В този ден господстват скрити сили

  • 01 май 2020 06:12

  • 2874
  • 0
В този ден господстват скрити сили
© Pixabay

Меркурий в съвпад с Уран - мисленето може да бъде творческо и оригинално. Може да бъдете осенени от внезапни интуитивни прозрения или да ви сполетят гениални идеи.

Луната е в знак Лъв до 08:36ч на 2 май

Луната в Лъв допринася за осъществяването на амбициозни планове, но ще създаде подвеждащо впечатление, че силата ви е достатъчна за всичко.

 Човек в този момент е нестабилен към ласкателство и е невнимателен при подписване на документи. Подчертава се самочувствието. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота.

В брака не е изключена възможността за измама или изневяра от страна на някой от партньорите.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Луната преминава на празен ход от 19:05 до 08:36ч на 2 май.

Продължава 9 лунен ден до 13:04ч на 1 май (от 11:54ч на 30 април)

Труден ден. Може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Обикновено в деветия лунен ден зачестяват кавгите и конфликтите. Никой не слуша никого освен себе си, и в същото време всички са уверени в своята правота.

Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Трябва да контролирате мислите и думите си, да се опитвате да не реагирате отрицателно на хората около вас.

Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Трябва да бъдете много внимателни във всичко: от използването на прибори за хранене до пресичане на пътя, тъй като вероятността от нараняване е голяма. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия.

Следва 10 лунен ден от 13:04ч на 1 май до 14:16ч на 2 май

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове.

На 10 лунен ден могат да възникнат всякакви малки неприятности и беди, но не се препоръчва да ги приемате присърце, защото всичките им последствия са краткотрайни и скоро ще бъдат забравени, без да оставят следа в душата ви.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Това е семеен ден, добре е да сте със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот.

12 слънчев ден – В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2874 0

Свързани новини

Водещи новини