Ден, в който се откриват вратите на бъдещето

  • 02 май 2020 06:46

  • 6144
  • 0
Ден, в който се откриват вратите на бъдещето
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 08:36ч  до 10:11ч на 4 май.

Време за здравомислие, практичност и рационализъм. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Алкохолът в този период е много вреден.

Продължава 10 лунен ден до 14:16ч на 2 май (от 13:04ч на 1 май)

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове.

На 10 лунен ден могат да възникнат всякакви малки неприятности и беди, но не се препоръчва да ги приемате присърце, защото всичките им последствия са краткотрайни и скоро ще бъдат забравени, без да оставят следа в душата ви.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Това е семеен ден, добре е да сте със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.
Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот.

Следва 11 лунен ден от 14:16ч на 2 май до 15:31ч на 3май.


Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Не се препоръчва пасивен начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Трябва да се внимава да не се  вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Секс - Подходящ ден за романтика и интимност, за забавление и разкрепостяване. Предразсъдъци и срамежливост остават на заден план и неустоимото желание за секс се разпалва. Разрешен е секса, но само ако е по взаимно желание и трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникнат здравословни проблеми. Ако мечтаете за дете, това е един от най-добрите дни за зачеване.

Подстригване (след 14:16ч)  - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

13 слънчев ден – Ден, в който се откриват вратите на бъдещето. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6144 0

Свързани новини

Водещи новини