любовта си върху други хора, колкото е възможно повече. Падащи ножове, вилици предупреждават за опасност. Контактът с насекомите не се препоръчва (сега не можете да ги убивате).

Следва 12 лунен ден от 15:31ч на 3 май до 16:47ч на 4 май

Символи - Чаша (Чашата на Граала), сърце. Ден на пророческите сънища, интуицията. Ден на милост и състрадание, мъдрост и размисъл. В този лунен ден молитвите биват чути. Най-добрият ден за започване на лечение. Денят е благоприятен за започване на лечение на водянка, тумори, алкохолизъм, за хидротерапия, Хомеопатия, акупунктура, акупресура. Обърнете внимание на сърцето, белите дробове. Не трябва да претоварвате сърцето. Подходящо е за работа с чакрата Анахата, за зареждане на лечебна вода, медитация върху топаз, опушен кварц с потапяне краката във вода, върху монографии. Полезно е да се чете историческа информация, окултна литература, информация за реинкарнацията и кармата. Не яжте груба храна, пийте много течности (сокове). Не трябва да плачете и да се сърдите. Ако го допуснете, ще останете дълго в това състояние. В този ден са нужни прояви на милост и състрадание. Този, който не направи това, никога няма да получи милост от другите. Енергията на деня предразполага за правене на добро на другите. Подходящо за дарения, милостиня, благотворителност. Лош знак на дванадесетия ден са счупени съдове, разлята течност: това е знак за страдание, самота.

14 слънчев ден – Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещ. Хубаво е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3560 0

Водещи новини